Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

sveikos

sunui prireike mokyklai marskiniu (134cm), gal kas uzsakinesit is Asda, George, Matalan?
Kaune 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Oilė @ 2015 09 08, 09:28)
Sveikos,
Kur dabar perkate Crocs batukus rudeniui/žiemai už gerą kainą?
Anksčiau pirkdavau crocs.eu bet kainos dabar žiūriu ten didelės  ax.gif

Gavau iš crocs kodą 20% - VIP20, bet man ir su kodu per brangu pasirodė...
Atsakyti
Mytoys puslapis uzlinko man ar visiems? biggrin.gif vadinasi pailsekit,beprotes lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simpa: 08 rugsėjo 2015 - 21:20
QUOTE(priklausomybe @ 2015 09 08, 20:48)

Man irgi ir su nuolaida dabar ten brangu... mačiau mažyliuose mamos pardavinėja parsisiuntę, tai matyt kažkur pigiau yra ar buvo blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, gal yra vilnietė, kuri perka iš UK per Tukį ir yra prisiregistravusi ebay?Prašyčiau pagalbos, žinoma, ne už dyką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egliene @ 2015 09 08, 20:41)
sveikos

sunui prireike mokyklai marskiniu (134cm), gal kas uzsakinesit is Asda, George, Matalan?
Kaune 4u.gif

Aš Matalan galvoju pirkti poros dienų bėgyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2015 09 08, 21:06)
Mytoys puslapis uzlinko man ar visiems? biggrin.gif vadinasi pailsekit,beprotes lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Man irgi vakar buvo uzlinkes
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 09 08, 21:48)

Aš gavau 25% kodą - VIP25, bet naujai prisiregistravus gautųsi 30%: "Sign up for our newsletter and save €15 on your next order when you spend €50 or more!" mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip jums sekasi bendraut su Tukiu...? unsure.gif keista kontora...ana savaite man siuntos neissiunte,nes matai nedaviau starto siust,nors svorio buvo jau gal 3 kg,na ok,tada sakau palaukiam,kol gausiu viskas, vakar ryte gavau paskutini meila is amazono apie pristatyta preke...Tukio puslapy info apie gautas siuntas neatnaujinta kokias 2 savaites,zinok is kur nori kiek ten ko gavai. Vakar ryte parasiau meila, kad mano jau siustu! Tyla iki siol...puslapy info ir toliau neatnaujinta
Atsakyti
Klaipedoje yooxo niekas nepirksit, vel siuntimas 10e ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2015 09 09, 08:12)
Kaip jums sekasi bendraut su Tukiu...? unsure.gif keista kontora...ana savaite man siuntos neissiunte,nes matai nedaviau starto siust,nors svorio buvo jau gal 3 kg,na ok,tada sakau palaukiam,kol gausiu viskas, vakar ryte gavau paskutini meila is amazono apie pristatyta preke...Tukio puslapy info apie gautas siuntas neatnaujinta kokias 2 savaites,zinok is kur nori kiek ten ko gavai. Vakar ryte parasiau meila, kad mano jau siustu! Tyla iki siol...puslapy info ir toliau neatnaujinta

Įvairios ir aš turiu patirties su jais... ax.gif Jei norite tikslumo, aiškumo, pagarbos, tai siųskitės per kitur.. biggrin.gif Nebijokite, viską gausite, tik vat to bendravimo tai nesulauksite.. biggrin.gif
Atsakyti