fikusą (mano gimtadienis sausio 25 tai kol atnešė - nušalo... ir dar- jis su mūsų draugais susimetė ir padovanojo... tokį didžiulį... bet pateisinu- juk studentas pinigai iš dangaus nekrito)
gavau fužerų rinkinį- kartu pirkom,
sužadėtuvių žiedelį... (pati rinkausi, tačiau faktas kaip blynas)
tada armija..... ir mirtina tyla...

O po jos.... "aš nežinau ko tau reikia... pati nusipirk..."
Aš jau net esu ne kartą sakiusi, kad dovanas perkame abu- to ko reikia šiuo metu...Ir jei ateitų MB su gėlėmis- net neklausdama su keptuve vožčiau per galvą- matyt kažką jau prisidirbo...

Bet ne viskas prarasta...Pusbrolis jo išsiskyrė su žmona... Žmona susirado kitą... tai įvyko jau gerokai po mano gimtadienio. Taigis atidarau aš duris kai jis gryžo iš daro... ir mane pasitiko 3 gigantiškos rožės

Tada valentinkė-... gavom abi su dukryte- 1 pliušinę gėlytę: "mamytei dabar gugytei vėliau- sužaisti" Aš vėl į ašaras...
atigis susidžiovinau aš tų rožių pumpurus- susidėjau į skrynelę... o pliušinė gėlytė puošia gugytės kėdutės kraštą...
Kovo 8 dienos proga negavau nieko.... bet ir nelabai tikėjausi- būtų jau per daug- tikrai pagalvočiau kad kažką prisidirbo.

O šiaip- Mb dovanotų man- bet kad niekaip jam neišeina- pvz: praeitas gimtadienis- nusprendė man padovanoti mobilųjį- mama jį aplenkė- davė pinigėlių dovanų- mobiliajam telefonui- tai jis liko, kaipo ir nedovanojęs...
Ir iš viso. kai pagalvoju- geras MB yra... kartais pasipykstam, bet jei jau nhieko nenuperka, tai kitaip mane pradžiugina- susitvarko, ar šiaip: "save" padovanoja.