Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika 10 tema

Sveiki,

nuoširdžiai perskaičiau visus pasisakymus, patirtis. Radau keletą sau neraminančių klausimų, bet noriu dar ir pasikonsultuoti su jau visą procesą praėjusiomis smile.gif
Rytoj jau bus 4 savaitės po op. Bet vakare pilvas dar smarkiai patinsta, kaip pripustas balionas...Kaip suprantu taip bus dar ilgai, gali buti net iki 6 mėn.?
Kitas klausimas kaip ilgai naudojot tepaliukus randui tepti ir kokius? As kol kas naudoju DERMATIX ULTRA geli, bet kaina nelabai draugiska, kai pabaigsiu norisi pakeisti kažkuo ne tiek brangiu...
Ačiū labai už pasisakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Greece @ 2015 10 06, 11:43)
Sveiki,

nuoširdžiai perskaičiau visus pasisakymus, patirtis. Radau keletą sau neraminančių klausimų, bet noriu dar ir pasikonsultuoti su jau visą procesą praėjusiomis smile.gif
Rytoj jau bus 4 savaitės po op. Bet vakare pilvas dar smarkiai patinsta, kaip pripustas balionas...Kaip suprantu taip bus dar ilgai, gali buti net iki 6 mėn.?
Kitas klausimas kaip ilgai naudojot tepaliukus randui tepti ir kokius? As kol kas naudoju DERMATIX ULTRA geli, bet kaina nelabai draugiska, kai pabaigsiu norisi pakeisti kažkuo ne tiek brangiu...
Ačiū labai už pasisakymus  4u.gif

Laba, as tai praejau 10 kartu masazo kursa tai issiputusio pilvo kaip ir neturejau g.gif po operacijos kokias 3 sav klijavau pleistrus, o paskui nieko nebenaudojau, nes turiu patirties kad randai isblunka, tai nereik metyti pinigu i bala blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Greece @ 2015 10 06, 11:43)
Sveiki,

Ačiū labai už pasisakymus  4u.gif

As panasu laika po op kaip ir tu. 4 savaites bus poryt. Pas mane irgi siek tiek patinsta pilvas bet ne tiek vakarais, o daugiau padirbejus, pvz isplovus viso namo grindis.

Rando niekuo netepu. Anksciau igyti randai graziai sugijo, sugis ir sitas.
Atsakyti
masazo nei vieno nedariau, randu irgi niekuo netepiau. Organizmas tvarkosi pats ir rezultatas mane tenkina. Po op dar numečiau 6kg
Atsakyti
Aciu, Redy, Solnyszko ir Mataij 4u.gif Nuraminot biggrin.gif
Atsakyti
Sveikute man bus 4 menesiukai po op bet pats pilvukas buna ,kad patinsta ir dabar vietom toks kietas,randu irgi niekuo netepu,pats organizmas tvarkosi. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios 4u.gif koks burys nauju nariu thumbup.gif ir senbuves pasirode thumbup.gif visos cia dziaugiates rezultatais drinks_cheers.gif o man irgi jau 5 menesiai suejo. Nu ir ka? Rugsejo vidury buvau komandiruotej, dvi dienas su fotiku rankose prabegiojau, o pasekmes dar dabar jauciu verysad.gif pamaudzia man visa desine pilvo puse verysad.gif as vis dar matau ir susikaupusiu skysciu pasekmes. Vis delto, pradejau mankstas presui, po truputi darau visus iprastus pratimus. Tikrai neskauda, bet labai isitempia visi raumenukai. Dar lengvai pasimasazuoju ir atrodo gyvenimas kitom spalvom nusvinta thumbup.gif ziauriai noriu, kad viskas susitvarkytu ir nieko nemaustu, neskaudetu. Ai, dar labai niezti desine puse. Ziuriu pastoviai j veidrodi ir tikrai kyla noras prisikabinti, va ten negrazu ir cia dar patine, o cia daugiau pavalgiau.... nu blin reikia susiimti ir mankstintis. Dziugu, kad jau pradzia padariau, dabar tik neapsileist neaptingti. O tai prisipirkau graziu drabuziu ir vis dar gedijuos juos nesiot, nes vaidenasi, kad pilvas vis dar atsikises doh.gif
Cia apie tepalus randams kalbat, as kai prisimenu pasitepu "clirvin" tepalu - pigus bet veiksmingas man. O kiti jokio matomo rezultato nedave. Bet siaip, randas ir taip turi graziai gyti, nebent organizmas linkes i randejimus.
Atsakyti
Kirisama, kur pirkai tą kremuką?

Audani, kaip tu? Viskas gerai? Jau namučiuos?
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2015 10 06, 09:42)
Tai kol kas viskas super thumbup.gif Skyscio daug issiskiria? Kada namo?

Jau namuose aš 4u.gif Skysčio sakė nedaug išsiskyrė,tai šiandien prieš išvažiuojant išėmė visus drenus, pakeitė tvarsčius. Pasirodė labai neblogas pjūvis,toks plonytis,jei suaugs kaip cezaris,tada bus nematomas jis pas mane.Paskauda dar visur, nugulėti sunku,stengiuos ant šono biški pagulėt,pasivaikščiot išėjus buvau,bet greit pavargau, šiaip sakyčiau,kad jaučiuos neblogai! valgyt dar nelabai norisi, po truputuką pavalgau, bet tai bus į naudą tongue.gif
Ligoninėje wifi buvo,bet daug puslapių neleidžia prisijungt,tai naudojau savo mobilujį internetą lotuliukas.gif Šiaip laikas labai greit praėjo! smile.gif
Atsakyti
Pinigus po op mokėjai? Kada reik pasirodyt?
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2015 10 07, 18:42)
Pinigus po op mokėjai? Kada reik pasirodyt?

Taip,po op.Vyras nuėjo ir viską sutvarkė tongue.gif Tiesa,žiauriausiaa dalykas dabar man-kosėti. Matyt valosi plaučiai po narkozės,kai būna sukišti tie aparatai, tai atrodo,kad pilvas suplyš! visaip bandau ir susiriest,ir atsitūpt,bet kosėti,čiaudėti-žiauru!!!!

Pasirodyt pas gydytoją pirmadienį wink.gif
Atsakyti
QUOTE(audani @ 2015 10 07, 20:52)
Taip,po op.Vyras nuėjo ir viską sutvarkė tongue.gif Tiesa,žiauriausiaa dalykas dabar man-kosėti. Matyt valosi plaučiai po narkozės,kai būna sukišti tie aparatai, tai atrodo,kad pilvas suplyš! visaip bandau ir susiriest,ir atsitūpt,bet kosėti,čiaudėti-žiauru!!!!

Pasirodyt pas gydytoją pirmadienį wink.gif

Tikiu, kad sunku kosėt unsure.gif

Tai ir sumokėjai lygiai 2 tūkst ? Ar kaina dar koreguojasi pagal op sudėtingumą?
Atsakyti