Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 30 jubiliejinė tema

QUOTE(Nuojauta @ 2015 09 23, 14:43)
Jooo?? geras... O tai šeimos gydytoja gali skirti tokį tyrimą poliklinikoje pasidaryti? Mielai pasidaryčiau...

Yra ir iš kraujo.
Aš ir dariau iš jo. Bet nerado nors 95% tikejau kad ras. Aš dariau privaciai
Atsakyti
Nuojauta as dariausi privacioje medicinapractica mokejau 5 eurus su centais.
Atsakyti
Sveikos, matau dėl pylori diskutuojat, aš irgi dėl skrandžio skundźiaus, tai šeimos gyd. prirašė omeprozolio pagerti, o jei nepadės, tai reiktų žarnele ryti. Aišku, nenoriu aš jos ryti, tai privačiai pasidariau pylori tyrimą iš kraujo, ats. Teigiamas 68 RU/ml, su tuo atsakymu nulėkiau pas šeimos, tai ji sako, kad daugelis žmonių tą bakterija turi, kad tas mano tyrimas nieko nereiškia, ir toliau siūlo žarnelę ryti. Likau nieko nepešus, taip ir kankinuos, kartais geriau juočiuos, kartais visai blogai. Antibų pagerti ji man nesiūlė. Bet žinau skrandžio skausmai užeina nuo streso.
Atsakyti
QUOTE(ewilgirl @ 2015 09 23, 15:28)
Sveikos, matau dėl pylori diskutuojat, aš irgi dėl skrandžio skundźiaus, tai šeimos gyd. prirašė omeprozolio pagerti, o jei nepadės, tai reiktų žarnele ryti. Aišku, nenoriu aš jos ryti, tai privačiai pasidariau pylori tyrimą iš kraujo, ats. Teigiamas 68 RU/ml, su tuo atsakymu nulėkiau pas šeimos, tai ji sako, kad daugelis žmonių tą bakterija turi, kad tas mano tyrimas nieko nereiškia, ir toliau siūlo žarnelę ryti. Likau nieko nepešus, taip ir kankinuos, kartais geriau juočiuos, kartais visai blogai. Antibų pagerti ji man nesiūlė. Bet žinau skrandžio skausmai užeina nuo streso.

Nebijok tos žarnos wink.gif geriau žinoti realią situaciją ir jei reikia gydyti. Mano skausmai buvo dėl opų. O jas rado vos 16 metu. O iki to skausmai ir būdavo
Aš kadangi napro biski domiuos....tai ten būtina ją būtina gydyti.

Atsakyti
QUOTE(angelas sargas @ 2015 09 23, 15:19)
Nuojauta as dariausi privacioje medicinapractica mokejau 5 eurus su centais.

5 EUR? bigsmile.gif aaa, tai nebūtina tada laukti nieko, reiks daryti kažką, nes nebegaliu, kaip užknyso tas skrandys...
Papildyta:
QUOTE(siaures meskute @ 2015 09 23, 15:53)
Nebijok tos žarnos wink.gif geriau žinoti realią situaciją ir jei reikia gydyti. Mano skausmai buvo dėl opų. O jas rado vos 16 metu.  O iki to skausmai ir būdavo
Aš kadangi napro biski domiuos....tai ten būtina ją būtina gydyti.

Kas yra napro... blush2.gif

Šian skaičiau straipsnį, kad yra nuomonių, jog jos gydyti nereikėtų.. dar kažkada laidą žiūrėjau, kad gal dar žmonija ne viską žino apie tą bakteriją ir galime daugiau bėdų prisidaryti ją gydant... Bet čia tik nuomonė.... Tai ir žinok, žmogau, kas geriau.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(angelas sargas @ 2015 09 23, 13:10)
Labukas mergaites 4u.gif  gal kuri turejot helicobacter pylori skrandzio, kaip ja gydetes ir kiek laiko gydymas uztrunka?
Turkaitems kuo didziausios ir nuosirdziausios sekmes smile.gif

