Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika 10 tema

Papildyta:
[quote=Kirisama,2015 10 16, 19:32]
[quote=graduated,2015 10 16, 14:35]
Sveikos gražiom figurytem 😉Ant greicio permeciau kelias paskutines temukes-neberandu merginu dariusiu operacijas 2013-2014 metais...Gal bus is jusu kuri susidurusi su tokia problemele☺Pries pora metu turejau PP ir po kazkurio laiko vienam soniuke isplatejo siule,mano kalte dvynukai lipo ant kupros 😢Gal kuri daretes korekcija?Kaip viskas vyksta ar panasiai kaip ir pilna plastika ar lengviau kazkiek.Dekoju jei kas atsilieps

Sveika,

Buvo viena nare, kuri daresi rando korekcija. Sake, nieko baisaus, net neuzmigdo, tik vietiskai nuskausmina ir tiek. Tvarko tik pacia oda aplink randa, o i vidu prie raumenu jau nelenda. 4u.gif
[/quote]
Aciu 😉
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo graduated: 18 spalio 2015 - 18:36
Sveikos,
Merino gal kam buvo limfostatines sistemos sutrikima po op. Gal kokiu patarimais turit verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituks @ 2015 10 19, 20:41)
Sveikos,
Merino gal kam buvo limfostatines sistemos sutrikima po op. Gal kokiu patarimais turit  verysad.gif

O koks čia sutrikimas? papasakokit plačiau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituks @ 2015 10 19, 20:41)
Sveikos,
Merino gal kam buvo limfostatines sistemos sutrikima po op. Gal kokiu patarimais turit  verysad.gif

Ir man idomu koks cia sutrikimas g.gif Kaip suprantu kazkas su kraujotaka? Nieko googlej neradau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkshade @ 2015 10 19, 20:08)
Ir man idomu koks cia sutrikimas g.gif Kaip suprantu kazkas su kraujotaka? Nieko googlej neradau doh.gif

Gydytojas mine jo kad dazna po tokiu op. Sutrinka turbut skysciu apytaka. Todel jau tiesiog kaip su ispustu, pilnoku pilvu.
Atsakyti
QUOTE(jolituks @ 2015 10 19, 21:22)
Gydytojas mine jo kad dazna po tokiu op. Sutrinka turbut skysciu apytaka. Todel  jau tiesiog kaip su ispustu, pilnoku pilvu.

Aaa tai cia normalu. Tam daromi limfos masazai. G.Ch. pirmieji priklauso ir daromi kas ryta. Veliau dasiperki. Po bet kokios op pilva gali pusti del narkozes. Kada op daryta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pinkshade: 19 spalio 2015 - 21:45
QUOTE(pinkshade @ 2015 10 19, 20:44)
Aaa tai cia normalu. Tam daromi limfos masazai. G.Ch. pirmieji priklauso ir daromi kas ryta. Veliau dasiperki. Po bet kokios op pilva gali pusti del narkozes. Kada op daryta?

Liepos 15, bandysiu paieskosiu kas daro masazus pas mumi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituks @ 2015 10 19, 23:41)
Liepos 15, bandysiu paieskosiu kas daro masazus pas mumi  unsure.gif

Tai jau neturetu buti. Is karto po op tie pojuciai buna. O nenori pas daktariuka pasirodyt? Kas operavo?
Atsakyti
Sveikutes mergytes apie limfotakos sutrikimus cia neblogas straipsniukas
http://www.delfi.lt/...i.d?id=68547682

Geriausiai padeda masazai 4u.gif
Buvau susitikusi su V.K apsikabinom buvo suzavetas rezultatais tik patare jau nebemesti svorio daugiau sake jau nebebus grazu,sako dabar tiesiai i modelius gali eiti,pajuokavom.Kaires puses pilvukas dar patinsta,dar limfa pasikaupia,bet visumoje viskas gerai,imeciau kelias nuotraukytes 4 menesiuku proga.
Atsakyti
QUOTE(pinkshade @ 2015 10 20, 01:00)
Tai jau neturetu buti. Is karto po op tie pojuciai buna. O nenori pas daktariuka pasirodyt? Kas operavo?

Mane op K.Vitkus minejo kad gali uztrukti net iki metu dabar kuo daugiau ziuriu tuo man baisiau atrodo. Ko gero bandysiu pasimasazuoti pasportuoti ir lapkricio gale skrisiu i Lietuva pasitikrinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituks @ 2015 10 20, 13:08)
Mane op K.Vitkus minejo kad gali uztrukti net iki metu dabar kuo daugiau ziuriu tuo man baisiau atrodo. Ko gero bandysiu pasimasazuoti pasportuoti ir lapkricio gale skrisiu i Lietuva pasitikrinti smile.gif

g.gif nu ką žinau.... taip čia nuo organizmo priklauso, kaip sureaguos į tokią op ir kas po to darysis. Pamėginkit masažus, lengvą sportą, gal padės išjudinti tą limfą.
O K. Vitkus neminėjo, kokiu būdu Jus operavo? Ar gal kažkokį aparatą naudojo siųlę darant? Niekaip dabar neprisimenu, kaip jis vadinasi. Žinau tik, kad jis lyg ir vienintelis LT tokį dalyką turi ir daro, t.y. rankomis nebesiuva kaip siuvėjas.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 10 20, 11:21)
g.gif nu ką žinau.... taip čia nuo organizmo priklauso, kaip sureaguos į tokią op ir kas po to darysis. Pamėginkit masažus, lengvą sportą, gal padės išjudinti tą limfą.
O K. Vitkus neminėjo, kokiu būdu Jus operavo? Ar gal kažkokį aparatą naudojo siųlę darant? Niekaip dabar neprisimenu, kaip jis vadinasi. Žinau tik, kad jis lyg ir vienintelis LT tokį dalyką turi ir daro, t.y. rankomis nebesiuva kaip siuvėjas.

Taip tuo budu ir siuvo minejo jis man apie pjovima kad jau ne peiliais ir siuvima nauju budu. As op 5 valandas sakau gal organizmas dar sustreikavo del to.

Atsakyti