Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai, besibeldžiantys stebuklai <3

Iš pat pradžių aš irgi tik matydavau kaip banguoja pilvukas, arba jaučiu ranką pridėjus, tik MB sakydavau pažiūrėk ir nustodavo judet, bet paskui kai jau labai pradėjo maltis pilvelyje, kada jau gaudydavau kojyte, tai ir MV žaisdavo su pilvinuku, uždeda ranką ant iškilimo, tada kitoj vietoj iškelia kojyte ir t.t... wub.gif o geriausia buvo tai kelis kart ryte atėjęs MV pabuciuot prieš išeinant į darbą, tai dar pabučiuoja i pilvą ir pasako myliu ir stebuklelis pabunda ir judet pradeda, nors prieš tai nejudėjo, miegojo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2015 10 05, 15:59)
pas mus tas pats - kai tik MB prikalbinu pasiziuret-paciupinet - mazius ne nebando pajudet  biggrin.gif

man taip gaila, kai vis pasakau uzdek ranka ir tada ramybe, nors iki tol siuate pilve, o kai jo nebuna nuo pirmadienio iki ketvirtadienio, kazkaip noris, kad ir jis mazius pajaustu, nes i skana irgi neiseina dabar kartu vaiksciot biggrin.gif pas man va ka mato, tai kaip guzai daros ir pilvas deformuojasi, nes buna ajuciu nuplaukia i koki sona ir issitempia pilvas toj vietoj, tada pilvas neapvalus o gumbuotas gaunas, paglostai ir pajuda is tos vietos jie biggrin.gif nzn cia kietejimai, ar tiesiog vaikai taip isitaiso? mano pilvas labai aukstas, virsutinis vaikas ties skrandziu
sian juokiaus, nuejau pries dusa i veidrodi pasiziuret, na ziuriu grazus gi tas mano pilvukas, db jau kietesnis, lasinuku beveik neliko, visia nieko nestuke tokia wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sifonyte, greit su lelium jau susitikti, o atrodo nesenai tik nestuke.gif tapai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cit: 05 spalio 2015 - 16:57
Mergaites, o koks jusu poziuris i skiepus nuo gripo? Mano pediatre grieztai uzdraude, cia dabar per zinias propaguoja nesciosioms.. unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Cit @ 2015 10 05, 17:56)
sifonyte, greit su lelium jau susitikti, o atrodo nesenai tik  nestuke.gif  tapai  mirksiukas.gif

taip, jau greit laukia pasimatymas wub.gif

QUOTE(Snowryte @ 2015 10 05, 18:47)
Mergaites, o koks jusu poziuris i skiepus nuo gripo? Mano pediatre grieztai uzdraude, cia dabar per zinias propaguoja nesciosioms.. unsure.gif .

bent jau mano - tai priesiskas blush2.gif kadangi nieks nezino kokia gripo atmaina bus. gali pasiskiepyti nuo gripo kuris buvo praitais metais, o siais metais jau kita atmaina bus ir skiepai nesuveiks. manau geriausia stiprinti imuniteta kitais budais. bet cia tik mano nuomone ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 10 05, 16:41)
ojej, sveikinu wub.gif pagaliau ir tu mėgausies išsvajotais pojūčiais  wub.gif
aš tai galvoju, kad jie jaučia, kad kalbina jau kitas žmogus. O juk tečiai daug rečiau gali pabendraut su jais nei mama, kuri būna su jais non stop 24h/parą rolleyes.gif o ir energetika skiriasi kito žmogaus  ax.gif
man tai tokių "kalniukų" dar nesimato, nebent ranką uždėjjus pati jaučiu, bet ne vyras  biggrin.gif bet darbuojasi jie ten intensyviai jaučiu abu  wub.gif

Aga, dabar daug ramiau kai jauciu ji wub.gif nereikia nei echoskopo nei doplerio biggrin.gif
As tik galvoju jei jo maza rankyte ar kojyte sugeba taip paspaust ar as ji kartais neuzspaudziu masinos dirzais ar susilenkdama g.gif gal tai neimanoma bet rupi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(šifonyte @ 2015 10 05, 17:10)
Iš pat pradžių aš irgi tik matydavau kaip banguoja pilvukas, arba jaučiu ranką pridėjus, tik MB sakydavau pažiūrėk ir nustodavo judet, bet paskui kai jau labai pradėjo maltis pilvelyje, kada jau gaudydavau kojyte, tai ir MV žaisdavo su pilvinuku, uždeda ranką ant iškilimo, tada kitoj vietoj iškelia kojyte ir t.t...  wub.gif o geriausia buvo tai kelis kart ryte atėjęs MV pabuciuot prieš išeinant į darbą, tai dar pabučiuoja i pilvą ir pasako myliu ir stebuklelis pabunda ir judet pradeda, nors prieš tai nejudėjo, miegojo  wub.gif

ooooj pasaka wub.gif wub.gif reikia pratinti maziuka prie MB biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Snowryte @ 2015 10 05, 18:47)

Mano ginekologė rekomendavo skiepytis nuo gripo, bet inirtingai nesiūlė, ale mano pasirinkimas...
QUOTE(šifonyte @ 2015 10 05, 19:53)
taip, jau greit laukia pasimatymas  wub.gif
bent jau mano - tai priesiskas  blush2.gif  kadangi nieks nezino kokia gripo atmaina bus. gali pasiskiepyti nuo gripo kuris buvo praitais metais, o siais metais jau kita atmaina bus ir skiepai nesuveiks. manau geriausia stiprinti imuniteta kitais budais. bet cia tik mano nuomone  ax.gif

O kokiais būdais jūs stiprinate imunitetą? kaip tik dabar sirguliuoju, tai labai atualu ax.gif

