Sveikos, praėjo po operacijos mėn. Jaučiuosi puikiai, tik dar patempia pilvą po ilgesnio pasivaikščiojimo.  Mano randas irgi plonas, bet ilgas, bet kitaip nebūna. Mano bamba braziliška  
  Tik nelabai gili, bet gal dar pasikeis, gyd sakė bus galima pagilinti vietinėj nejautroj, pagalvosiu. Jeigu kas paaiškintų, kaip įkelti čia foto, galėčiau parodyti  

QUOTE(Giedruteee25 @ 2016 01 14, 10:48)
Sveikos, praėjo po operacijos mėn. Jaučiuosi puikiai, tik dar patempia pilvą po ilgesnio pasivaikščiojimo.  Mano randas irgi plonas, bet ilgas, bet kitaip nebūna. Mano bamba braziliška  
  Tik nelabai gili, bet gal dar pasikeis, gyd sakė bus galima pagilinti vietinėj nejautroj, pagalvosiu. Jeigu kas paaiškintų, kaip įkelti čia foto, galėčiau parodyti  
Foto is interneto

Kaip manot po kiek laiko cia tas randas? Po kiek menesiu?
Giedruteee, kaip pas tave atrodo tas randukas? Ar panasiai, ar jau maziau matos?
Kas operavo? Kiek mazdaug kainavo? Jei gali, parasyk i asmenine zinute.
O del pilvo raumenu susiuvimo per CP moteris kalbejo cia. 158 zinute
Samone ar nesamone, nezinau, nesu medike.
Foto ideti nesunku i SM. Reikia tik ideti foto i internetini puslapi. Tada nukopinti jos nuoroda ir ikelti. Per IMG raideles.
QUOTE(p i n k @ 2016 01 13, 02:56)
Sveikute. Aciu uz dideli darba. Gal zinai kaip ten ka nors koreguoti? 
 Pvz istrinti ar ikelti foto.
Tai kad aš pati ieškau pagalbos šiuo klausimu, iš vis kol suradau kaip albumus sukurti
Papildyta:
QUOTE(Giedruteee25 @ 2016 01 14, 11:48)
Sveikos, praėjo po operacijos mėn. Jaučiuosi puikiai, tik dar patempia pilvą po ilgesnio pasivaikščiojimo.  Mano randas irgi plonas, bet ilgas, bet kitaip nebūna. Mano bamba braziliška  
Laba, kaip greit laikas eina.... o kaip čia įmanoma pagilinti bambą?
Papildyta:
QUOTE(Ciunia @ 2016 01 14, 14:45)
Foto is interneto 

Mačiau ir aš tą žinutę, nu tikrai nesąmonė sakyčiau
Nuotraukoj randas "šviežias", 2-3 mėn sakyčiau, nes šašiukai visi nukritę, gražiai sugiję, tik pats randas labai ryškus. Su laiku jis pabala.
QUOTE(Giedruteee25 @ 2016 01 14, 12:48)
ikelti foto http://www.part.lt/
QUOTE(Giedruteee25 @ 2016 01 17, 20:02)

Tikiuosi matysis foto
O gal galima butu foto iki operacijos is sono?Ir po operacijos is sono?Kiek tau kainavo?Kiek padenge ligoniu kasos? Koks gyd operavo?Koks mazdaug tavo ugis ir svoris dabar, o iki operacijos?
                Giedruteee, pjūvis atrodo gražiai, bet jis dar keisis. Bent jau maniškis nuo operacijos labai pasikeitė. tiek storiu, tiek aukščiu, tiek forma. O bamba tai keistokai atrodo, sutraukta ir suraukta, ir dar kažkaip labiau vienam šone, o ne per vidurį. Bet gal čia tik nuotraukoj taip atrodo.
P.S. sumažink foto.

P.S. sumažink foto.
                Sveikos
Giedruteee25, bamba ir man keistokai atrodo, paimta ir sutraukta
 Ir taip atrodo, kad dar liko laisvos odos. Ne pilnai itempta

Giedruteee25, bamba ir man keistokai atrodo, paimta ir sutraukta
                Gal galetumei sumazinti foto? Sunku suprasti.
Kaip pacios savijauta? Po kiek laiko atsigavai? Vilniuje tave operavo? Kiek laiko gulejai ligonineje?
Aciu labai uz foto.
Is tavo foto speju ir as turiu bambos isvarza. Esu kudute, bet su pilvu. Vis kas paklausia ar nelaukiu 4 vaikelio.
Is priekio mano bamba panasi i sia, nors cia vaikucio. Skolinta foto is SM.

Kaip pacios savijauta? Po kiek laiko atsigavai? Vilniuje tave operavo? Kiek laiko gulejai ligonineje?
Aciu labai uz foto.
Is tavo foto speju ir as turiu bambos isvarza. Esu kudute, bet su pilvu. Vis kas paklausia ar nelaukiu 4 vaikelio.
Is priekio mano bamba panasi i sia, nors cia vaikucio. Skolinta foto is SM.

Ar ta bambos isvarza tau skaudejo ar tiesiog tik negerai atrode? O kiek per nestumus priaugai kg?

Nemoku redaguoti jau parašytos žinutės. Bamba per centrą, gal šiek tiek pati bamba nesimetriška, atrodo keistokai, bet tikrai geriau nei buvo  
 Koreguosiu vėliau, bet gyd sakė, kadangi aš plona, tai labai mažai poodinio sluoksnio ir nebuvo kur įtraukti giliau. 
Po operacijos sunkiausia pirmą sav, paskui jau normaliai. Laiko parą ligoninėj, bet aš pasiprašiau ir nakvojau dar vieną naktį

Po operacijos sunkiausia pirmą sav, paskui jau normaliai. Laiko parą ligoninėj, bet aš pasiprašiau ir nakvojau dar vieną naktį