Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras nepasveikino su gimtadieniu

Hmmm Noa, ziurek dabar jau ir man klausimu iskilo biggrin.gif , tai jeigu diedas neperka man rubinu, tai vadinas jis zaraza nenori investuot i mane? Bjauriai man tas investuot skamba. Mes nevede. Iki kokio lygio tas investavimas yra norma? Ta prasme va jei neperka nuvytusio gvazdiko, tai jis neinvestuoja ir nemasto gyvent tolliau su tavim, o jei neperka naujausio modelio mobiliako, tai ner ko parintis viskas gerai.
Atsakyti
Mes draugaujam kol kas. Del ateities tai jau yra rimti planai kartu gyventi. Nemanau, kad jie egzistuotu, jei jis nieko negalvotu apie bendra ateiti. Del investavimo, tai kazkaip cia idomiai skamba... Ir isvis nemanau, kad turetu buti toks dalykas, kaip vyro investicija i moteri... Turetu buti investicija abieju vienas i kita ir i bendra gyvenima. Mano pacios nuomone apie savo sita situacija yra tokia, kad jis tiesiog protestuoja pries toki nusistatyma, jog bobom reikia dovanu, o gal tiesiog bijo, kad su laiko neatsitiktu taip, kad materialiu dalyku is jo man reikia?
Atsakyti
QUOTE(ametista @ 2005 05 12, 19:55)
Hmmm Noa, ziurek dabar jau ir man klausimu iskilo biggrin.gif , tai jeigu diedas neperka man rubinu, tai vadinas jis zaraza nenori investuot i mane? Bjauriai man tas investuot skamba.  Mes nevede. Iki kokio lygio tas investavimas yra norma? Ta prasme va jei neperka nuvytusio gvazdiko, tai jis neinvestuoja ir nemasto gyvent tolliau su tavim, o jei neperka naujausio modelio mobiliako, tai ner ko parintis viskas gerai.

Čia nuo diedo skrudzumo priklauso : vienam jau ir keli gvazdikai dyyydelė investicija, a kitas tfu ant kelių mobiliakų.... smulkmenos vienok rolleyes.gif
Atsakyti
o as irgi labai pergyvenau,kad jis man nieko nedovanoja.kol pagaliau neiskenciau ir pasakiau,kodel tu man nieko nenuperki,nepadovanoji be progos,nors as uzuominom bandau tau ta pasakyt ir galu gale pati tau juk nuperku kokia smulkmena.ir issiaiskinom kad jo nuomone,jei man ko reikia,as ta turiu pati pasakyti,kokios cia dar gali buti uzuominos.na tai dabar labai ir nesigrauziu.jei ko reikia,tiesiai sviesiai ir pasakau.nusibodo jam sakyt ka nors tarp eiluciu.pasakyk jam ir tu tiesiai sviesiai
Atsakyti
Mano vyrelis(dabar jau ex,nors oficialiai neišsiskyrę)per visą draugystės ir vedybų laiką,gėlių padovanojo tik vieną kartą.Ir tai dar kaip šiandien prisimenu tai buvo geltonų chrizantemų šaka,nes buvau sakiusi,kad man ramunės patinka.Kadangi ramunių nerado,tai kažką panašaus nupirko...Tokių švenčių kaip valentino diena,kovo 8 nepripažysta.Dovanas gaudavau tik per savo gimtadienį,gaut kažkokią staigmeną ar lauko žiedelį be progos-tai čia nė svajoti nereikia.Jo argumentas buvo kam čia pinigus mest į balą.Vėliau prie visų nesutarimų dar dasidėjo ir tai-manęs nevertinimas,dėmesio neparodymas.Mane tai žemino.Jaučiausi be jausmų kažkoks daiktas,kuriam tas nesvarbu,lyg būčiau ne moteris.Dabar jis turi meilužę,kuriai nieko negaili-gėlių,pramogų,kelionių,dėmesio ir savo laiko.Labai skaudu,kad atidaviau savo jausmus žmogui,kuris to nevertino.
Atsakyti
Na, ir man taip buvo...Pirmaisiais santuokos metais.As jam dovanodavau, o jis - nieko... sad.gif As kazkaip susinepatogindavau paklausti, bijodavau pasirodyti materialiste...Bet vienasyk neiskenciau. Buvo naujieji metai, turejom eit i svecius, bet susipykom...as tada viska issakiau, ka apie ji galvoju, tame tarpe ir apie dovanas smile.gif .Tai jis pasake, kad per menkai mane pazista (po metu bendro gyvenimo g.gif ), nezino ka dovanoti...Bet iskart nubego i paruotuve, nupirko minksta zaisliuka smile.gif .Dabar dar reikes pripratinti ji ir per kovo 8, Valentino diena kazka dovanoti...
Atsakyti
Merginos, jei ko nors norit, tai ir sakykit tiesiai šviesiai. Kas mums atrodo elementaru, diedams - aukštoji matematika.
Atsakyti
aš netekau neseniai savo kreivojo puoduko, jam sakau puoduko nebeturiu, darbe nebeturiu iš ko kavos gerti sad.gif jis aišku nesuprato mano užuominos doh.gif ir dar daug kartų vis apie tą puoduką užsimindavau, kad va, kitos turi, o aš ne cool.gif galų gale sakau, nupirk man puoduką, apie tave galvosiu kai gersiu ax.gif jis avinas vis tiek man jo nepirko doh.gif tada pradėjau prašyt pakabuko ant darbo raktų rolleyes.gif bet ir jo nepirko bash.gif taigi aš vis primindavau apie savo "nelaimę", kad nei puoduką aš turiu, nei pakabuką dry.gif net susipyke buvom ne kartą dėl to doh.gif
na ir vieną rytą parašiau jam žinutę, kad va , noriu kapučino atsigert, o puoduko neturiu verysad.gif tai atlėkė po poros valandų su puoduku, pakabuku ir šokoladu wub.gif

