čia gal lietuvis koks Airijoj, nes kiek teko susidurt, tai airiai ir britai griežtai atsisako siųst, nes negalima
Tantamm, lūžau
O batai švarūs bent? Truputį šlykštu pasidarė net. Bent į maikę kokią mūtų supakavęs
Tada gūglio transleito nereiktų. Gal koks iš Rytų.
O batai švarūs bent? Truputį šlykštu pasidarė net. Bent į maikę kokią mūtų supakavęs
QUOTE(Monmorensi @ 2015 09 06, 15:29)
eina sau
čia gal lietuvis koks Airijoj, nes kiek teko susidurt, tai airiai ir britai griežtai atsisako siųst, nes negalima
Tada gūglio transleito nereiktų. Gal koks iš Rytų.
Siuntejas Moll Colbert, tai kad ne lietuvis ir ne is Rytu
Batai deveti, bet tai matosi tik is pado, nes siaip svarus , vidus kaip nauju ir jokio kvapo , uz ka esu be galo dekinga
Batai deveti, bet tai matosi tik is pado, nes siaip svarus , vidus kaip nauju ir jokio kvapo , uz ka esu be galo dekinga
QUOTE(Rutule @ 2015 09 06, 15:27)
tai kvepalai į maišiukus įdėti, ne iškart į batus
jei tik maikė būtų, tai iškart rastų turbūt, nes kiek siuntinių man ateina iš UK, tai beveik ant visų būna lapas priklijuotas, kad siunta patikrinta.
Papildyta:
QUOTE(Tantamm @ 2015 09 06, 15:36)
už išradingumą 10 balų vyriokui
QUOTE(Monmorensi @ 2015 09 06, 14:34)
Prabangiems kvepalams prabangi pakuote
Tarp kitko, niekam Puma batu nereikia?
tai čia aukščiausia klasė - natūralios odos pakuotė
QUOTE(Tantamm @ 2015 09 06, 13:28)
Mergaites, kadangi temos "ir atkeliauja jie ivairiais budais nera " , tai keliu cia ... galiu lazintis kad niekas taip supakuotu kvepalu nebuvo gaves
Zodziu, jau pasiruosiau mesti lauk, nes galvojau kad kazkas nevykusiai pajuokavo , bet prisiminiau apie kazkoki keista emaila pavadinta Boots, kuri gavau du kartus is kazkokio airio , kuris rase lietuviskai su google translate pagalba , taigi suprasti buvo sunku
Zodziu, taip airis maskavo kvepalu siuntima, nes is ten , kaip ir is UK, kvepalus siusti draudziama
Kalba eina apie Amouage ir Bal a Versailles Jean Desprez kvepalus ..........
Pavydziu kvepalu
kietas airis
visai neblogi ir sportbatukai, nešiojami
QUOTE(RitaRazi @ 2015 09 06, 18:26)
Nori , galiu tau atideti
QUOTE(Tantamm @ 2015 09 06, 21:23)
aha, ačiū, subėgiočiau (kaip tik dabar pradėjau aktyviau sportuot