Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras nepasveikino su gimtadieniu

QUOTE (Rasma @ 2004 08 20, 08:31)
Aš vyrą, kuris man gimtadieniui nenupirktų dovanos (žinodamas ir prisimindamas, kad mano gimtadienis) išmesčiau už durų kaip šlapią skudurą. Gal ir aštriai pasakiau, bet kalbu apie savo temperamentą. Fui, man tokia nepagarba tie pinigų pagailėjimai/tingėjimai ir pan. Sutinku, kad gal nemoka/negali išrinkti, bet tada nors tegu nusiveda, kad pati išsirinktumm, nors kokią smulkmeną blink.gif

del dovanos ismestum? blink.gif ...... ir nesvarbu nei geri santykiai, nei vaikai? ...as kazkaip apie metimus nepagalvociau nei pacio didziausio ginco metu.... kaip ten bebutu tai MUSU namai ir kazkaip metyti vienas kita g.gif
Atsakyti
LAISVAI. BE SKRUPULŲ. Tokia jau esu. Yra dalykų, kurių jokie geri santykiai ir turimi vaikai neužglaistytų. wink.gif

Šiaip tai MANO NAMAI, ne mūsų. NE MES šiuos namus užgyvenom, o MAN tėvai butą, kuriame gyvename dovanojo. MAN VIENAI dovanojo ir jis puikiai žino mano tėvų nuomonę wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Rasma @ 2004 08 20, 11:41)
LAISVAI. BE SKRUPULŲ. Tokia jau esu. Yra dalykų, kurių jokie geri santykiai ir turimi vaikai neužglaistytų. wink.gif

Šiaip tai MANO NAMAI, ne mūsų. NE MES šiuos namus užgyvenom, o MAN tėvai butą, kuriame gyvename dovanojo. MAN VIENAI dovanojo ir jis puikiai žino mano tėvų nuomonę wink.gif

Joooooooooooooo g.gif
Atsakyti
QUOTE (Rasma @ 2004 08 20, 08:41)

hm......jeigu ziurint tuo atzvilgiu tai butas irgi mano....... bet gyvenam tryse, tai namai kaip ir musu.... o zmogaus is savo namu varyti negaleciau...na nebent skyrybos oficialios, tada tai be gincu butas man....

bet del dovanos g.gif ......jeigu pamirstu gimtadieni, tada siaubingai isizeisciau, bet kai nenuperka tik dovanos..... taciau gaunu geliu ir visa gimtadienio baliu ruosiame kartu.... kaip ir nematau prasmes isizeisti....taciau kiekviena karta svo gimtadionio proga pati save palepinu, nusiperku ka nors..... reikia kaip nors gi sirdi pamaloninti sia proga wink.gif
Atsakyti
QUOTE (liuda @ 2004 08 19, 20:08)
Sveiki visi. Neseniai sukako 25 metai. O vyrelis mano tik atsikiele ryte, pabuciavo i skrosta, ir pasake sveikinu su gimtadieniu. Laukiu tesinio ,o jio nebuvo. Ne tai kad dovana nenupirko ,aplamai gelites net nepadovanojo sad.gif Svarbiausias dalykas tas kad jam tai norma. g.gif O as noriu DOVANU mad.gif Jis mane myli, bent jau taip sneka,o man atrodo kad as jam kaip sofa musu namuose. Jis yra toks tingyhis, kad negaliejo rasti man dovanos, sako tu viska turi. Kai draugavom zinokit irgi nelabai man ka dovanodavo ir geliu irgi nepirkdavo. blink.gif ***** kuo istekiejau uz jio ? g.gif g.gif g.gif

gal mes su tuo pachiu vyru blink.gif blink.gif
jauchiu manishkio skirtumas tas, kad jo sheima uzsiima geliu bizniu, ir tai nesugeba nushvilpt net paliegusios ar perzydejusios gelytes mad.gif mad.gif
Atsakyti
Paskelbta Šiandien 10:08 am
TACIAU TURIU DRAUGE JAU DABAR ISSISKYRUSE, TAI JI NIEKO NEGAUDAVO IR DEL TO PATI SAVE LABAI GRAUZDAVO TIPO GAL JI JAM PATI PER MAZAI DEMESIO RODO, KAD JIS TOKS VARGSELIS NESUSIVOKIA , NU BET ATSIPRASAU KAI JI GIMDE JIS VISUS DRAUGUS SUSIKVIETE IR PRIGIRDE, TA PRASME DEGTINE LIEJOSI LAISVAI, TIPO JIS TOKS KRUTAS JAM SUNUS GIME, O JAI NET NUPIEPUSIO KVIETKO NEPADOVANOJO... VA TADA JAU IR MANO LIEZUVIS ATSIRISO , KAI NUEJAU LANKYTI TAI VISKA PASAKAIU KOKS JIS STUOBRYS IR , KAD JAM TIK SU KELMU MIEGOTI, TAD GERAS SUNUS - BURATINAS GAUTUSI, O KELMUI IR DEKOTI NEREIKIA, KAD DEVYNIS MEN ISIPUTES VAIKSCIOS, JUK SKIEDRA YRA SKIEDRA.... KITA DIENA ATITEMPE ZIEDA ITARIU, KAD IS MAMOS PAEME.... BET VISTIEK VISKAS TUO IR PASIBAIGE, O PO METU JIE ISSISKYRE...

