Sveikos, su vyru pildysime zalia korta siemet, daug skaitinejomes internete kad pagrindines klaidos pildant buna nuotraukos. Taigi norejua paklausti kur fotografuojates zaliai kortai? Ar tai darote namuose ir per kokia nors programa tvarkotes? ar einate i fototelje?
QUOTE(kristelis_ @ 2015 09 25, 12:06)
Sveikos, su vyru pildysime zalia korta siemet, daug skaitinejomes internete kad pagrindines klaidos pildant buna nuotraukos. Taigi norejua paklausti kur fotografuojates zaliai kortai? Ar tai darote namuose ir per kokia nors programa tvarkotes? ar einate i fototelje?
Labas, ejome i fotoatelje ir pasakeme kokiu butent ismatavimu mums reikia. Mes laimejome

QUOTE(kristelis_ @ 2015 09 25, 05:06)
Mes tai paveikslavomes prie baltos sienos

Na aisku, reiskia nuotraukos svarbu kad ismatavimus atitiktu:) mes siemet irgi prie baltos sienos paveikslavomes ir nusistatem ismatavimus. Na tikiuosi kad pavyks, labai labai norime laimet! nors zinau kad daznai ir nepavyksta to padaryti is pirmu kartu:/
Pavyksta is pirmu kartu. mums pavyko. ir viskas super cia JAV. Man lb patinka.
QUOTE(Lona @ 2015 09 28, 01:19)
Smagu girdeti!!!!!

Sveikos, žinau, kad ne toj temoj klausiu, bet lyg čia kažkada buvo pokalbis apie bilietų pirkimą skrydžiams lt-jav-lt pigiau, kur kažkas FB psl buvo įmetęs, gal pamenat? Niekaip neatgaminu, o reikia.

QUOTE(Gris @ 2015 09 28, 09:59)
Sveikos, žinau, kad ne toj temoj klausiu, bet lyg čia kažkada buvo pokalbis apie bilietų pirkimą skrydžiams lt-jav-lt pigiau, kur kažkas FB psl buvo įmetęs, gal pamenat? Niekaip neatgaminu, o reikia. 

skytrip.net skyscaner.com
QUOTE(Lona @ 2015 09 27, 18:19)
Mes taip pat is pirmo karto laimejom

Ziuriu puslapyje kol kas nera informacijas apie loterija 2017 metams. Tikiuos bus dar

QUOTE(Gris @ 2015 09 28, 01:59)

bilietai

QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 09 02, 23:39)
Tikrai taip
Bet labai daug dalyku lengviau ir paprasciau cia yra, tik iprast reikia (kad ir tie patys dokumentu vertimai, kopijos - uztenka jiems daznai, kad pats isverti ar paprastos kopijos kai LT tokioj situacijoj reikalauja notaro patvirtinimo). Na man gal kiek kitaip, nes nuo mazens i JAV vazineju, bet vistiek daug dalyku tik gyvenant islenda. Pvz kad ir drive-thru langelis banke man toks nereikalingas atrodydavo, o dabar pati tuo naudojuosiu.

QUOTE(MichGirl @ 2015 09 08, 05:48)
Matai Amerikoj istatymai saugo nuomininkus, ypac jei su mazuciu vaiku... gali nustoti moketi nuoma, bet taip labai jau paprastai neismes jusu... tai todel ir klausinejo kokie jusu planai veliau 

Oi ne visose valstijose. Floridoj be vargo itin express būdu galima iškraustyti, jei nesumoki nuomos. Su vaikais ar be vaikų