Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

labas vakaras. Gal kuri zinot, kelintu metu gali buti sie kvepalai?
Aromatics elixir 50 gr (ne 50ml)
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Sarasota @ 2015 12 12, 14:52)
Tai kad jus negirdejot nereiskia kad to ner. biggrin.gif
Aisku kad ant deziku raso kad tai dezikas o ne kas kitas. Juos paminejau tik del to kad juose yra dujos doh.gif .

As nenoriu veltis i diskusijas, jau gailiuosi kad pradejau. Pati kalta. Tesiog zinant kad dujinis sprejus gali sprogti ir suzaloti zmogu jei ji neteisingai ardyti, negalejau neperspeti.

Kas moka rusiskai idesiu nuorodas i rusiska Fragrantica. Ten merginos diskutuoja butent ta tema.

http://www.fragranti...c.php?id=118130

http://www.fragranti...078185#p1078185

Kad nebūna, nes aš negirdėjus, niekur neteigiau. Tiesiog išsakiau savo nuomonę. Man įdomu, kaip nuo Vapo priėjom iki aerozolių smile.gif Vapo yra vaporisateur sutrumpinimas. Vaporisateur ir natural spray reiškia tą patį. Pagooglinus Poeme vapo, išmeta paprastus buteliukus.

p.s. Aerozolis yra suspaustos dujos, kaip jis gali atrodyti kaip įprasti kvepalai stikliniam buteliuke? Čia rimtai klausiu, bet jokios ironijos. Bandau googlinti, bet meta vien metalinius flakonus.

QUOTE(bellete @ 2015 12 12, 16:13)
Kaip idomu!
Taip ir as manau. Bet prie vienu raso, prie kitu-ne. Tai ir suintrigavo.

Aciu, merginos! 4u.gif

Pastebėjau ir b-a.lt skirtingus aprašymus.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 12 12, 23:20)

Kaip pasakisit. biggrin.gif Nesiveliu daugiau i diskusija, man neidomu.

Kam tikrai idomu manau ras visa informacija internete.
Atsakyti
QUOTE(Sarasota @ 2015 12 13, 08:58)
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 12 12, 23:20)

Jau įsivėlėt, tai gal nereikia tos ironijos smile.gif

Ok, aš neteisi, pasirodo, būdavo ir stikliniuose buteliukuose "dujiniai" kvepalai. Maniau, kad nesaugu, o ir kaip edp koncentraciją tiksliai padarydavo? Bet ir jūsų įdėtoj nuorodoj rašo, kad tokie kvepalai buvo ženklinami geriausiu atveju spray, o ne vaporisateur (=vapo), kas = natural spray. Ir rašo vien apie senus, vintažinius kvepalus. Poeme nėra tokie seni kvepalai.
Atsakyti
Ekspertės, prašau patarkite, ar išgelbėtų EDT, pagamintą praeitame dešimtmetyje, perpilimas į kelis atomikus? g.gif
Jaučiu, kad keičiasi viršutinės natos į nemalonią pusę, po to kvapas atpažystamas, bet žiūriu į buteliuką nepatikliai...
Buteliukas turi kamštelį ir laikomas pagal visas taisykles, kaip ir kiti kvepalai.
Pirmą kartą susidūriau su tokia situacija, dėkui 4u.gif
Atsakyti
[quote=Sarasota,2015 12 13, 08:58]
[quote=Pink Pepper,2015 12 12, 23:20][/quote]

[/quote]

[quote=Pink Pepper,2015 12 13, 10:26]

[/quote]
Jau įsivėlėt, tai gal nereikia tos ironijos smile.gif

Ok, aš neteisi, pasirodo, būdavo ir stikliniuose buteliukuose "dujiniai" kvepalai. Maniau, kad nesaugu, o ir kaip edp koncentraciją tiksliai padarydavo? Bet ir jūsų įdėtoj nuorodoj rašo, kad tokie kvepalai buvo ženklinami geriausiu atveju spray, o ne vaporisateur (=vapo), kas = natural spray. Ir rašo vien apie senus, vintažinius kvepalus. Poeme nėra tokie seni kvepalai.
[/quote]
Oi, merginos, cia as kalciausia del tu diskusiju... verysad.gif
Bet diskusijos yra gerai, jose gimsta tiesa arba bent nuoroda i ja. O atsakyma formuluojame kiekvienas savi.

Na bet kiek jus apie kvapus ir kvepalus zinot!.. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos.merginos beleidama stotyj uzmaciau reklama dutty
Free parduotuves.cia gelezinkelio stotyj ji yra, visur kvepalu reklama.
Ar yra buvusiu ten, labai skubejau i traukiny tik pro langa pastebejau alkoholiniu gerimu.kazin kaip su kvepalais ten, pigiau ar galbut internetinese galima pigiau rast.aciu
Atsakyti
Gal kas zinot ,Amouage Travel spray refilai ,purskiami ar ne ?! Degantis reikaliukas cool.gif
Busiu dekinga pakomentavusioms 4u.gif
Atsakyti
Pagelbekite,
ar kvapas CHANEL Chance EDP labai skirias nuo EDT ?
Atsakyti
QUOTE(Supermamos_forumas @ 2015 12 14, 14:35)
Pagelbekite,
ar kvapas CHANEL Chance EDP labai skirias nuo EDT ?

Pagal natas, užrašytas ant testerių, tai skiriasi tik tuo, kad EDP yra vanilė, o EDT nėra. Man EDT tinka bet kuriuo metu laiku, o EDP labiau šaltajam sezonui, bet nesakau, kad EDP negalima kvepintis pavasarį ar vasarą, tiesiog, kai turiu abu, tai taip natūraliai išeina.

Beje, šeštadienį kai pasikvepinau EDP, tai visąlaik galvojau, ar tik netyčia nepasipurščiau Chance Eau Fraiche, nes taip panašiai kvepėjo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2015 12 14, 12:19)
Sveikos.merginos beleidama stotyj uzmaciau  reklama dutty
Free parduotuves.cia gelezinkelio stotyj ji yra,  visur kvepalu reklama.
Ar yra buvusiu ten,  labai skubejau i traukiny tik pro langa pastebejau alkoholiniu gerimu.kazin kaip su kvepalais ten,  pigiau ar galbut internetinese galima pigiau rast.aciu

Jei turit Vilniaus geležinkelio stotį, tai ten paprastai nepateksit į tą duty free. Ten į ją patenka tik tie, kurie važiuoja į Rusiją ir jau būna praėję muitinę.
Atsakyti
Ar kvealupasaulis.lt prekiauja originalais?
Atsakyti