Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras nepasveikino su gimtadieniu

Oi panos.... nevienintelės jūs... Per bendro gyvenimo 8 metus aš nuo saviškio esu gavusi:
fikusą (mano gimtadienis sausio 25 tai kol atnešė - nušalo... ir dar- jis su mūsų draugais susimetė ir padovanojo... tokį didžiulį... bet pateisinu- juk studentas pinigai iš dangaus nekrito)
gavau fužerų rinkinį- kartu pirkom,
sužadėtuvių žiedelį... (pati rinkausi, tačiau faktas kaip blynas)
tada armija..... ir mirtina tyla... lotuliukas.gif
O po jos.... "aš nežinau ko tau reikia... pati nusipirk..."

Aš jau net esu ne kartą sakiusi, kad dovanas perkame abu- to ko reikia šiuo metu...Ir jei ateitų MB su gėlėmis- net neklausdama su keptuve vožčiau per galvą- matyt kažką jau prisidirbo... lotuliukas.gif
Bet ne viskas prarasta...Pusbrolis jo išsiskyrė su žmona... Žmona susirado kitą... tai įvyko jau gerokai po mano gimtadienio. Taigis atidarau aš duris kai jis gryžo iš daro... ir mane pasitiko 3 gigantiškos rožės unsure.gif , kaip aš apsižliumbiau... reikėjo matyt...snarglys tysta..., ašaros trykšta..., Mb net šokinėt apie mane pradėjo, kas nutiko, kas nutiko...
Tada valentinkė-... gavom abi su dukryte- 1 pliušinę gėlytę: "mamytei dabar gugytei vėliau- sužaisti" Aš vėl į ašaras...
atigis susidžiovinau aš tų rožių pumpurus- susidėjau į skrynelę... o pliušinė gėlytė puošia gugytės kėdutės kraštą...
Kovo 8 dienos proga negavau nieko.... bet ir nelabai tikėjausi- būtų jau per daug- tikrai pagalvočiau kad kažką prisidirbo. mirksiukas.gif

O šiaip- Mb dovanotų man- bet kad niekaip jam neišeina- pvz: praeitas gimtadienis- nusprendė man padovanoti mobilųjį- mama jį aplenkė- davė pinigėlių dovanų- mobiliajam telefonui- tai jis liko, kaipo ir nedovanojęs...
Ir iš viso. kai pagalvoju- geras MB yra... kartais pasipykstam, bet jei jau nhieko nenuperka, tai kitaip mane pradžiugina- susitvarko, ar šiaip: "save" padovanoja. wub.gif
Atsakyti
O gal tikrai perdaug mes tas dovanas sureikšminam?Kažkaip kvaila netekėti už vyro dėl to,kad jis dovanų nedovanoja...
Aš tai nesiskundžiu,gaunu tų dovanų ir gėlių (be progos-tai ne),va,vakar žibučių puokštelę padovanojo ir krabą į akvariumą lotuliukas.gif .Aišku,Kalėdų,ar gimtadienio dovanos kitokios būna,solidesnės.Bet pritariu minčiai,kad vyrams daug nervų kainuoja tų d0vanų mums ieškojimas ir pirkimas,kažkaip,biškį stuobriai jie pas mus..
Tik ,manau,jei visais kitais atžvilgiais vyras neblogas,tai ne esmė tos dovanos.. irnesakyk.gif
Atsakyti
o mano vyras labai idomiai supranta kada reikia dovanoti dovanas...jis per sventes dovanoja mazesnes dovanas negu siaip...jo supratimu..dovana reikia dovanoti tada kada uzsinori o ne per sventes...tipo sventes nuotaika turi priklausyti ne nuo dovanos...bet as nesiskundziu, nes geliu gaunu tai isvis daznai...o ir brangiu dovau irgi gana daznai.... rolleyes.gif
Atsakyti
Dovanų aš gaunų visomis progomis, o gėlių betkokia dieną galiu tikėtis, kad ir vakar, sako vyras einu į parduotuvę ir parėjo su pirkiniais ir didele raudona rožę, tiesiog įteikė ją ir pabučiavo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(MamyteKristina @ 2008 04 20, 14:13)
Dovanų aš gaunų visomis progomis, o gėlių betkokia dieną galiu tikėtis, kad ir vakar, sako vyras einu į parduotuvę ir parėjo su pirkiniais ir didele raudona rožę, tiesiog įteikė ją ir pabučiavo  bigsmile.gif

