Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta - 11, DV-2015 / DV-2016

QUOTE(Lona @ 2015 11 29, 06:05)
Tik nereikia... Mano sunui atejo per savaite,man po 2.5 kazkur ar 3, o vyrui su dukra atejo po 5 sav.
ZK dar negavom.

Mums ssn atejo po savaites, zk po 4 sav.,o dukra negauna jau 3,5 menesio.
Atsakyti
QUOTE(Lona @ 2015 11 28, 22:05)
Tik nereikia... Mano sunui atejo per savaite,man po 2.5 kazkur ar 3, o vyrui su dukra atejo po 5 sav.
ZK dar negavom.

mes ishvis gavom ZK po kokiu 2 sav. o SSN as gal po menesio, o vyras turejo 2 kartus i ju ofisa vaziuot..... tai atvaziavom spalio 1d. , lapkricio 17d. pradejom dirbti maisto parduotuvej, ir algos jis negavo iki guodzio vos ne vidurio, nes SSN neturejo.... 4u.gif cia labai skirtingai visiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lona @ 2015 11 28, 23:05)
ZK dar negavom.

Mes tai negavom, vaziavau i SSN pfisa, uzpildziau ten dokumentus ir tuomet per savaite atsiunte ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2015 11 29, 18:44)
mes ishvis gavom ZK po kokiu 2 sav. o SSN as gal po menesio, o vyras turejo 2 kartus i ju ofisa vaziuot..... tai atvaziavom spalio 1d. , lapkricio 17d. pradejom dirbti maisto parduotuvej, ir algos jis negavo iki guodzio vos ne vidurio, nes SSN neturejo....  4u.gif  cia labai skirtingai visiems  4u.gif

SSN turi išduoti iš karto. Va kortelę tai ne iš karto pagamina, bet numerį pasako iš karto, ant tos pažymos pačios pirmos būna. Kortelės negavau per 3 mėnesius, bet numeriuką davė.
Reikia nepainioti dviejų dalykų - Social Security Number ir Social Security Card.
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2015 11 30, 01:15)
SSN turi išduoti iš karto. Va kortelę tai ne iš karto pagamina, bet numerį pasako iš karto, ant tos pažymos pačios pirmos būna. Kortelės negavau per 3 mėnesius, bet numeriuką davė.
Reikia nepainioti dviejų dalykų - Social Security Number ir Social Security Card.

niekas nepainioja mirksiukas.gif paprashciausiai darbdavys algos nemokejo, kol kortele nebuvo pristatyta 4u.gif taip, kaip kad buvo, neidarbino musu, kol Zk i rankas nepaeme, nesvarbu, kad pase shtampas yra mirksiukas.gif o viena motrishke ishvis pareishke, kad mes fake dokumenta rodom, nes green card visai ne green lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2015 11 30, 20:29)
niekas nepainioja  mirksiukas.gif  paprashciausiai darbdavys algos nemokejo, kol kortele nebuvo pristatyta  4u.gif  taip, kaip kad buvo, neidarbino musu, kol Zk i rankas nepaeme, nesvarbu, kad pase shtampas yra  mirksiukas.gif  o viena motrishke ishvis pareishke, kad mes fake dokumenta rodom, nes green card visai ne green  lotuliukas.gif  doh.gif

Tai pala - ar jūs kalbate apie Social Security Card, ar apie Green Card? Čia du skirtingi dalykai.
Čia buvo kalba apie Social Security...
Atsakyti
O kur skambint del ZK? I uscis? Man kaip nervina kaip reik cia kur nors pasiskambint, pvz i comed snd - 20min laukiau...
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2015 11 30, 16:51)
Tai pala - ar jūs kalbate apie Social Security Card, ar apie Green Card? Čia du skirtingi dalykai.
Čia buvo kalba apie Social Security...

ne nu... as tikrai puikiai skiriu Ss card nuoGC mirksiukas.gif pirmuoju atveju algos nemokejo be SS card, o toliau pasakojau apie GC 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2015 12 01, 05:37)
ne nu... as tikrai puikiai skiriu Ss card nuoGC  mirksiukas.gif  pirmuoju atveju algos nemokejo be SS card, o toliau pasakojau apie GC  4u.gif

Hm, na tada tiesiog kažkoks nesusišnekėjimas gavosi...
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2015 11 30, 14:29)
niekas nepainioja  mirksiukas.gif  paprashciausiai darbdavys algos nemokejo, kol kortele nebuvo pristatyta  4u.gif  taip, kaip kad buvo, neidarbino musu, kol Zk i rankas nepaeme, nesvarbu, kad pase shtampas yra  mirksiukas.gif  o viena motrishke ishvis pareishke, kad mes fake dokumenta rodom, nes green card visai ne green  lotuliukas.gif  doh.gif

Dar ne karto per tiek metu gyvenimo cia nereikejo niekam rodyti SSN korteles, as jos net nebeturiu daugiau nei 10 metu, darbdaviam visada reikejo tik pries pradedant dirbti irodymus pateikti, kad galiu dirbti ir duoti SSN numeri, tas pats ir vyrui. Tikrai nereikia darbdaviui korteles kad alga gauti, rodyti uztenka pati numeri tureti - isdure tavo vyra nelabai saziningas darbdavys truputi naujai atvykusi pradzioje. Numeri kaip ir sake cia, gali ofise pasakyti ir dar negavus pacios korteles i rankas.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2015 12 02, 15:27)
Dar ne karto per tiek metu gyvenimo cia nereikejo niekam rodyti SSN korteles, as jos net nebeturiu daugiau nei 10 metu, darbdaviam visada reikejo tik pries pradedant dirbti irodymus pateikti, kad galiu dirbti ir duoti SSN numeri, tas pats ir vyrui. Tikrai nereikia darbdaviui korteles kad alga gauti, rodyti uztenka pati numeri tureti - isdure tavo vyra nelabai saziningas darbdavys truputi naujai atvykusi pradzioje. Numeri kaip ir sake cia, gali ofise pasakyti ir dar negavus pacios korteles i rankas.

tai shvieziai atvyke, i lenku supermarketa, kur 60% lenku nelegalu doh.gif ten ishvis elgesi nelabai zmonishkai.... todel ir neveikia ta parduotuve jau daugiau nei 6metai, berods 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lona @ 2015 11 29, 06:05)
ZK dar negavom.

Gal kiekvienoj valstijoj skirtingai g.gif Mums niekas numerio iš anksto nedavė, bet kortelės tvarkingai per savaitę atėjo. Originalą keliose vietose irgi reikėjo rodyt, neužteko vien numerį pasakyt g.gif
Atsakyti