QUOTE(Shagrifa @ 2015 09 17, 21:04)
Kiek cia Jusu pridaugejo - smagu matyti ir zinoti, kad ant Lietuvos dar daugiau savimi labiau pasitikinciu moteru/merginu atsiranda.
As vel esu iskritusi is darbines rutinos - pasidariau riebalu nusiurbima nuo koju ir nuo nugaros puses
Po pilvo plastikos man tik sito truko, kad buciau proporcinga daili dama
Korsetas, kuri nesiojaupo pilvo plastikos man per laisvas, emiau dydziu mazesni. Tad sunerimusias del tinimo noriu nuraminti -skysciai kaupiasi. Aisku, jei tai jau iseina is normos ribu - lekite pas gydytoja. Aciu Dievui, kad man punktuoti nieko nereikejo.
Sikart vel operavausi pas savo skulptoriu - Roka Bagdona
kita ryta po operacijos pats atnese kavos i palata
va cia tai rupestingumas, ka?
As vel esu iskritusi is darbines rutinos - pasidariau riebalu nusiurbima nuo koju ir nuo nugaros puses
Korsetas, kuri nesiojaupo pilvo plastikos man per laisvas, emiau dydziu mazesni. Tad sunerimusias del tinimo noriu nuraminti -skysciai kaupiasi. Aisku, jei tai jau iseina is normos ribu - lekite pas gydytoja. Aciu Dievui, kad man punktuoti nieko nereikejo.
QUOTE(Esmine @ 2015 09 18, 17:29)
Va cia tai rupestingumas, ka?
Jegele
Primink kiek laiko po pilvo plastikos praejo, kad jau siurbliavaisi
Prisižiūrėjau youtube operacijų video
QUOTE(Lėja_ @ 2015 09 19, 00:33)
O manęs nė kiek negązdina
QUOTE(Alioo @ 2015 09 19, 18:31)
sveikos merginos
noreciau prisijungti ir as prie jusu :)naujoke as cia tad nelabai dar cia gaudausi
sausio menesi manes laukia dviguba operacija krutu didinimas ir pilvo plastika pas Maslauska.
Prasom, junkis
Solnyszko, kaip tu? Kaip kitos merginos laikosi? Papildykit albuma
QUOTE(Shagrifa @ 2015 09 19, 18:19)
Aciu, Sharifa, kad teiraujiesi
QUOTE(Esmine @ 2015 09 18, 15:29)
Kiek cia Jusu pridaugejo - smagu matyti ir zinoti, kad ant Lietuvos dar daugiau savimi labiau pasitikinciu moteru/merginu atsiranda.
Po pilvo plastikos man tik sito truko, kad buciau proporcinga daili dama
kita ryta po operacijos pats atnese kavos i palata
va cia tai rupestingumas, ka?
Wow kaip nerealiai!!!!
Papildyta:
QUOTE(Alioo @ 2015 09 19, 16:31)
sveikos merginos
noreciau prisijungti ir as prie jusu :)naujoke as cia tad nelabai dar cia gaudausi
sausio menesi manes laukia dviguba operacija krutu didinimas ir pilvo plastika pas Maslauska.
Sveika prisijungus
QUOTE(Esmine @ 2015 09 18, 15:29)
Sveika
Papildyta:
QUOTE(Alioo @ 2015 09 19, 17:53)
Ar yra is jusu kas nors po dvigubos op?
Yra cia nemazai ir po dvigubu ir po trigubu