taip kad tikrai jiems reik viską sakyti ir be jokiu užuominų, kad noriu to, noriu ano, nupirk, padovanok, ir kartoti kasdien tol, kol zyzimas atsibos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 10 liepos 2005 - 13:26
QUOTE(Baltija @ 2005 07 10, 14:24)
aš netekau neseniai savo kreivojo puoduko, jam sakau puoduko nebeturiu, darbe nebeturiu iš ko kavos gerti  sad.gif   jis aišku nesuprato mano užuominos  doh.gif  ir dar daug kartų vis apie tą puoduką užsimindavau, kad va, kitos turi, o aš ne  cool.gif   galų gale sakau, nupirk man puoduką, apie tave galvosiu kai gersiu  ax.gif  jis avinas vis  tiek man jo nepirko  doh.gif  tada pradėjau prašyt  pakabuko ant darbo raktų  rolleyes.gif  bet ir jo nepirko  bash.gif  taigi aš vis primindavau apie savo "nelaimę", kad nei puoduką aš turiu, nei pakabuką  dry.gif  net susipyke buvom ne kartą dėl to  doh.gif 
na ir  vieną  rytą parašiau jam žinutę, kad va , noriu kapučino atsigert, o puoduko neturiu   verysad.gif    tai atlėkė po poros valandų su puoduku, pakabuku ir šokoladu  wub.gif 

taip kad tikrai jiems reik viską sakyti ir be jokiu užuominų, kad noriu to, noriu ano, nupirk, padovanok, ir kartoti kasdien tol,  kol zyzimas atsibos biggrin.gif

Ziuriu ne man vienai taip smile.gif Tik kad pasakyti tiesiai sviesiai kazkaip nedristu, nes pas ji toks poziuris, kad bobos tik to ir nori, kad jom viska pirkti, tai kazkaip nenoriu jam sudaryt tokio vaizdo, kad ir as is tu bobu smile.gif Kol dabar nera progu, tai negalvoju apie tas dovanas, bet va uz poros menesiuku bus mano gimtadienis, tai turiu dilema: ar nieko neuzsiminus apie dovanas, paziuret kaip jis pasielgs, ar galu gale pasakyti, kad noriu gimtadienio dovanos, kurios pernai negavau verysad.gif Nesuprantu tik vieno, jei jau as jam visalaik dovanoju, na bent ka nors esant progai, tai negi jis nesumasto, kad atgal kazko noreciau? Juk taip butu smagu... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slyva: 10 liepos 2005 - 13:39
QUOTE(slyva @ 2005 07 10, 13:34)
Ziuriu ne man vienai taip smile.gif Tik kad pasakyti tiesiai sviesiai kazkaip nedristu, nes pas ji toks poziuris, kad bobos tik to ir nori, kad jom viska pirkti, tai kazkaip nenoriu jam sudaryt tokio vaizdo, kad ir as is tu bobu smile.gif Kol dabar nera progu, tai negalvoju apie tas dovanas, bet va uz poros menesiuku bus mano gimtadienis, tai turiu dilema: ar nieko neuzsiminus apie dovanas, paziuret kaip jis pasielgs, ar galu gale pasakyti, kad noriu gimtadienio dovanos, kurios pernai negavau  verysad.gif Nesuprantu tik vieno, jei jau as jam visalaik dovanoju, na bent ka nors esant progai, tai negi jis nesumasto, kad atgal kazko noreciau? Juk taip butu smagu...  ax.gif

na bet juk ne namo kokioj saloj nori mad.gif jei kokią gėlytę padovanos ar kokį niekutį, tikrai nenubednės huh.gif ir nebus reikalo galvot, kad "bobom tik pirk ir pirk" dry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 10 liepos 2005 - 14:04
Na dabar aš galvoju kaip man buvo. Dar draugavom per Valentino dieną gavau knygutę tokią gražią, per gimtadienį padovanojo žiedą auksinį, o kitą rytą sumąstė ir pasipiršti ( tipo pasinaudojo gal proga, kad nereiktų ir sužadėtuvių žiedo dar pirkti, gal pagalvojo per naktį, kad daug išlaidų būtų vėl, tai pasipiršo:)))))))) ). Paskui per gimtadienius po vestuvių ir Kalėdas, bendrai dažniausiai ką nors pasidovanodavom, nors aš jam visad ir nuo savęs kažką dar sumastydavau . O vienas gimtadienis išvis buvo super, kaip netikėtai gavau auksinę grandinėlę su delfino pakabuku, tikrai netikėta buvo. O šiaip paskui per kokią Kovo - 8 ar Valentino dieną neatnešdavo dažnai nėi gėlių, motyvuodamas, kad kas čia tipo per šventės, nors jis visad gaudavo iš manęs...Pykdavau ilgai paskui, ir ilgai prikaišiodavau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2005 07 10, 15:31)
Pykdavau ilgai paskui, ir ilgai prikaišiodavau sad.gif

Neee nono.gif , prikaišioti negerai. Pykti irgi neverta. Reikia įsisamoninti, kad vyrai visai kitokie sutvėrimai, nei mes.
Atsakyti