Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta - 11, DV-2015 / DV-2016

Na viskas, uzsipildziau ir issiunciau forma, labai tikiuosi, kad nusisypsos tokia laime laimeti biggrin.gif
Tik va del to statuso...ivedziau confirmation number ir raso invalid number hmmm gal per anksti patikrinau, dar nera informacija patikrinta..Ar tikrinti galima tik geguzes menesi? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Persimanija @ 2015 10 20, 15:09)
Na viskas, uzsipildziau ir issiunciau forma, labai tikiuosi, kad nusisypsos tokia laime laimeti  biggrin.gif
Tik va del to statuso...ivedziau confirmation number ir raso invalid number hmmm gal per anksti patikrinau, dar nera informacija patikrinta..Ar tikrinti galima tik geguzes menesi? rolleyes.gif

Taip tik geguze pamatysite, po losimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2015 10 19, 23:19)
nezinau, kurioj vietoj esat, bet mes i shita ejom tik atvyke  4u.gif  zaliakortininkams tai nemokama  thumbup.gif  ish musu patirties galiu pasakyti, kad labai verta!!!  4u.gif  MB ishvis be kalbos atvaziavo, tai greitai "prasilauze"  thumbup.gif

gyvenam mes romeoville miesteli bet čia pas gimines tai kažin ar galima eit i tuos kursus? už poros men planuojam nuomuotis visai kitoje vietoje tad tikriausiai ten kažkur toj bendruomenei išeis eot i tuos kursus? ar galime ir čia kaip svečiai?smile.gif
Papildyta:
[quote=Nami,2015 10 20, 13:13]
[quote=Giedrute2,2015 10 19, 22:19]
atrodo viskas neblogai tik labai noriu išmokti anglu kalba gerai, laisvai kalbėti ..smile.gif vyras dirba jau smile.gif aš laukiu penktadienio pasibandyti dirbti, pokalbyje buvau tai kaip ir gavau darba:)
Papildyta:

kaip smagu smile.gif o vyras vietoj nuvykes ieskojo? gal pagal specialybe dirba? ar jau nuvykus susirado?
mes dar tik losimuose dalyvaujam, bet labai idomu ir norisi turet isivaizdavima ar sunku isidarbinti, ar ilgai uztrunka ir pan smile.gif
[/quote]

vyrui darbo nereikėjo ieškot jo jau laukė, kadangi supranta ir gaudosi mašinų taisyme iškart priiemė smile.gif bet va man reikėjo ieškot tai penktadieni eisiu i pasibandyma dirbti draudimo kompanijoje smile.gif atvažiavau 10.08 į pokalbį darbo ėjau 08.16 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrute2 @ 2015 10 21, 06:41)
Papildyta:
vyrui darbo nereikėjo ieškot jo jau laukė, kadangi supranta ir gaudosi mašinų taisyme iškart priiemė smile.gif bet va man reikėjo ieškot tai penktadieni eisiu i pasibandyma dirbti draudimo kompanijoje smile.gif atvažiavau 10.08 į pokalbį darbo ėjau 08.16 smile.gif

supratau, na tada daug paprasciau smile.gif kazkokios pajamos jau garantuotos smile.gif linkiu sekmingai startuoti naujame darbe! smile.gif
Atsakyti
Darbo bent jau apie chikaga tai yra tikrai daug. Maniskis po sav pradejo dirbt construction. As kol kas ieskaus sau kazko. Bet kol kas minimaliai nes maze musu maze dar visai.
Atsakyti
QUOTE(Giedrute2 @ 2015 10 20, 22:41)
gyvenam mes romeoville miesteli bet čia pas gimines tai kažin ar galima eit i tuos kursus? už poros men planuojam nuomuotis visai kitoje vietoje tad tikriausiai ten kažkur toj bendruomenei išeis eot i tuos kursus? ar galime ir čia kaip svečiai?smile.gif

bent tada kai mes ejom, tai ish tolimesniu kaimu buvo 4u.gif manau, kad tikrai galima, tik , kad patiems tolokai vaziuot.... mes tada Westmont gyvenom, tai nebuvo labai blogai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, ir vėl atlikau savo kasmetinę spalio mėnesio pareigą, užpildžiau anketą loterijai smile.gif tai jau mano bandymas nr.5 smile.gif) 4u.gif ar dar yra likusių senų mano kompanionių n-bandymuose ? drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Marijukas @ 2015 10 23, 20:39)
Sveikos, ir vėl atlikau savo kasmetinę spalio mėnesio pareigą, užpildžiau anketą loterijai smile.gif tai jau mano bandymas nr.5 smile.gif4u.gif ar dar yra likusių senų mano kompanionių n-bandymuose ?  drinks_cheers.gif

SEKMES!!!! thumb_yello.gif
Atsakyti
Jei kas nematėt, nežinot, USA ambasada Lietuvoje daro online diskusiją, klausimus-atsakymus, galit klausti, teirautis kas neaišku smile.gif
https://www.facebook...75807632457263/
Atsakyti
QUOTE(Marijukas @ 2015 10 23, 20:39)
Sveikos, ir vėl atlikau savo kasmetinę spalio mėnesio pareigą, užpildžiau anketą loterijai smile.gif tai jau mano bandymas nr.5 smile.gif4u.gif ar dar yra likusių senų mano kompanionių n-bandymuose ?  drinks_cheers.gif

mano trecias kartas smile.gif uz vyra pildziau antra syk smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Marijukas @ 2015 10 23, 19:39)

Mano tik antras. Laikau špygas, gal antras kartas pavyks ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juodosokoladoirkavos: 26 spalio 2015 - 17:47
QUOTE(Nami @ 2015 10 26, 17:44)
mano trecias kartas smile.gif uz vyra pildziau antra syk smile.gif)

Jūs pildote už abu? O nėra taip, kad šeimoje gali pildyti tik vienas. Vyras arba žmona?
Atsakyti