Ačiū, Riolita, už šiltus žodžius
Ačiū, Aist, kad Jūs nepatingite, patariate čia man, pasimetusiai ir susipainiojusiai...
Šiaip, tai pavergia tas Persas, aišku, kol kas jis šlykštus, bet jo gerumas....
Čia iš tų katinų, kurie moka mylėti, nori bendrauti, ir galvą jis ten trina, ir murkia, ir ant dviejų kojų atsistoja, man įsiremdamas į kelius, nu, visiškai atsidavęs katinas...
Ir kai matai tokį ištikimą gyvūną, na, ta sąžinė neleidžia pasielgti blogai...
Kažkaip mąstau, tegul gyvena jis savo gyvenimą, blogiausiu atveju liks čia soduose, pamaitinsiu aš jį, žiemai vėl priglausiu, per tą laiką reiks žiūrėti, kad nebūtų taip užleistas...
Ryt su vetu kažkiek aptvarkysim, paskui, kai visai pagražės, tai nukirminsiu, paskiepysiu.
Ai, šiandien skanukų daviau, tokios pagalvėlės, rašo, kad ir nuo plaukų sąvėlų, jeigu prisilaižo. Kaip jis valgė, kaaaaip jis valgė, net pakriuksėdamas, tai juokiausi, kad pirmą kartą gyvenime skanukų paragavo...
Valgo tai aplamai gerai, už tris katinus suryja. Per dieną - 3-4 Kitekato tie minkšti pokeliai šlapio maisto ( geresnių konservų tikrai negaliu įpirkti ), o sausą tai duodu Royal Canin, netgi persams buvau nupirkus, o dažniau tą išrankiems, nes jam vis akcija būna. "Favorit" konservų, kur jo buvęs šeimininkas mano kaimynas padovanojo, aišku, Persiukas nevalgė...