Kalbant apie judesiukus, tai nuo vakar pajutau ryškesnius pabumsėjimus ir šiandiena dar toje pat vietoje stumtelna lengvai kartais wub.gif laukiu ryškesnių pasispardymų wub.gif

Dar labai domina tas vadinamas didysis skanas 20 savaitę.Sakykit ką per jį žiūri? Ir žiūri ta pati gydytoja, kuri nėštumą prižiūri, ar siunčia pas kitą? Labiausiai domina kaip yra Motinystės centre. Buvau užvakar apžiūroj, tai pasakė, kad viskas gražu, kažką pamatavo ir tiek. Paskyrė po mėnesio vizitą, bet apie jokius išsamesnius žiūrėjimus neminėjo. Galvoju ar čia taip turi būti, ar kitos gauna išsamesnės info jau tokiu metu. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikutis25: 08 spalio 2015 - 10:54
QUOTE(zuikutis25 @ 2015 10 08, 11:31)
Dar labai domina tas vadinamas didysis skanas 20 savaitę.Sakykit ką per jį žiūri? Ir žiūri ta pati gydytoja, kuri nėštumą prižiūri, ar siunčia pas kitą? Labiausiai domina kaip yra Motinystės centre. Buvau užvakar apžiūroj, tai pasakė, kad viskas gražu, kažką pamatavo ir tiek. Paskyrė po mėnesio vizitą, bet apie jokius išsamesnius žiūrėjimus neminėjo. Galvoju ar čia taip turi būti, ar kitos gauna išsamesnės info jau tokiu metu.  g.gif

Gal priklauso nuo daktaro g.gif Nes as irgi prisiskaiciusi forume ejau didziajam matavimui bet nieko nebuvo, net echo neziurejo, tik sirdutes pasiklause. Kai paklausiau kada matuos labai nustebo, sako apie 34 savaite. As lanakausi privaciai.
Gal dar kitos pasisakys, ir man labai idomu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikutis25 @ 2015 10 08, 10:31)
Mano ginekologė rekomendavo skiepytis nuo gripo, bet inirtingai nesiūlė, ale mano pasirinkimas...

O kokiais būdais jūs stiprinate imunitetą? kaip tik dabar sirguliuoju, tai labai atualu :ax

Aisku, matyt kiek gydytoju tiek nuomoniu, reiks dar gines uzklaust kai eisiu kokia jos nuomone. O seimos gydytoja sake del galimo apsigimimo vystymosi nerekomenduoja ir net nesiplete toliau.

Del imuniteto stiprinimo nieko nepatarsiu, nes ir vel su sloga sedziu doh.gif jau trecias kartas nuo rugsejo men. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikutis25 @ 2015 10 08, 11:31)
O kokiais būdais jūs stiprinate imunitetą? kaip tik dabar sirguliuoju, tai labai atualu ax.gif

Dar labai domina tas vadinamas didysis skanas 20 savaitę.Sakykit ką per jį žiūri? Ir žiūri ta pati gydytoja, kuri nėštumą prižiūri, ar siunčia pas kitą? Labiausiai domina kaip yra Motinystės centre. Buvau užvakar apžiūroj, tai pasakė, kad viskas gražu, kažką pamatavo ir tiek. Paskyrė po mėnesio vizitą, bet apie jokius išsamesnius žiūrėjimus neminėjo. Galvoju ar čia taip turi būti, ar kitos gauna išsamesnės info jau tokiu metu.  g.gif

Aš gerdavau imbiera su citrina ir medumi, kai jau pajausdavau kad kažkas kabinasi, nosį plaudavau jūros vandeniu, skalaudavau gerklę su druskos tirpalu, profilaktiškai gerdavau aviečių uogienės arbata ir citrinos arbata.
Kas liečia didįjį skana, tai man darė mano gine, bet ji dar dirba klinikose kur daro genetinius, užtat ir pati atlikinėjo, kolegei siuntė pas kitą gine darytis. Per patį echo matavo svorį, galvutės, pilvelio, šlaunikaulio ilgį, žiūrėjo visus organus, kaip issivyste, širdelę, inkstus, skranduka, šlapimo pūslę, placenta, taip pat matavo kaklelio ilgi smile.gif
Atsakyti
Sveikos, pilvūzienės 4u.gif
Imunitetui stiprinti mums tinka colostrum (karvės priešpienio) papildai 4Life gamintojų TriFactor -po 2tabl.ryte 30min prieš valgį 4u.gif
Šiaip sloga nėra baisi liga, svarbu neįsisirgti iki aukštos temperatūros 4u.gif aš pati jau antra sav be nosinės nei žingsnio. Slogai mažinti ir jos paburkimui nuimti galit lašinti jonažolės aliejų (yra Karvelio f.vaistinėse) su pipete-tinka net leliukams šis receptas 4u.gif

Mes vakar buvom pasimatyme wub.gif auga mažiai kaip susitarę tolygiai-sveria po 490g wub.gif na ir MB įsitikino, kad TIKRAI vienas berniukas lotuliukas.gif dabar po 3sav reik pasidaryt gliukozės tol.testą ir tik dar po savaitės echo doh.gif
Jau pradėjau tinti po biškį, ypač naktimis. Tai vestuvinis žiedas ilsisi rolleyes.gif

zuikuti, smagu, kad taip anksti jauti judesiukus wub.gif maniškiai irgi spurda, ypač pavalgius thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 08 spalio 2015 - 14:32
Aha, va labiausiai po maitinimosi jaučiu, kad aktyvesnis būna, o likusį laiką nelabai jaučiasi ryškiai ax.gif
Rositele, sveikinimai su gražia apžiūra, šauniai augat ir jau nemažaisveriat wub.gif
Reiks ir man mbierinės košės susitaisyti su medum ir citrina.
Atsakyti