Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

[quote=zittute,2015 09 07, 21:09]
Duodu tuos 3+ zuvu taukus 2metei, D vitamino nuo metu nebededuodu
[/quote]
dekui merginos uz info. As irgi nuo metuku nebeduodu, nes buvau tikra, kad su zuvtaukiais equazen gauna to vitamino d. O paskui pazystama buvo pas kazkokia rimta medike, tai sako "dazna tevu klaida, kad galvoja, jog visuose zuvtaukiuose yra to vitamino, o reikia ziuret, nes tik kai kuriuose yra". Tai butent musu daugumos naudojamam equazene nera... Molleryj lyg yra, bet tokio nezadu net pradet... tai va ir suku galva ka daryt (vasara tai taip, ramu, saule atlieka savo darba), bet va nuo rudens ka daryt g.gif
Papildyta:
jau nuo butent tokio amziaus (18 men) pradejau tuos braskinius kramtomus, pasitarus su pusbroliene vaistininke, kuri irgi savo vaikams net nuo metu dave tuos kur kramtomi.
[/quote]
blush2.gif Nesenai buvom konsultacijoj pas ortopedę, ir ji pasakė) dažna tėvelių klaida kad po metukų vaikui nebeduoda vit.D.....cia ne apie vasarą buvo kalba. Dar kaulams tokiam amžiui vit.D būtinas. mirksiukas.gif
Atsakyti
priminkit, berods vokiečių saitas buvo, iš kur visokias zoo prekes siunčiatės...
Atsakyti
QUOTE(Duti @ 2015 09 08, 17:16)
priminkit, berods vokiečių saitas buvo, iš kur visokias zoo prekes siunčiatės...

zooplus.de
Atsakyti
QUOTE(Chanel1 @ 2015 09 08, 14:44)
O kaip ta nuolaida pasinaudot  g.gif  Bandau registruoti siuntą pačiam lpexpress psl.bet kaina tai rodo įprastinę. Jau radau, koduko nemačiau biggrin.gif

AKCIJA1 reikia irasyt i nuolaidos laukeli
Atsakyti
Na kas dar noretu jungtis prie eye q ? 4u.gif Truksta dar siek tiek iki nemokamo siuntimo, noreciau jau ryt uzsakyti rolleyes.gif
Imsiu Eye Q baby gausis po 7.6 ir Skystus (citrininius) gausis po 9.42 . Vilnius, SEB, galiu persiusti per terminala smile.gif
Atsakyti
gal kas nors vente privee siandien perka???
Atsakyti
QUOTE(Vanile @ 2015 09 08, 18:31)
Na kas dar noretu jungtis prie  eye q ?  4u.gif  Truksta dar siek tiek iki nemokamo siuntimo, noreciau jau ryt uzsakyti  rolleyes.gif
Imsiu Eye Q baby gausis po 7.6 ir Skystus (citrininius) gausis po 9.42 . Vilnius, SEB, galiu persiusti per terminala  smile.gif

prisijungciau prie skystu tauku, parasiau zinute 4u.gif
Atsakyti
Vi_ktorija ir dar kažkas pirko delonghi kavos aparatus iš vokiečių, gal galite nuorodą iš kokios pardės? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa1 @ 2015 09 08, 13:09)
Man irgi iš tos pačios serijos reikia grybų džiovyklės, bet niekas neatsako verysad.gif

Cia nebus?

http://www.comtech.d...h...t=48&view=6

Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2015 09 08, 15:56)
PRIMINKITE PRAŠAU, iš kur siunčiatės puodus virtuvei4u.gif neberandu kur buvo Vi_ktorija nuorodas idejusi  ax.gif

man blenderio reik unsure.gif
Atsakyti
Dar toki aparduotuve radau, kazkurios pasiulymuos

http://www.electrics...itchen-cooking/

Man, deja, per smulkios prekes. ax.gif
Atsakyti
keletą kartų esu pirkusi technikos iš http://www.technikdirekt.de/ . Bet jau keli metai atgal, nežinau paskutinių aktualijų smile.gif
Atsakyti