Saunuole ENIGMA thumbup.gif ! Kaip man tokios drauges reikejo kai pagimdziau wink.gif Net vandens neatnese, ka jau kalbeti apie geles g.gif, o pats tai normaliai pasvente.... kai po poros menesiu pabandziau apie tai uzsiminti...tai vos ne kalta likau,.."zlapamietna" blink.gif Kazkaip paciai gal ir nelabai derejo uzsiminti (bet jutau didele nuoskauda), o nebuvo kam jo paprotinti, o taip norejosi! rolleyes.gif
Atsakyti
As tai net nezinau ar mano vyras pats siaip sau nupirktu dovana..as taip pries gimtadieni pasiziuriu i kalendoriu ir sakau rimtai ir reiksmingai vyrui, tai kuria diena planuojam eiti pirkti man dovanu?...na issirenkam diena, vyras pasistengia tai dienai pinigu gauti, pasipuosiam ir einam "sopintis"...tada visa diena po pardes vaisktom, as renkuosi, jis perka, uzsukam iskilmingai papietauti ar pavakarieniauti i kavine ir t.t....ta pati darau ir pries jo gimtadieni - nori jis to ar nenoriu bet tada turim eiti jam sventes daryti wink.gif
Atsakyti
g.gif dry.gif sad.gif Nu kaip jus taip iterpiat tas citatas is kitu tekstu? Visaip mokausi, bet kazka ne taip darau ir viskas.... sad.gif
Atsakyti
QUOTE (*fėja* @ 2004 08 20, 11:12)
g.gif dry.gif sad.gif Nu kaip jus taip iterpiat tas citatas is kitu tekstu? Visaip mokausi, bet kazka ne taip darau ir viskas.... sad.gif

Spausk ant CITUOTI, o ne ATSAKYTI ir atsakinek smile.gif
Atsakyti
Pirmais santuokos metais gėles gaudavau vos ne kas mėnesį, kuo tuoliau tuo rečiau jų gaunu sad.gif Šiemet net per vardadienį pamiršo: tipo nebuvo kur nupirkt> mad.gif Čia penktadienis buvo. Po to aišku pirmadienį nupirko tris didžiausias rožes ir atsiprašė, kad buvo kiauliukas. Bet pavyzdžiui jisai nemoka sakyti nei vieno komplimento, nors ir kaip aš gražiai atrodyčiau, nesugeba nieko išlementi, dėl to aš siaubingai nervinuosi ir nežinau kaip kovoti su tuo, kaip išmokytio savo vyriškį sakyti komplimentus. mad.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE (Saga @ 2004 08 20, 09:01)

bet del dovanos g.gif ......jeigu pamirstu gimtadieni, tada siaubingai isizeisciau, bet kai nenuperka tik dovanos..... taciau gaunu geliu ir visa gimtadienio baliu ruosiame kartu.... kaip ir nematau prasmes isizeisti....taciau kiekviena karta svo gimtadionio proga pati save palepinu, nusiperku ka nors..... reikia kaip nors gi sirdi pamaloninti sia proga wink.gif

Taip, gyvenam trise, bet pas mane ne gailestingųjų mergelių prieglauda, kad gyventų vyras su kuriuo aš gyventi nebenoriu.

Aš pasakyčiau krautis daiktus ir pradėčiau skyrybas, jei jis bandytų nukriuksėti gimtadienį lyg niekur nieko. Nors aš ir mokyta gydyti kiaules, bet šiuo atveju nesiimčiau to daryti.

Visai kas kita, jei jūs ruošiate gimtadienį kartu, jei jūsų toks susitarimas, kad dovana nebus perkama, bet bus gėlės, bus gražus vakaras, dėmesys. Tada ir aš ragų nerodyčiau..

Šiaip gyvenime man nėra tekę to patirti, kad nė nugeibusio kvietko negaučiau, gal tiesiog tokie stuobriai mano kelyje nepasitaikė..

Iškart atsiprašau šios temos autorės, kad ji mano žodžius galėtų pritaikyti savo vyrui, bet visgi tikras vyras nevengia lepinti savo moters/žmonos, o lepina ją netgi be progų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Rasma @ 2004 08 20, 10:23)
Iškart atsiprašau šios temos autorės, kad ji mano žodžius galėtų pritaikyti savo vyrui, bet visgi tikras vyras nevengia lepinti savo moters/žmonos, o lepina ją netgi be progų rolleyes.gif

nu va......jau duskusiju pagalba issiaiskinome, jeigu dovanu nenuperka, tai ir netikras vyras. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ....... ko gero vel liepsiu kad maniskis pratintusi prie dovanu......reiks tik lentyna nukraustyti naujom vazom sudeti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
vo tada bus tikras vyras biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti