Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(anira12 @ 2015 12 07, 19:30)
Lys Fume turesiu atomika artimiausiomis dienomis  bigsmile.gif  Tai jei bus susitikimas, galesiu ir ju duot paragaut  mirksiukas.gif

taigi tada atslinksiu kitą savaitę iki kažkokios tai vietos kaune bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 12 07, 20:11)
taigi tada atslinksiu kitą savaitę iki kažkokios tai vietos kaune bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Noriu pagalbos ax.gif
Sakykit kuo skiriasi Paco Rabanne Lady Million EDP nuo Paco Rabanne Lady Million Absolutely Gold EDP?
Turėjus esu pirmus,dabar užsisakiau vėl, laukiu atkeliaujant ,bet padariusi užsakymą pamačiau,kad užsisakiau Million Absolutely Gold doh.gif Tad sakykit jie skiriasi kažkuo ar ne kvapas?papasakokit man blondinei ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ridma @ 2015 12 10, 21:22)
Sveikutės  4u.gif
Noriu pagalbos  ax.gif
Sakykit kuo skiriasi Paco Rabanne Lady Million EDP nuo Paco Rabanne Lady Million Absolutely Gold EDP?

Man jie tokie patys, tik intensyvesni ir prabangesni bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jura oshia @ 2015 12 10, 23:22)
Man jie tokie patys, tik intensyvesni ir prabangesni bigsmile.gif

Dėkui drinks_cheers.gif
Kažkodėl taip ir pagalvojau,kad bus geriau kažkas...vadinasi gerai,kad pasirinkau per klaidą šiuos thumbup.gif wub.gif
Pirmieji taip pat gerai laikydavo kvapą,tad šie bus išvis liux wub.gif

Atsakyti
Gal kas galit atsakyt ka reiskia vapo?
Pvz. Lancome Poeme edp vapo.
Ar cia tipo purskiami? Na visi purskiami, bet prie kai kuriu toks prierasas... g.gif
Nuotrauka iprastu kvepalu (www.pirk.lt)
Atsakyti
QUOTE(bellete @ 2015 12 12, 09:52)
Gal kas galit atsakyt ka reiskia vapo?
Pvz. Lancome Poeme edp vapo.
Ar cia tipo purskiami? Na visi purskiami, bet prie kai kuriu toks prierasas... g.gif
Nuotrauka iprastu kvepalu (www.pirk.lt)

As manau kad vapo tai sutrumpintai Vaporisateur.

Senais laikais i kvepalu buteliukus pripurkstavo duju, ant tokiu kvepalu rasidavo Atomiseur arba Vaporisateur, Spray. Cia panasiai kaip dezikai. Su tokiais kvepalais reik buti truputi atsargesniems, nes ju negalima ardyti, jie gali sprogti.

O yra paprasti: Natural Spray arba dar buna Vaporisateur Natural Spray, ten stovi paprasta pomta kuri ir purskia.

Sakoma kad kvepalai su dujom turi labai ilga galiojimo laika, nes buteliuke ner oro o tik dujos kurie nereguoja su skysciu, ir dar, kai pasiupurski jie iskart labai greit skeidziasi ant odos, zymiai greiciau nei Natural Spray.
Atsakyti
QUOTE(Sarasota @ 2015 12 12, 10:36)

Senais laikais i kvepalu buteliukus pripurkstavo duju, ant tokiu kvepalu rasidavo Atomiseur arba Vaporisateur, Spray. Cia panasiai kaip dezikai. Su tokiais kvepalais reik buti truputi atsargesniems, nes ju negalima ardyti, jie gali sprogti.

O yra paprasti: Natural Spray arba dar buna Vaporisateur Natural Spray, ten stovi paprasta pomta kuri ir purskia.

Sakoma kad kvepalai su dujom turi labai ilga galiojimo laika, nes buteliuke ner oro o tik dujos kurie nereguoja su skysciu, ir dar, kai pasiupurski jie iskart labai greit skeidziasi ant odos, zymiai greiciau nei Natural Spray.

