Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(theorema @ 2016 01 13, 19:13)
VDK atmosfera tikrai su niekuo nepalyginama, o šeimininkas - nerealus  wub.gif Ten jautiesi, kaip Anderseno pasakoje. ax.gif

thumbup.gif

tikrai taip. superinė ir parduotuvė, ir šeimininkas superinis, ir jo jumoro jausmas. smagiai susiskaitė straipsnis.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2016 01 13, 21:34)
thumbup.gif

tikrai taip. superinė ir parduotuvė, ir šeimininkas superinis, ir jo jumoro jausmas. smagiai susiskaitė straipsnis.

drinks_cheers.gif
+ 1
Atsakyti
QUOTE(Costes @ 2016 01 13, 19:14)
Taigi buvo straipsniai delfyje, 15 min. - su tokiomis keistomis kvepalų atsiradimo istorijomis (lyg ir žmonai kūrė p. Gudelis, bet lyg ir ne vien žmonai, bet ir pardavimams - nesuprasi be papildomo paaiškinimo blink.gif ). Nelaikyti jų reklama (nors ir ne ta tradicine, t.y. kvepalų vaizdelių nuotraukomis žurnalų puslapiuose ar "baneriais" internete) niekaip neišeina ax.gif

Kvepalu tema patapo populiari . Taip buvo kadaise su vynais. Dar pries 6 metus Sommelier buvo kazkoks zverys keistas, o dabar ta tema patapo norma ir nelabai idomi net biggrin.gif Dabar, man atrodo , tas pats vyksta ir su kvepalais. Zmones kuo daugiau pradeda dometis jais kaip kuriniais , o ne bileuzmustinemalonukvapa ir leidiniai nori talpinti straipsnius apie ir kaip ir kada ir kodel , kad buti ant bangos smile.gif .
Atsakyti
nei čia reklama, nei čia kvepalų populiarinimas - čia projektas 'kiekvienas gali būti didelis' apie smulkųjį verslą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 14 sausio 2016 - 09:56
QUOTE(Monmorensi @ 2016 01 13, 19:34)
thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Tantamm @ 2016 01 13, 22:47)
Kvepalu tema patapo populiari . Taip buvo kadaise su vynais. Dar pries 6 metus Sommelier buvo kazkoks zverys keistas, o dabar ta tema patapo norma ir nelabai idomi net biggrin.gif Dabar, man atrodo , tas pats vyksta ir su kvepalais. Zmones kuo daugiau pradeda dometis jais kaip kuriniais , o ne bileuzmustinemalonukvapa ir leidiniai nori talpinti straipsnius apie ir kaip ir kada ir kodel , kad buti ant bangos smile.gif .

Matyt drinks_cheers.gif

Pas Minervą kai paskaičiau kad dabar "Kvepalais šiandien prekiauja ir statybinių medžiagų parduotuvės" [cituoju iš atminties biggrin.gif ], ir kada baisi tendencija, tai... Liūdna net patapo. Kur dabar nišos, alternatyvos ieškot? biggrin.gif Nes tiesa ten buvo pasakyta apie tas hobių ir kultūros madas LT [man labai patiko tas metus apibendrinantis str, labai super].

Bet aišku aš čia tik 'dėl vaizdo' paverkiu dėl alternatyvų mirksiukas.gif rolleyes.gif . Tendencijos ir madų vėjai ėjo ir praeis, dėl to jau tikrai nemesiu kelio dėl takelio biggrin.gif
Atsakyti
Kvepalų automatas 1952m.
user posted image
Atsakyti
Gal galite apie situos papasakoti? g.gif
Aoud Black Candy Mancera
Atsakyti
Gal negausiu smarkiai bart nuo moderatoriu 4u.gif

Renku uzsakyma is http://www.ausliebezumduft.de/ iki nemokamo siuntimo (nuo 150 euru)

Uzsakyma darysiu sausio 29 d.

Jeigu noretumete prisijungti, rasykite i AZ 4u.gif
Atsakyti
Gal kas nors jau išbandė Lalique L“Amour?
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 01 25, 10:40)
Gal kas nors jau išbandė Lalique L“Amour?

Taip. Pirmas ir stipriausias ispudis kol kas - zemuoges. Kai renkam jas misko pieveleje silta birzelio diena, saules atokaitoje, - siltos, sauletos ir nerupestingos vasaros dienos. Del tu zemuogiu ir ryskios asociacijos su vaikystes zemuogiu pievele prisireike man jo taip smarkiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(oriole @ 2016 01 25, 11:50)
Taip. Pirmas ir stipriausias ispudis kol kas - zemuoges. Kai renkam jas misko pieveleje silta birzelio diena, saules atokaitoje, - siltos, sauletos ir nerupestingos vasaros dienos. Del tu zemuogiu ir ryskios asociacijos su vaikystes zemuogiu pievele prisireike man jo taip smarkiai  blush2.gif

Kaip įdomu! O nepanašūs į Eclat d'Arpege? Nes mačiau, daug kas lygina.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 01 25, 12:52)
Kaip įdomu! O nepanašūs į Eclat d'Arpege? Nes mačiau, daug kas lygina.

Tikrai nepanasus schmoll.gif Man kaip saldisiu megejai- per saldus, kazkas dirgina. Gal tuberoza, ne visur ji man imponuoja unsure.gif Douglase yra, patestuokite geriau jeigu yra laiko smile.gif
Atsakyti