QUOTE (Rasma @ 2004 08 20, 10:41) |
LAISVAI. BE SKRUPULŲ. Tokia jau esu. Yra dalykų, kurių jokie geri santykiai ir turimi vaikai neužglaistytų. ![]() Šiaip tai MANO NAMAI, ne mūsų. NE MES šiuos namus užgyvenom, o MAN tėvai butą, kuriame gyvename dovanojo. MAN VIENAI dovanojo ir jis puikiai žino mano tėvų nuomonę ![]() |
Nebuk tuo tikra, Rasma. Istatymai pasikeite ir tau gali buti ne taip paprasta ta vyra uz duru ismesti be buto dalies. Tevu nuomone cia gali nebepadeti.
O AS GAUNU IR DOVANAS IR DEMESI IR BUCKIUS IR T.T. .....
MAN TAI PATINKA IR MANO VYRAS TAI ZINO, KAD BETKOKS DEMESYS PARODYTAS MAN GALI IS MANES PADARYTI SVELNIA KATE, GAL JIS TUO IR NAUDOJASI....
TAD MANU, KAD JIS PROTINGAS VYRAS IR APSKRITAI MAN TIKRAS VYRAS TAS KURIS MOKA SUTRAMDYTI SAVO MOTERI, KURIS MOKA JA SUZAVETI, PARODYTI PAGARBA, KURIS PASITIKI SAVIMI, O NE KAIP STUOBRYS EINA ISKELES GALVA IR PATS SAVE ITIKINEJA, KAD MOTERYS PASKUI JI BEGS VIEN DEL TO, KAD JIS KAZKA TURI KELNESE...
MAN IR BULVES SKANIOS PRIE ZVAKIU.....
JEI TIK SALIA VYRAS KURIS NEPAMIRSTA MANO GIMTADIENIO, O NE KAIP EILINI RYTA PABUCIUOJA PRIES ISLEKDAMAS I DARBA...
AISKU NE DOVANOS SVARBIAUSIA, O ZMOGUS KURIS SALIA, TACIAU SUABEJOCIAU AR TOKS ZMOGUS KURIS PAMIRSTA PASVEIKINTI ( NORMALIAI) YRA VERTAS MANES, JEI MAN NEREIKTU DOVANU, AR KOKIU SMULKMENU ( YPAC MEGSTU SU KOKIOMIS UZUOMINOMIS) SUABEJOCIAU AR APSKRITAI JIS MAN IDOMUS IR REIKALINGAS....
AISKU YRA TOKS DALYKAS KAIP LYGIOS TEISES, BET AS MOTERIS IR MAN MALONU KAI ATIDARO DURIS, AR BUCIUOJA RANKA, AR PASAKO KOMPLIMENTA, AS MOTERIS IR AS NORIU NE TIK TOKIO DEMESIO BET NORIU IR DOVANU....
BE TO NEMANAU, KAD DOVANOS DARO MANE VERTINGESNE AR BEVERTE, TAI YRA MALONU IR NETIKIU, KAD GALIMA VIENODAI PASIJUSTI GAVUS NUO MYLIMO, TAU DAUG KA REISKIANCIO ZMOGAUS BUCINI IR GERU KVEPALU, AR NET TA PACIA VAZA....
JUK SUTIKIM YRA SKIRTUMAS, MAN NET DIDELIS....

MAN IR BULVES SKANIOS PRIE ZVAKIU.....

AISKU NE DOVANOS SVARBIAUSIA, O ZMOGUS KURIS SALIA, TACIAU SUABEJOCIAU AR TOKS ZMOGUS KURIS PAMIRSTA PASVEIKINTI ( NORMALIAI) YRA VERTAS MANES, JEI MAN NEREIKTU DOVANU, AR KOKIU SMULKMENU ( YPAC MEGSTU SU KOKIOMIS UZUOMINOMIS) SUABEJOCIAU AR APSKRITAI JIS MAN IDOMUS IR REIKALINGAS....

AISKU YRA TOKS DALYKAS KAIP LYGIOS TEISES, BET AS MOTERIS IR MAN MALONU KAI ATIDARO DURIS, AR BUCIUOJA RANKA, AR PASAKO KOMPLIMENTA, AS MOTERIS IR AS NORIU NE TIK TOKIO DEMESIO BET NORIU IR DOVANU....