"Vaporisateur" prancūziškai reiškia tą patį, ką angliškai "spray". Tikrai ne kaip dezikai biggrin.gif Juk dažnai ant vienos pakuotės būna abu variantai dviem kalbom: "vaporisateur" ir "natural spray".

Aš tai nesigilinčiau, esmės nekeičia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 12 gruodžio 2015 - 11:35
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 12 12, 12:34)
1."Vaporisateur" prancūziškai reiškia tą patį, ką angliškai "spray". Tikrai ne kaip dezikai biggrin.gif

2. Juk dažnai ant vienos pakuotės būna abu variantai dviem kalbom: "vaporisateur" ir "natural spray".

As zinau kaip verciasi Vaporisateur biggrin.gif.

1. Apie dezikus parasiau nes juose dujos, tad ir paliginau.

2. Apie tai ir parasiau kad buna parasyta Vaporisateur Natural Spray. Pagrindinis zodis cia Natural o ne Vaporisateur (ka jis ne reikstu). Tai reskia kad ten paprasta pompa.

Bet jei parasyta tesiog Vaporisateur, labai dydele tikimybe kad ten dujinis sprejus. Turiu pora buteliuku kurie su dujom ir ant ju parasyta butent Vaporisateur.

O as gilinciausi kokie butent kvepalai, su dujom ar be. Nes su dujom kvepalu silpna vieta yra pats purkstukas, jis labai daznai (dazniau nei iprasta) genda. Ir nepurskia. Ardyti tokius kvepalus yra pavojnga. Reik butinai pries ardant isleisti tas dujas.
Atsakyti
QUOTE(Sarasota @ 2015 12 12, 11:54)
As zinau kaip verciasi Vaporisateur biggrin.gif.

1. Apie dezikus parasiau nes juose dujos, tad ir paliginau.

2. Apie tai ir parasiau kad buna parasyta Vaporisateur Natural Spray. Pagrindinis zodis cia Natural o ne Vaporisateur (ka jis ne reikstu). Tai reskia kad ten paprasta pompa.

Bet jei parasyta tesiog Vaporisateur, labai dydele tikimybe kad ten dujinis sprejus. Turiu pora buteliuku kurie su dujom ir ant ju parasyta butent  Vaporisateur.

O as gilinciausi kokie butent kvepalai, su dujom ar be. Nes su dujom kvepalu silpna vieta yra pats purkstukas, jis labai daznai (dazniau nei iprasta) genda. Ir nepurskia. Ardyti tokius kvepalus yra pavojnga. Reik butinai pries ardant isleisti tas dujas.

O aš beveik 100% tikra, kad ten įprastas buteliukas. Negirdėjusi, kad kvepalus su aerozoliu darytų g.gif O jei dezikas, tai ir rašytų "deodorant spray".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 12 gruodžio 2015 - 14:44
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 12 12, 15:40)
O aš beveik 100%, kad ten įprastas buteliukas. Negirdėjusi, kad kvepalus su aerozoliu darytų g.gif O jei dezikas, tai ir rašytų "deodorant spray".

Tai kad jus negirdejot nereiskia kad to ner. biggrin.gif
Aisku kad ant deziku raso kad tai dezikas o ne kas kitas. Juos paminejau tik del to kad juose yra dujos doh.gif .

As nenoriu veltis i diskusijas, jau gailiuosi kad pradejau. Pati kalta. Tesiog zinant kad dujinis sprejus gali sprogti ir suzaloti zmogu jei ji neteisingai ardyti, negalejau neperspeti.

Kas moka rusiskai idesiu nuorodas i rusiska Fragrantica. Ten merginos diskutuoja butent ta tema.

http://www.fragranti...c.php?id=118130

http://www.fragranti...078185#p1078185
Atsakyti
QUOTE(Sarasota @ 2015 12 12, 10:36)

Kaip idomu!

QUOTE(Pink Pepper @ 2015 12 12, 11:34)

Taip ir as manau. Bet prie vienu raso, prie kitu-ne. Tai ir suintrigavo.

Aciu, merginos! 4u.gif
Atsakyti