Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 30 jubiliejinė tema

QUOTE(__777__ @ 2015 09 22, 21:13)
Juratele saunus rezultatas  4u.gif  drinks_cheers.gif

Mum sekes tikrai neblogai,  greitai susisukom,  profesores net nereikejo laukti kaip tik ant apziuros atejo thumbup.gif gerai merginos kad diskutavot apie ta uztiesaliuka kur duoda,  buciau nezinojus kur ji naudot  blush2.gif
Jiems keista kad mum LV nesodino nieko,  sako kaip pas jus hiper buvo,  jei tik 10 ispunktuota,  mes aiskinom kad ispunktavo zyymiai daugiau tik subrende 10 buvo,  o protokole apie tai neraso,  na jiem tas labai keista buvo.  Paskuj labai domejosi kokia man gimdos metroplastika daryta na ir t. t.  Zodziu perziurejo lap ir histero video,  liepe darytis HSG,  na ir pasidarem cia...  Neplanuotos islaidos bet geriau cia ir kokybiskai nei lt ir su skausmais ziauriais ir kai foto nepavykus... Zodziu ju turima technika daro stebuklus,  mums dar iki ju... Pridaviau kraja amh.  Hsg ir amh rezultatus pakomentuos tik kita sav,  nes nuo ryt pas juos cia svente.  Pas mane lapkriti dar histeto su injury suplanuota,  tai perziureje hsg pasakys ar reikia histero,  o gal net lap. 
Visa diena prasimale grizom i butuka. Ryt dar laisva ir poryt namo...

Nugi faina!

Kodėl manai reiks vėl lp?
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2015 09 22, 19:12)
Na mes siandien turim 9 pupsikus  wub.gif

Puikus rezultatas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2015 09 22, 18:12)

thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2015 09 22, 21:13)
Paskuj labai domejosi kokia man gimdos metroplastika daryta na ir t. t.  Zodziu perziurejo lap ir histero video,  liepe darytis HSG,  na ir pasidarem cia...  Neplanuotos islaidos bet geriau cia ir kokybiskai nei lt ir su skausmais ziauriais ir kai foto nepavykus... Zodziu ju turima technika daro stebuklus,  mums dar iki ju... Pridaviau kraja amh.  Hsg ir amh rezultatus pakomentuos tik kita sav,  nes nuo ryt pas juos cia svente.  Pas mane lapkriti dar histeto su injury suplanuota,  tai perziureje hsg pasakys ar reikia histero,  o gal net lap. 
Visa diena prasimale grizom i butuka. Ryt dar laisva ir poryt namo...

Kiek uz HSG sumokejot ? smile.gif
Atsakyti
Labukas mergaites 4u.gif gal kuri turejot helicobacter pylori skrandzio, kaip ja gydetes ir kiek laiko gydymas uztrunka?
Turkaitems kuo didziausios ir nuosirdziausios sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(angelas sargas @ 2015 09 23, 13:10)
Labukas mergaites 4u.gif  gal kuri turejot helicobacter pylori skrandzio, kaip ja gydetes ir kiek laiko gydymas uztrunka?

Pas mane ji buvo, šeimos gydytoja skyrė antibiotikų. Tik aš nespėjau jų sugerti prieš FET.
Atsakyti
Labukas mergaites 4u.gif  gal kuri turejot helicobacter pylori skrandzio, kaip ja gydetes ir kiek laiko gydymas uztrunka?

Gydytojas israse 2 rusiu antibiotikus, vienas ju buvo ospamox 1000mg, kito nepamenu, kiek pamenu, kad nuo ju labai bloga buvo, geriau 5 dienas berods, plius visokie skrandzio rugstingumui sureguliuoti vaistai mirksiukas.gif
Atsakyti

Man seimos gydytoja israse toki 'marmelada' (latviska), neatsimenu pavadinimo g.gif Radau pirkt tik vienoje vaistineje Kalvarijų g. 168. Uzteko vieno indelio 4u.gif
Atsakyti
sveiki, uz visas turkaites laikau kumstukus 4u.gif 4u.gif 4u.gif nestuke.gif

QUOTE(angelas sargas @ 2015 09 23, 12:10)

reikia gerti amoksicilina 1g ir klaritromicina 0,5g 7dienas prie ju butinai omeprazoli, tik taip uzmusama sita bakterija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2015 09 22, 19:12)

Yaahooo bigsmile.gif thumbup.gif

Lai visi pupsi sėkmingai! smile.gif
Papildyta:

Aš turėjau. Bet šiaip tai apie 30 proc. žmonių turi ir ne visi gydo. Man buvo paskirti antibai, aš juos išgėriau, bet antrą kartą nenuėjau tikrintis, nes ryti zondą dar kartą man buvo kančia kažkokia!!!! doh.gif Tai nežinau, ar išsigydžiau. Dabar ir vėl skrandys streikuoja, jaučiu vėl teks tą malonumą patirti... g.gif

P.S. Antibiotikų kursas apie savaitę buvo skirtas.
Atsakyti
Aciu merginos uz atsakymus, dabar taip pradejo skrandis streikuoti galvojau, kad gal cia nuo nervu bet sia tau rado ta bruda doh.gif dabar teks issigydyti. Nuojauta nebutinai reikia zarna ryti, kad sia bakterija issitirti galima ir is kraujo issitirti ir nereikia kankintis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angelas sargas @ 2015 09 23, 14:33)
Aciu merginos uz atsakymus, dabar taip pradejo skrandis streikuoti galvojau, kad gal cia nuo nervu bet sia tau rado ta bruda doh.gif dabar teks issigydyti. Nuojauta nebutinai reikia zarna ryti, kad sia bakterija issitirti galima ir is kraujo issitirti ir nereikia kankintis 4u.gif

Jooo?? geras... O tai šeimos gydytoja gali skirti tokį tyrimą poliklinikoje pasidaryti? Mielai pasidaryčiau...
Atsakyti