Ačiū, mergaitės, už tas visas gražias pagyras, tiek čia to nuopelno
Visų pirma, aš jau seniai čia jį kankinu ir vis neišbaigiu...
Antra, nu, ką daryt, kai tiesiai į langą sėdi ir žiūri katinas alkanas, sušalęs ir tokiooom baisiom akim ?

Nu va ir pradėjau...
Bet sveikata jo tikrai šauniai pasitaisė ir vetas sakė , - nepalyginti su buvusiu...
Galva, uodega ir kojų apačia liko nenukirpta, ir nugara dar buvau iškedenus, iššukavus, tai visa juosta liko su plaukais...
Ir jau gastroliavo, vos kastracijos planų nesugriovė, nes buvo išėjęs 4-iom parom

Jau maniau, kad negrįš...

Ir vakar vakare grįžo visas žvalus peralkęs ir rėkdamas - matai, parėjau, pasitik, duok valgyt...
Nevažiavom mes niekur, viskas padaryta tam pačiam sandėliuke, namų sąlygom, taip sakant, nors taip negalima...
Bet kai užeinu, tai jis baisiai nori eit į lauką - nenuorama-didvyris
Parodžiau per duris išleidusi, kad lyja, šlapia, šalta ir atgal uždariau - po raktu, tikiuosi neatsirakins, nes neužrakintas buvo vieną kart išėjęs
Dar porą dienų palaikysiu, o paskui - pagal orą, su megztuku išleisiu
Dar liko nukirmint ir paskiepyt, matomai, ir pavasaris ateis, tada jau nebijosiu kontakto su saviškiais
Dėl įsikatinimo - bus matyt, jis mėgsta lauką, gal namie jam nepatiks, dar maudysim po viskam kada nors...
Ai, kaimynai čia perspėjo, sako, jūs atsargiai su tuo katinu, jis turi kažkokią užkrečiamą odos ligą ar grybelį, nes kasmet nuplinka, o kad jis kitaip negyvo kailio-veltinio negali atsikratyti, tai niekas nesusigaudė...
Dėl grybelio - aš rami, tikrai nieko neturi ir jau būčiau ir aš turėjusi....
Ir vetas sakė, matosi - oda švari
Dar po tų pasivaikščiojimų-žygių jau grįžo su ausyte įdrėksta ir plaukai prie akies nupešti, matomai, kovojo su kažkuo...
O sąžinė kirba -turėjo katinas savo gyvenimą, pražygiuodavo čia toks Juodasis Persas išdidžiai, žinojo, koks gyvenimas, kokie reikalai aplinkui, o dabar ....
Sugadinau natūralų katino gyvenimą.....