Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta - 11, DV-2015 / DV-2016

Persimanija tikrai gali dalyvaut kaip lietuve, mes gyvenom olandijoj bet dalyvavom kaip lietuviai ir ambasada gali pasirinkti uk, musu atveju buvo nl. Arba lt ambasada, jei taip patogiau.
Atsakyti
Sveikos,
turiu klausimą, kai skrendi pirmą kartą i USA poto kai gavai žalią kortą, tai su savimi reikia turėti užantspauduotus dokumentus, kuriuos davė ambasadoje, tada turėti pasą ir adresą, kur atsiųs ją amerikoje ir viskas? Pas notarą nereikia eiti jokių dokumentų verstis?
Iš anksto dėkoju už atsakymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Persimanija @ 2015 10 12, 06:31)
Sveikos, nelabai suprantu sio klausymo, gal galetumet padeti, ka tureciau pazymeti,gimus aisku esu Lietuvoj, bet 6 metus gyvenu Anglijoj ir grizti i Lietuva tikrai neturiu planu.
6. Country of Eligibility for the DV Program
1.Are you claiming eligibility based on the country where you were born? Yes/No
2.If not, you must enter the country from which you are claiming eligibility.

ar teisingai jei bus 1. No
                          2. UK

butina lietuva jums zymeti, UK is vis ne prie ko siuo atveju. kita sali galima zymet tik kai gimtoji salis nedalyvauja loterijoj ir yra sutuoktinis arba tevai gime kitose salyje - kazkas panasaus. Kitu atveju jus pildot kaip lietuve su adresu UK.
Atsakyti
QUOTE(carrollyte @ 2015 10 13, 10:01)
Sveikos,
turiu klausimą, kai skrendi pirmą kartą i USA poto kai gavai žalią kortą, tai su savimi reikia turėti užantspauduotus dokumentus, kuriuos davė ambasadoje, tada turėti pasą ir adresą, kur atsiųs ją amerikoje ir viskas? Pas notarą nereikia eiti jokių dokumentų verstis?
Iš anksto dėkoju už atsakymus smile.gif

Manyciau Lt reiktu issiverst tokius dokus kaip gimimo liudijimas, karinis, diplomus, kadangi tokiu doku gali prireikt. Bet skrydzio metu is LT (mes skridom is NL esme ta pati manau) reikia turet pasa su viza ir bilietus ir zinoti adresa, kur vaziuoji. Atvykus i USA reik paso, voko is ambasados ir adreso.
Atsakyti
QUOTE(Lona @ 2015 10 13, 20:51)
Manyciau Lt reiktu issiverst tokius dokus kaip gimimo liudijimas, karinis, diplomus, kadangi tokiu doku gali prireikt. Bet skrydzio metu is LT (mes skridom is NL esme ta pati manau) reikia turet pasa su viza ir bilietus ir zinoti adresa, kur vaziuoji. Atvykus i USA reik paso, voko is ambasados ir adreso.

ACIU smile.gif))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carrollyte: 14 spalio 2015 - 15:06
Sveikos merginos. Kazkaip sugalvojau ir as siais metais pabandyti laime.
Dar neprisedau prie anketos, bet tikiuosi sia - kita savaite ta padaryti.
Mane baugina vienas klausimas. Kaip jus foto darotes? Einate i salona ar telefonu, kas dabar iprasta? Nelabai as suprantu foto reikalavimu....
ir dar....Kadangi esu santuokoje, tai galiu ir as ir vyras pildyti ar tik vienas asmuo is seimos?
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2015 10 15, 13:33)
Sveikos merginos. Kazkaip  sugalvojau ir as siais metais pabandyti laime.
Dar neprisedau prie anketos, bet tikiuosi sia - kita savaite ta padaryti.
Mane baugina vienas klausimas.  Kaip jus foto darotes? Einate i salona ar telefonu, kas  dabar iprasta? Nelabai as suprantu foto reikalavimu....
ir dar....Kadangi esu santuokoje, tai galiu ir as ir vyras pildyti ar tik vienas asmuo is seimos?

Labukas smile.gif mes su vyru siais metais vel pildem smile.gif nuotraukas darėmės telefonu prie balto fono visi reikalavimai yra surasyti cia http://travel.state....ral/photos.html siais metais jie net patobulejo ir sukure nuotraukos apkarpymo galimybe, toj pacioj nuorodoj po desine yra jos paleidimo mygtukas, vietoj susitvarkai ir issisaugau smile.gif
pildyti gali ir vyras ir zmona atskiras anketas, daugiau info rasi cia http://travel.state......0and FAQs.pdf
o, kad butu ramiau atsakymas i tavo klausima yra 10 puslapyje 12 numeriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nami @ 2015 10 15, 18:28)
Labukas smile.gif mes su vyru siais metais vel pildem smile.gif nuotraukas darėmės telefonu prie balto fono visi reikalavimai yra surasyti cia http://travel.state....ral/photos.html siais metais jie net patobulejo ir sukure nuotraukos apkarpymo galimybe, toj pacioj nuorodoj po desine yra jos paleidimo mygtukas, vietoj susitvarkai ir issisaugau smile.gif
pildyti gali ir vyras ir zmona atskiras anketas, daugiau info rasi cia http://travel.state......0and FAQs.pdf
o, kad butu ramiau atsakymas i tavo klausima yra 10 puslapyje 12 numeriu smile.gif

Dekui. Maciau as ta foto sone, bet bijojau spausti smile.gif . Dekui. Bandysime.
Atsakyti
QUOTE(ausryca @ 2015 10 10, 13:36)
Paciam paskutiam zingsnyje. Ismeta - Submission Confirmation: Entry Received ir buna confirmation number, kuri ir reikia issaugoti

aš viską užpildižiau ir gavau koduką... tai jaučiaus toookį žygdarbį padariusi smile.gif kad mažasis snus ir vyras fotkinos, nes į ameriką norim biggrin.gif tai vat, čia loterija kaip bus taip.. man labai patiko ta nuotraukų progra,a, nes praeitais kartais kol atitaikydavau tuos pixelius, o db ikeliau, apkirpo, pasakė, kad tinka ir viskas ok smile.gif
Atsakyti
sveikos! Mea jau penkta diena Amerikoje smile.gif viskas nauja bet kolkas patinka, norėjau paklausti perkiek maždaug laiko atsius GC? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrute2 @ 2015 10 16, 17:49)
sveikos! Mea jau penkta diena Amerikoje smile.gif viskas nauja bet kolkas patinka, norėjau paklausti perkiek maždaug laiko atsius GC? smile.gif

per menesi turetu 4u.gif kur bazuojates?
Atsakyti
Labai aciu merginos kurios atsaket smile.gif
Kaip supratau ten kur reikia irasyti savo adresa, galiu irasyti UK adresa? Bijau klaidu pridaryti, labai noriu islosti biggrin.gif
Atsakyti