Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras nepasveikino su gimtadieniu

mano vyras kai draugavom vis lepindavo mane gelytem,kai apsizenyjom vis reciau..parazitinis kai buvo mano gimtadienis..pamirso doh.gif nors pries gimtadieni pora dienu pats snekejo.o nei buciuko g.gif nu nigaliuuu kaip tada viskas uzvire...zliumbiau visa diena.. tai pasveikino,kita diena..bet kas is to doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(tarataika @ 2006 08 03, 21:06)
mano vyras kai draugavom vis lepindavo mane gelytem,kai apsizenyjom vis reciau..parazitinis kai buvo mano gimtadienis..pamirso  doh.gif nors pries gimtadieni  pora dienu pats snekejo.o nei buciuko  g.gif  nu nigaliuuu kaip tada viskas uzvire...zliumbiau visa diena.. tai pasveikino,kita diena..bet kas is to doh.gif  g.gif

pas mus ta pati situacija doh.gif tiesa, ne gimtadienį pamiršo, o Valentino dieną doh.gif
Atsakyti
Niu as tai nesiskundziu, pastaraisiais menesiais menesiais is vyrelio gelyciu gaudavau daznai, tiesiog daug progu atsirado. Niu ir gimtadienis mano neuzkalnu, gal nepasisiukslins ir tikekimes pasveikins. Niu o su Valentino diena mums buvo taip- vyras remontavo buta (kuriame daba jau gyvename), o as namie jo laukiau su vakariene ir miela smulkmenele, o jis grizo, net be gelytes, o pasiteisinimas buvo toks- zadejau i parduotuve uzsukt, bet per daug pavarges esu....
Atsakyti
mes nesenai buvom susipyke, bet susitaikem po to. suaitaikymas toks neidomus buvo, mazdaug, nu, dovanok....sakau, ai, gerai.. blink.gif tai po to pasakiau, kad taikytis nemoka beee.gif isvadino mane isterike ir neskambino bebe.gif o vakare grizo au raudonais ikrais ir sampanu wub.gif ir dare man sumustinius, o taip! assa.gif
Atsakyti
is mano per progas kada-niekada gal ir galima sulaukt,bet tik gelyciu,o be progos tai niekad... doh.gif aj,buvo vienas kartas,kai be priezasties atnese didele puokste...priezastis paaiskejo gal po 3 men..tarnybinis romanas.... gun_bandana.gif bet uzuot dabar aisku,jei atnesa kazkokia gelyte-lauk "staigmenos",kazka jau prisidirbo arba prasys.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liuda @ 2004 08 20, 00:07)
Sveiki visi. Neseniai sukako 25 metai. O vyrelis mano tik atsikiele ryte, pabuciavo i skrosta, ir pasake sveikinu su gimtadieniu. Laukiu tesinio ,o jio nebuvo. Ne tai kad dovana nenupirko ,aplamai gelites net nepadovanojo sad.gif  Svarbiausias dalykas tas kad jam tai norma. g.gif O as noriu DOVANU mad.gif Jis mane myli, bent jau taip sneka,o man atrodo kad as jam kaip sofa musu namuose. Jis yra toks tingyhis, kad negaliejo rasti man dovanos, sako tu viska turi. Kai draugavom zinokit irgi nelabai man ka dovanodavo ir geliu irgi nepirkdavo. blink.gif ***** kuo istekiejau uz jio ? g.gif  g.gif  g.gif

Turi prisitaikyt,jug nesiskirsi del to. Bet uztad buk protingesne ir pasidovanok pati sau ka tik nori, negi supyks? Zinoma kad ne. Tad geru tau gimtadieniu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na gimimo diena kazkaip pazymime, bet tikrai kitaip budavo, kai dar draugavom, nebuvome vede mirksiukas.gif kazkaip galetu buti daugiau demesio rolleyes.gif bet pasveikina visada ir gelyciu atnesa mirksiukas.gif
Atsakyti
25-ojo gimtadienio proga gavau dovanų. Vazoną, kad turėčiau kur persodinti gėlę, kurią šiaip ar taip reikėjo persodinti blink.gif Kaip toj reklamoj, vos nesumaliau jo į miltus. Kitais metais pasitaisė - pasiūlė dovaną išsirinkti ir nusipirkti pačiai. Tobulėjo. Pradėjo įvairiomis progomis konsultuotis su mano padrūškėm. Paskutinį kartą, kai buvo reikalas, subtiliai nuklausė, apie ką svaigstu, ir gavau svajonių kvepalus wub.gif wub.gif wub.gif
Moralas: įmanoma viskas... Jei maniškis praktiškasis vietoj kaktusų pradėjo nešti rožes, o vietoj vazonų kvepalus, tai bet kurį vyrą galima išmokyti dovanoti mirksiukas.gif
Atsakyti
maniskis buna kokia proga ir pamirsta bet gimtadinis,kaledos...vardadienis ir metines vestuviu - atsimena ir visada bent bukieta parnesa.. ir taip jau 4metai smile.gif o visai neseniai,kai vaikui buvo metukai,atnese didziule puokste man - ir pasake kad yra pats laimingiausias turedamas mus,ir kad dekingas uz didziausia ir brangiausia dovana- sunu..tai buvo tikrai labai labai miela.
Atsakyti
Dar ne karto nebuvo uzmirstas mano gimtadienis, vardadienis ar kokia kita MUMS ar MAN svarbi proga. Visada gaunu dovanu. As lygiai taip pat niekada nepamirstu jo svenciu smile.gif
jei tai MUSU svente, visada vakare pries miega keiciames dovanomis wub.gif
Atsakyti
Siaubas blink.gif sunku net patykėti, kokie vyrai yra.... na mano zuikis tai ne tik man per šventes gėles dovanoja, bet ir šiaIP... Pvz... grįždamas iš komandiruotės visada parneša man kokią gėlytę.... smile.gif ar tiesiog šiaip sugalvoja nudžiuginti... nors jis nelabai turi išmonės kažka įdomaus sugalvoti, tačiau jis labai stengiasi ir aš tą matau, nes esu jam nekarto sakiusi, kad man patinka staigmenos, dėmesys... nes net ne dovanose ar gėlese esme yra... o dėmesyje.... jautiesi tada reikalinga ir geidžiama, kai žinai, kad dėl tavęs vyras stengėsi, ieškojo, kūrė, galvojo.... tiesiog labai labai miela... o Jus moterys nebijokit vyrams dažniau tiesiai i akis išrėžti, kad jums reikia dėmesio ir kad ir paprasčiausi dalykai suteikia daugiau džiaugsmo, nei kažkokie briliantai...
Atsakyti
Neseniai supratau,kad vyras jau seniai man nieko nedovanoja... verysad.gif kazkaip nekreipiau i tai jokio demesio, bet paskaicius kazka, kazkur...susimasciau g.gif
Atsakyti