Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 29tema

Mergytės,

Sorry, kad ne į temą, bet gal žinote, ar labai blogai, kad mano Prolaktinas 523,90 (normos riba iki 496 nurodyta) ir ar galėjo įtakoti mano sekmadieninis-pirmadieninis stresas prieš GN? g.gif Žiauriai stresavau, bet galvojau, kad jau šiandien penktadienis ir pasekmių būti neturi...
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2015 08 28, 10:06)
Mergytės,

Sorry, kad ne į temą, bet gal žinote, ar labai blogai, kad mano Prolaktinas 523,90 (normos riba iki 496 nurodyta) ir ar galėjo įtakoti mano sekmadieninis-pirmadieninis stresas prieš GN?  g.gif Žiauriai stresavau, bet galvojau, kad jau šiandien penktadienis ir pasekmių būti neturi...

Tam, kad pastoti, rekomenduojama, kad būtų apie 200, tai būtų gerai pakartoti po kažkiek laiko ryte, nevalgius, nesinervinant smile.gif ir pažiūrėti ar vis dar pakilęs. Jei neramu, užsirašyk pas gyd Zabulienę antakalnio poliklinikoj, labai faina gydytoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2015 08 28, 09:06)
Mergytės,

Sorry, kad ne į temą, bet gal žinote, ar labai blogai, kad mano Prolaktinas 523,90 (normos riba iki 496 nurodyta) ir ar galėjo įtakoti mano sekmadieninis-pirmadieninis stresas prieš GN?  g.gif Žiauriai stresavau, bet galvojau, kad jau šiandien penktadienis ir pasekmių būti neturi...

Prolaktino padidejima labai daug kas itakoja, visu pirma stresas , lytiniai santykiai, nestumas...jeigu jis visada toks ant normos rybu arba virs rybu reiktu stengtis ji palaikyti stabiliu su bromo ar kitais vaistais. 4u.gif
Atsakyti
Gal kuriai reikia pas Karpenko kitą savaitę 09.04 (penktadienį) 17.30 val.? Buvau iš anksto užsiregistravusi, bet šį kartą nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linulyte @ 2015 08 27, 20:15)
Pas mane 4 IVF ir nei vieno kibimo  doh.gif

O genetiką tyreisi?
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2015 08 28, 10:06)
Mergytės,

Sveikutes 4u.gif
Sveikinu jau nestuke musu temutes ir linkim sklandaus nestumo mirksiukas.gif
Labai laukiam rasiux skaiciukus,zodziu finger crossed mirksiukas.gif Zodziu,manau kad bus labai Happy Friday siandien thumbup.gif
Nuojauta, galejo prolaktinas pasokti ir nuo streso.Butinai reikia kartoti ji po keletos dieneliu,geriau po savaiteles.Pries darant prolaktino tyrima reikai kad butum kelias dienas neturejus siaip didelio streso,lytiniu santykiu ir daryt reiktu nevalgius ir negerus ir is ryto iki 10 val.nors turkai sako kad iki 9:30 bet as nepastebejau dideles kaitos jei ir veliau pasidarydavau nes atsikeldavau tik 10val.tai budaov priduodu 10:30 blush2.gif
Siaures Meskute,Pagaliau jau tu babyland'e.Palaikau mintim ir sirdim ir laukiam tavo ziniu,linkiu grist nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif wub.gif Sekmes sekmes ir dar karta sekmes 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, gal kas turi atlikusio Cyclo-progynova arba gali parvežti iš TR ? (Kainuoja - apie 2Eu. ) Paprašyčiau recepto pas Elis blush2.gif Geriu jau paskutinę savo pakuotę, o rezultato dar nėr verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarkela: 28 rugpjūčio 2015 - 11:04
O as pabijojus kad gali kilti problemu persiregistravau rugsejo 4 d. pas genetike, si karta pasiemiau du talonus lotuliukas.gif siuntimus su vyru jau turim thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo __777__: 28 rugpjūčio 2015 - 11:51
Rasiux, labai labai Tave palaikom ir laukiam rezultato nestuke.gif wub.gif.
Atsakyti
QUOTE(Šarkela @ 2015 08 28, 11:02)
Sveikos, merginos, gal kas turi atlikusio Cyclo-progynova arba gali parvežti iš TR ? (Kainuoja - apie 2Eu. ) Paprašyčiau recepto pas Elis  blush2.gif  Geriu jau paskutinę savo pakuotę, o rezultato dar nėr  verysad.gif

blink.gif tai nekrenta FSH... ir man va liepė jį įsigyt ir pagert...

QUOTE(__777__ @ 2015 08 28, 11:50)
O as pabijojus kad gali kilti problemu persiregistravau rugsejo 4 d. pas genetike, si karta pasiemiau du talonus lotuliukas.gif siuntimus su vyru jau turim thumbup.gif

o tai nebandei skambintis, gal būt priėmę? matyt aš tą paskutinę vietelę spėjau nugriebt pirmadieniui blush2.gif

Rasiux 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l_satyra: 28 rugpjūčio 2015 - 12:56
QUOTE(Pelargonija @ 2015 08 28, 09:47)
O genetiką tyreisi?

Taip. Aplamai visi tyrimai geri ir priežasties nerado .
Atsakyti
QUOTE(linulyte @ 2015 08 28, 13:43)
Taip. Aplamai visi tyrimai geri ir priežasties nerado .

Infekcijos tikrsai nebuvo? Kokia nors bakterija gal?
Atsakyti