net idomu pasidare, mano vyras ir turi toki iproti tusciomis negrist, bet as staiga susimasciau g.gif o mes kaip daznai nuperkam tokias netiketas dovaneles vyrams?be jokios progos, tiesiog, siaip?o gal as cia viena tokia netikusi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(emante @ 2008 04 22, 18:53)
net idomu pasidare, mano vyras ir turi toki iproti tusciomis negrist, bet as staiga susimasciau g.gif o mes kaip daznai nuperkam tokias netiketas dovaneles vyrams?be jokios progos, tiesiog, siaip?o gal as cia viena tokia netikusi? blush2.gif

Ir aš tokia pat netikusi. Nedarau saviškiui jokių staigmenėlių sad.gif O pati reikalauju ax.gif Reikia susigriebt pačiai:geda2:
Atsakyti

MB zino, kad nelabai megstu rozes, tai stengiasi vis kokia orginalesne gele iskapstyti blush2.gif viena karta pirko labai ilgas (nepasakysiu pavadinimo, nes nelabai zinau) ir buvo su darbine masina, o darbine masina labai maza tai tas geles buvo sunku sutapinti masinoje, tai as po to labai juokiausi biggrin.gif
Siaip gaunu kiekviena menesi, o buna taip, kad nespeja vienos nuvysti jau kitas turiu ax.gif
Taip pat gaunu mielu niekuciu, tai koks labai grazus meskutis, pacio isrinkti karoliukai ir jo drauge suverusi mirksiukas.gif
Atsakyti
Mane MB visada pasveikina (Kalėdos, gimtadienis, moters diena,Valentinas, draugystės metinės,netgi su jos pusmečiu pasveikinam vienas kitą bigsmile.gif ) ir dovanos originalios visad,šįmet man nežinant suorganizavo pasiskraidymą parasparniu bigsmile.gif Taip pat jis mėgsta dovanoti brangias,orginalias ir vertingas dovanas,nors man tikrai ne tai svarbiausia...Man širdutę pakutena tai,kad jis niekad nepamiršta progos, ir tai parodo,kad jam tikrai esu svarbi...Tikiuos ateity neatsitiks kaip temos autorei doh.gif

Būna grįšta iš kur,tai tipo ateik ką parodysiu,o už durų paslėpęs didelę puokštę gėlių...
Atsakyti
QUOTE(emante @ 2008 04 22, 18:53)

Geliu anksciau gaudavau ir be progos, dabar gaunu deja tik per progas, sventes biggrin.gif nu nebent labai blogai jauciuosi, tai bando pakelti nuotaika geliu pagalba.. Dovanu isrinkti jis nelabai moka, tiesa pasakius, pries sventes pati isvardinu ko noreciau ax.gif pas mus, tai as ji lepinu daugiau, staigmenas darau ir be progos, dovanas megstu pirkti vertingas, brangesnes, o jis atvirksciai, sako nereikia islaidauti, taupus gi jis doh.gif
Atsakyti
Gudrumu.Kai gausi menkiausia nieka,dziaukis,girk ji ir didziuokis juo,sakyk,kad padare tave laiminga...Kada nors pasidovanok sau geliu ir sugalvok,kas nekaltai dovanojo...Ir pasakok,kaip dievini geles,kaipnegali gyventi be ju...Matysi,viskas ims keistis.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Manau kaip ir mes,vyrai taip pat nori buti nustebinti.
O man tai dzin ant tu dovanu,svarbiausia ,kad pasveikina,daiktai man tikrai nesuteikia tiek dziaugsmo,kaip kad sampano taure isgerta su juo,jo glebyje,roziu ziedlapiaias nubarstytas kelias i lova,iskeptas jo pyragas ar suvenyras jo darbo.Man nepatiktu gaut kokiu kvepalu ar tai dar ko...papuosalu,galiu ir pati tokius dalykus nusipirkt. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tarampa: 24 lapkričio 2010 - 13:27
manes irgi nepasveikino su gimtadieniu
Atsakyti