Sveikos, draugės. Ilgai buvau kaip svečias. Daug naudingos informacijos čia radau. AČIŪ. Dalinuosi ir aš. Dėl helicobacter... tiesiog tai mums labai svarbu. Visą gyvenimą turiu šią bedą.
Ir daug metu geriu omeprozolį, kurį mums kategoriškai negalima ( išbalansuoja hormonus/estrogenus). Ačiū vienam gydytojui, kuris vis dėl to tai pasakė ... prieš tai buvo daug metų ir žodžių kad Jums viskas gerai arba mes nežinom....
Dabar kiekvieną rytą pradedu nuo linų sėmenų... ir jaučiuosi puikiai. O dabartinis gydytojas negali suprasti kas pasidarė su mano gleivine  (linų sėmenis per 2 mėnesius padarė stebuklą). Šiuo metu esu po antro protokolo (rezultato dar laukiu), pirmas nutraktas dėl to kad išaugo tik vienas folis. O dabar net nereikėjo estrofemo... bet pas mus ir kitos bėdos/amžius. Ždž, pasistenkit apeiti omeprozolį
Atsakyti
Sveika, mi.dori, 4u.gif gal galim plačiau apie linų semenis? Kaip juos vartoti?
Mano gleivinė maža, gėriau estrofema nuo 4stimul.dienos 1x3, priauginti pavyko
Atsakyti

Sveikos,gavau is tr.AMH atsakyma 5.54 ng/ml.<6.20 ar geras,nes pirma karta dariausi ta tyrima.Dar noriu paklausti jusu vyro spermogramoje parasyta Teratozoospermia.Ar cia rimta,ar reikia kokiu vitaminu .Aciu labai
Atsakyti
QUOTE(mi.dori @ 2015 09 23, 16:27)
Sveikos, draugės. Ilgai buvau kaip svečias. Daug naudingos informacijos čia radau. AČIŪ. Dalinuosi ir aš. Dėl helicobacter... tiesiog tai mums labai svarbu. Visą gyvenimą turiu šią bedą.
Ir daug metu geriu omeprozolį, kurį mums kategoriškai negalima ( išbalansuoja hormonus/estrogenus).  Ačiū vienam gydytojui, kuris vis dėl to tai pasakė ... prieš tai buvo daug metų  ir žodžių kad Jums viskas gerai arba mes nežinom....
Dabar kiekvieną rytą pradedu nuo linų sėmenų... ir jaučiuosi puikiai.  O dabartinis gydytojas negali suprasti kas pasidarė su mano gleivine  (linų sėmenis per 2 mėnesius padarė stebuklą). Šiuo metu esu po antro protokolo (rezultato dar laukiu), pirmas nutraktas dėl to kad išaugo tik vienas folis. O dabar net nereikėjo estrofemo... bet  pas mus ir  kitos bėdos/amžius. Ždž, pasistenkit apeiti omeprozolį

Čia rimtai dėl hormonų disbalanso???? blink.gif Aš dabar jį geriu, o po 2 sav. IVF... doh.gif Tai čia geriau nebegerti? Tragedija.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ewilgirl @ 2015 09 23, 20:25)
Sveika, mi.dori,  4u.gif  gal galim plačiau apie linų semenis? Kaip juos vartoti?
Mano gleivinė maža, gėriau estrofema nuo 4stimul.dienos 1x3, priauginti pavyko

Aš manau ji turėjo galvoje skrandžio gleivinę g.gif nes sėmenys tam laaabai tinkamos

Lorde, laaabai geras AMH-turi puikų rezervą thumbup.gif su tokiu ir Bahceci liuosiai gali gydytis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 09 24, 09:51)
Aš manau ji turėjo galvoje skrandžio gleivinę g.gif nes sėmenys tam laaabai tinkamos

Lorde, laaabai geras AMH-turi puikų rezervą thumbup.gif su tokiu ir Bahceci liuosiai gali gydytis rolleyes.gif

Aciu tsu Rositele jau galvojau,kad negerai.Bet mano policistines kiausides ar vistiek geras rezervas.
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 09 22, 18:39)

Linulyte sėkmės!!  4u.gif

Ačiū wub.gif Sėdžiu jau traukinuke smile.gif Judu i Vilniu,tad po keletos h bus viskas baigta.

QUOTE(mi.dori @ 2015 09 23, 14:27)
Dabar kiekvieną rytą pradedu nuo linų sėmenų... ir jaučiuosi puikiai.  O dabartinis gydytojas negali suprasti kas pasidarė su mano gleivine  (linų sėmenis per 2 mėnesius padarė stebuklą). Šiuo metu esu po antro protokolo (rezultato dar laukiu), pirmas nutraktas dėl to kad išaugo tik vienas folis. O dabar net nereikėjo estrofemo... bet  pas mus ir  kitos bėdos/amžius. Ždž, pasistenkit apeiti omeprozolį

Aš taip pat jas geriu bet kad jos toki stebukla padaro net nežinojau bigsmile.gif
Atsakyti