Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta - 11, DV-2015 / DV-2016

QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 09 15, 03:54)
Na ne, pirma turit pilietybe priimt, o jau tada galit tevams pradet popierius tvarkyt.

O belaukiant tėvams pildyti žalios kortos loteriją, gal sėkmė greičiau apsilankytų smile.gif
Ozkiki, aš jus atsimenu iš labai seniai, panašiai išvykot su mano draugais , jie gyveno Bostone , bet dabar jau irgi persikraustė į Cali 4u.gif
Atsakyti
Merginos kas mokejot tuos mokescius, po rugpjucio 31, ten pasikeites ta psl. tipo nereikia to accounto kurti iskart moki, nezinau nepavyksta man
Atsakyti
Sveikos, vakar buvome medicinineje apziuroje pas dr. Cervin. Apziura praejo greitai. 9.30 atvykome ir 11.40 jau buvome laisvi. Mes keturiese. Tik dar ejome rengena darytis tai ten dar gal 30min uztrukome. Bet viskas gerai, sklandziai. Daktaras
surase kokiu skiepu reikia ir cia padareme turbut didziausia klaida, kad skiepintis vaziavome i Kauna.... Mums su vyru po du skiepus. Vienam sunui taip pat 2, maziukui 3... Skiepintis nuvaziavome i infecine ligonine, tai uztrukom laaabai ilgai apie 2val. ir tai visais is karto neskiepino, dar po viena skiepa vaikams liko... po savaites... Ir kol isaiskinome kodel mes norime tuos vaikus skiepinti, vel sveikatos apziura, nors Daktaras Cervin ir buvo parases - Skiepinti galima- Zodziu labai nemalonus vizitas Infekcineje... Musu klinikoj neskiepina mokamu skiepu...
Ir beje parase vaikams viena laaabai brangu skiepa pneumokokine polisacharidine konjuguota vakcina(nuo meningito, plauciu uzdegimo, kraujo bakteriu, sepsio, ausu infekciju).
Mus greitai suskiepino, nes jau buvo darbo pabaiga pries 18val. tai nieko neklausinejo ir per 15min viska sutvarke.
Vakare vel paskambino daktaras ir liepe maziuka nuvesti pas vaiku neurologa del vaiksciojimo ir kalbos, nes 1.3metu o dar savarankiskai nevaiksto ir nieko suprantamo nesneka.... ir jam pateikti pazyma... doh.gif
Nu zodziu... mums ne viskas taip greitai ir paprastai kaip kitiems.... unsure.gif Ir labai jau brangi mums ta medicinine gavosi... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 09 15, 03:54)
Oro uoste, tai ten juokas ta procedura. Kaip ir paprastai atvykus prie migracijos pareiguno prieisit, jis matys su kokia viza atvaziavot ir pakvies kita pareiguna, kuris nuves i atskira patalpa. Tai ten paims reikiamus dokumentus (voka), nuims pirstu anspaudus, berods pasirasyt dar reikia ir viskas.

Man jau ir to nebuvo. Į jokią kitą patalpą nesivedė, vietoj pirštų antspaudus paėme, voką atplešė. Gal nei 10 min. neužtrukau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnne @ 2015 09 15, 18:47)
Man jau ir to nebuvo. Į jokią kitą patalpą nesivedė, vietoj pirštų antspaudus paėme, voką atplešė. Gal nei 10 min. neužtrukau smile.gif

Sveikinam jau atvykus į JAV 4u.gif kurioje dalyje nusprendėte įsikurti ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnne @ 2015 09 15, 19:47)

Na pas mus senokai jau tas buvo, tai gal keitesi tvarka. O gal dar ir nuo oro uosto priklauso - mes gal kokias 20min tam kambareli praleidom ir pagrinde tik laukem sededami kol jie ten viska suziures, tai jei taip iskart atvykus prie pirmo pareiguno, tai gerai visa eile uzkaikyt galima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 16 rugsėjo 2015 - 14:57
QUOTE(Ferita @ 2015 09 15, 08:27)
Merginos kas mokejot tuos mokescius, po rugpjucio 31, ten pasikeites ta psl. tipo nereikia to accounto kurti iskart moki, nezinau nepavyksta man

Turbut tos kur neseniai mokejo krauna lagaminus arba jau kuriasi Jav, nes jau kuris laikas jokiu naujienu is ju:)
Atsakyti
Labas, mes jau irgi po 4d isskrendam. Toks jaudulys, sakes.
Atsakyti
QUOTE(ugnne @ 2015 09 15, 19:47)

Musu ir niekurnevede,plauciu foto net neklause,butina turet skiepu kopijas del saves nes ten paima,reiks mokyklai
Atsakyti
QUOTE(osda @ 2015 09 19, 07:42)
Musu ir niekurnevede,plauciu foto net neklause,butina turet skiepu kopijas del saves nes ten paima,reiks mokyklai

Plauciu foto ir pas mus neeme. Taip ir metosi kazkur stalciuj iki siol.
Atsakyti
QUOTE(osda @ 2015 09 19, 07:42)

Skiepu kopijas? tai paeme tarptautnius skiepu pasus? Ar kur jie buvo surasyti? blush2.gif
Atsakyti
musu niekas niekur nevede, o, irplauciu nuotraukos namie guli.... 4u.gif
Atsakyti