Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

Merginos, gal kas galėtų pakomentuoti Penhaligon's Bluebell? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(theorema @ 2016 02 05, 11:13)
Merginos, gal kas galėtų pakomentuoti Penhaligon's Bluebell? ax.gif

Turejau atomiką. Tuomet,pamenu,kvapas patiko tuo,kad jis neturi nė lašelio seksualumo blush2.gif ,tokį vilkėdama net nepagalvotum,kad šalia galėtų flirtas egzistuoti smile.gif . Kvepia vandeniu ir melsvų hiacintų stiebais,tokiais,kurie jau senokai išsiskleidė ir jau tuoj tuoj nuvirs į šonus iš vazono. 4u.gif
Atsakyti
AČIŪ 4u.gif Hmm, labai įdomiai skamba. Norisi kažko netradicinio, bet sunku apsispręsti dėl viso buteliuko blush2.gif
Atsakyti
Aš turiu atomiką, galėčiau "popigiai" pasiūlyt.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai jamu thumbup.gif (až parašysiu)
Atsakyti
Seimos draugas paprase pagalbos- nupirkti zmonai jos megiamus chanel coco mademoiselle. Ir pakankamai greitai (vasario14ai d.), gal galite patarti is kokios el. parduotuves pirkti. Kad ta patareja, noredama pagelbet, nenupirktu fuflo.
Labai laukciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(theorema @ 2016 02 05, 12:03)
AČIŪ 4u.gif  Hmm, labai įdomiai skamba. Norisi kažko netradicinio, bet  sunku  apsispręsti dėl viso buteliuko blush2.gif

turiu ir aš juos - toks žalias, žemės, augalų kvapas, man patinka jo "žemiškumas", toks labai tikras ir augališkas. Nieko bendro tikrai su viliojimu neturi, bet su tikru biologinės būties pajautimu - absoliučiai. Man jie - ankstyvas drėgnas ir lietuviškas pavasaris buteliuke smile.gif
Bus tuoj traukiamas lauk ir stalčiaus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kojotė @ 2016 02 05, 13:27)
Seimos draugas paprase pagalbos- nupirkti zmonai jos megiamus chanel coco mademoiselle. Ir pakankamai greitai (vasario14ai d.), gal galite patarti is kokios el. parduotuves pirkti. Kad ta patareja, noredama pagelbet, nenupirktu fuflo.
Labai laukciau  4u.gif

Pas šitą pardavėją originalūs
http://tarpmergaiciu...elle-100-ml-edp
Atsakyti
Gal galetumete apsviesti,koks kvapas slepiasi po zodziu AOUD?
Atsakyti
QUOTE(krr @ 2016 02 06, 09:57)

Aoud, oud, oudh, agarmedis. - Agarmedžio kvapas. Priklausomai nuo regiono, kur medis augo, ar kokioje laboratorijoje jis pagamintas, jo cheminės sąsajos su jūsų kūno chemija, gali kvepėti labai stipriai ir šiltai rytietiška mediena, tvartu, nepraustų užpakaliuku, pelėsiu, lygonine, medicininiais bintais, kartais labai kieta oda.
Sąjungoje su kitomis natomis duoda nepakartojamą šilumą ir ryškų rytietiškumą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo by ki: 06 vasario 2016 - 11:08
QUOTE(krr @ 2016 02 06, 09:57)

Prie išsamaus by ki aprašymo pridėčiau, kad perkant "ūdinius" kvepalus jų neišbandžius ant odos, galima labai nusivilti schmoll.gif Ir vietoje gražios šilumos kvepėti nelabai švaria ligonine...
Atsakyti
QUOTE(krr @ 2016 02 06, 08:57)

Man kvepia kaip sterilus bintas. Na lyg ir mediena, bet su aštriu medicininiu priekvapiu. Ir bendrai gana "tamsus" kvapas, jei galima taip pasakyt. Bent jau Vilniuj tai turėjot užuost ir ne kartą, nes gana populiarus ūdas dabar.
Atsakyti