QUOTE (zanet @ 2004 08 20, 12:29) |
[Nebuk tuo tikra, Rasma. Istatymai pasikeite ir tau gali buti ne taip paprasta ta vyra uz duru ismesti be buto dalies. Tevu nuomone cia gali nebepadeti. |
Viskas apgalvota. Būkit ramūs

Mamutė teisininkė mėnesį su advokatais, notarais ir kitais kompetentingais šiuo klausimu su kolegomis diskutavo, kad skyrybų atveju žentui netektų

QUOTE (ENIGMA @ 2004 08 20, 12:33) |
O AS GAUNU IR DOVANAS IR DEMESI IR BUCKIUS IR T.T. ..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MAN IR BULVES SKANIOS PRIE ZVAKIU..... ![]() ![]() AISKU NE DOVANOS SVARBIAUSIA, O ZMOGUS KURIS SALIA, TACIAU SUABEJOCIAU AR TOKS ZMOGUS KURIS PAMIRSTA PASVEIKINTI ( NORMALIAI) YRA VERTAS MANES, JEI MAN NEREIKTU DOVANU, AR KOKIU SMULKMENU ( YPAC MEGSTU SU KOKIOMIS UZUOMINOMIS) SUABEJOCIAU AR APSKRITAI JIS MAN IDOMUS IR REIKALINGAS.... ![]() AISKU YRA TOKS DALYKAS KAIP LYGIOS TEISES, BET AS MOTERIS IR MAN MALONU KAI ATIDARO DURIS, AR BUCIUOJA RANKA, AR PASAKO KOMPLIMENTA, AS MOTERIS IR AS NORIU NE TIK TOKIO DEMESIO BET NORIU IR DOVANU.... ![]() ![]() ![]() |
Aš esu ENIGMOS šalininkė šioje temoje, jos mąstymas - kaip mano ir geriau nepasakysi

esu laiminga, kad gaunu ir geliu ir dovanu visomis progomis ir kartais be ju
as jau tokia esu, kad man to reikia...labai zeidzia, jei pastebiu, kad dovana nupirkta skubotai, nes as pati pries menesi ar daugiau pradedu planuoti ka dovanosiu.

as jau tokia esu, kad man to reikia...labai zeidzia, jei pastebiu, kad dovana nupirkta skubotai, nes as pati pries menesi ar daugiau pradedu planuoti ka dovanosiu.
O mano vyras kai susituokem pasidare storzevis
, kai draugavom visada kuom nors nustebindavo, o kai susituokem tai ir baigesi visas grozis dovanu
.Seniau visada sugalvodavo kuom nustebinti, net ir tokiu niekuciu kaip atvirute su graziais zodziais be jokios priezasties. O dabar nieko
, pasako: "Menuliuk juk zinai, kad as tave myliu. Be to net nezinau ka tau nupirkt, juk viska turi." Nors imk ir nusauk
.Galetu nors kokia ramune is lauko parnesti

QUOTE (norge @ 2004 08 20, 13:05) |
Na, jei mano tevai toki finta noretu iskresti, tai as arba nepriimciau buto, arba priemus perrasyciau abieju sutuoktiniu vardu. Arba vien vyro. ![]() |
Nemačiau reikalo taip elgtis.
Man visiškai buvo neįdomios moralinės šio aspekto pusės, negalėjau ir nenorėjau vaizduoti amžinai įsimylėjusią ir aklai pasitikinčią. Neturiu tokio pasitikėjimo ir nežinau kas žmogui kada į galvą šaus..gal kokio keršto dėl nevykusios santuokos apimtas norės mane pliką basą paleisti

QUOTE (Rasma @ 2004 08 20, 20:55) |
Nemačiau reikalo taip elgtis. Man visiškai buvo neįdomios moralinės šio aspekto pusės, negalėjau ir nenorėjau vaizduoti amžinai įsimylėjusią ir aklai pasitikinčią. Neturiu tokio pasitikėjimo ir nežinau kas žmogui kada į galvą šaus..gal kokio keršto dėl nevykusios santuokos apimtas norės mane pliką basą paleisti ![]() ![]() |
NE VIENAS NEESAM UZ SAVE GARANTUOTI, O UZ KITA ZMOGU JUO LABIAU....

PAS MUS IRGI VISKAS SUTVARKYTA TAIP, KAD VISKAS MANO ...

QUOTE (Rasma @ 2004 08 20, 20:55) |
Nemačiau reikalo taip elgtis. Man visiškai buvo neįdomios moralinės šio aspekto pusės, negalėjau ir nenorėjau vaizduoti amžinai įsimylėjusią ir aklai pasitikinčią. Neturiu tokio pasitikėjimo ir nežinau kas žmogui kada į galvą šaus..gal kokio keršto dėl nevykusios santuokos apimtas norės mane pliką basą paleisti ![]() ![]() |
Hmmm, ar tik ne ta pati Rasma vis kartodavo, kad nera materialiste, kad nesureiksmina daiktu, pinigu...

Nors, gal yra dvi Rasmos forume, dvi skirtingos mergicos...

normaliai dar,as jau 3 metus gimtadienio dovanos nematau
QUOTE (Rasma @ 2004 08 20, 16:55) |
Sutinku su Rasma.... Mane mama moke kad moteris VISADA turi tureti savu pinigu, santaupu (o gyvenamasis plotas-dar geriau), nes niekada nezinai kas gali atsitikti. Kad nereiktu su vaikais i gatve eiti. Kartais uz savo veiksmus sunku atsakyti, tai kaip dar uz kita gali 100% garantuoti, netgi jei jis tavo mylimas vyras.