Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai, besibeldžiantys stebuklai <3

QUOTE(Snowryte @ 2015 10 09, 09:40)
Taip, as supratau bet yra dvieju rusiu, trifactor plus ir kiti tinkami ir vaikams  g.gif

4Life transfer factor papildų viso yra 5 rūšys, iš jų kalbu apie Tri-factor formula 4u.gif

šifonyte, gerai kad viskas gerai. Gal spaudimas buvo užkilęs?
Jau nebedaug visai liko iki be proto laukto pasimatymo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 10 09, 10:56)
šifonyte, gerai kad viskas gerai. Gal spaudimas buvo užkilęs?
Jau nebedaug visai liko iki be proto laukto pasimatymo wub.gif

Kad mano kaip tik žemas, beveik visada 110/70, bet būna nukrenta iki 85/60. Va tada jau sukasi pasaulis, bet vakar nenukrites buvo, tai nežinau kas čia atsitikę buvo g.gif
Atsakyti
Labas mergaites! Vakar buvau kursuose, vede akusere, tai labai labai rekomendavo skiepus tuos nuo gripo biggrin.gif , bet tai kaip idomiai, vienos akuseres-ginekologes kategoriskai nerekomenduoja, o kitos jau net ikyriai persa (kaip kaf vakarykste akusere). As asmeniskai esu pries, nei anksciau kada skiepydavaus, na nes stiprus mano imunitetas, labai retai, o ir jei sergu, labai trumpai, tfu tfu tfu kad neprisisnekeciau biggrin.gif , o nescia tuo labiau nesiruosiu skiepytis, geriau arbateles, citrinike, cesnakiukas smile.gif .

Beje, toks klausimelis siek tiek intymus, kaip jums su isskyrom, ar padaugeje yra nestumo metu? Man tai tokios vandeningos, nors negausiai, buna... Tai db ir pergyvenu, prisiskaiciau, o ir vakar per kursus sake, kad kitoms pasitaiko, jog po biski bega vaisiaus vandenys!!! Tai tokiu atveju jau kudikis nebeapsaugotas taip gerai ir gali patekti kokia infekcija! Tai reikes pereiti vaistines, surasti kur parduoda tuos testus al-sense, nustatyti ar cia isskyros. Na zodziu, vis ramybes nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Žiemuže* @ 2015 10 09, 17:31)
Beje, toks klausimelis siek tiek intymus, kaip jums su isskyrom, ar padaugeje yra nestumo metu? Man tai tokios vandeningos, nors negausiai, buna... Tai db ir pergyvenu, prisiskaiciau, o ir vakar per kursus sake, kad kitoms pasitaiko, jog po biski bega vaisiaus vandenys!!!

pas mane atsirado irgi blush2.gif tik gelsvos, kaip tirštos grietinėlės konsistencijos ax.gif
o tas testas parodo ar ten vaisiaus vandenys bėga? arašyk kai pasidarysi g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Žiemuže* @ 2015 10 09, 17:31)
Labas mergaites! Vakar buvau kursuose, vede akusere, tai labai labai rekomendavo skiepus tuos nuo gripo  biggrin.gif , bet tai kaip idomiai, vienos akuseres-ginekologes kategoriskai nerekomenduoja, o kitos jau net ikyriai persa (kaip kaf vakarykste akusere). As asmeniskai esu pries, nei anksciau kada skiepydavaus, na nes stiprus mano imunitetas, labai retai, o ir jei sergu, labai trumpai, tfu tfu tfu kad neprisisnekeciau  biggrin.gif , o nescia tuo labiau nesiruosiu skiepytis, geriau arbateles, citrinike, cesnakiukas  smile.gif .

Beje, toks klausimelis siek tiek intymus, kaip jums su isskyrom, ar padaugeje yra nestumo metu? Man tai tokios vandeningos, nors negausiai, buna... Tai db ir pergyvenu, prisiskaiciau, o ir vakar per kursus sake, kad kitoms pasitaiko, jog po biski bega vaisiaus vandenys!!! Tai tokiu atveju jau kudikis nebeapsaugotas taip gerai ir gali patekti kokia infekcija! Tai reikes pereiti vaistines, surasti kur parduoda tuos testus al-sense, nustatyti ar cia isskyros. Na zodziu, vis ramybes nerandu  doh.gif

Aha, pas mane irgi vandeningos unsure.gif net negirdejus apie tokius testukus bigsmile.gif aciu, ryt bandysiu nusipirkt. Neramu ir man pasidare unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 10 09, 19:22)
pas mane atsirado irgi blush2.gif tik gelsvos, kaip tirštos grietinėlės konsistencijos ax.gif
o tas testas parodo ar ten vaisiaus vandenys bėga? arašyk kai pasidarysi  g.gif

Pas mane nuo pat nestumo pradzios gerokai daugiau isskyru, tik pradzioj jos buvo stipriai gelsvos, bet padare tyrimus, tepineli, viskas normoj, ok, jokiu uzdegimu. O db jau keletas savaiciu taip jauciu kad biski suslampa ten, tai tokios kaop ir bespalves labiau, grinai kaip vandeniukas.
Taip, tas testas, bent taip vadinas, nors realiai ten toks iklotukas, kuri reikia isideti, ir kai pajunti, kad jau jis suslapo, ji issiimti ir palaikyti pusvalandi, tuomet jei iklotas geltonos spalvos, tai viskas ok, cia isskyros, o jei zalia arba melyna, tai jau vaisiaus vandenys.
Ryt reikes pralekt vaistines... Kai pasidarysiu, butinai pranesiu

QUOTE(19891010 @ 2015 10 09, 19:24)
Aha, pas mane irgi vandeningos unsure.gif  net negirdejus apie tokius testukus bigsmile.gif  aciu, ryt bandysiu nusipirkt. Neramu ir man pasidare unsure.gif

Busiu cia as ir jums merginos galvos skausmo ivarius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Žiemuže* @ 2015 10 09, 20:30)
Ryt reikes pralekt vaistines... Kai pasidarysiu, butinai pranesiu
Busiu cia as ir jums merginos galvos skausmo ivarius  doh.gif

Labai gerai, kad daliniesi tokia info. Man tundrai ne i galva neatejo, kad gali buti vandenys. Nors tikrai, grynai vandenukas. Be jokios spalvos..
Atsakyti
Sveikos, merginos, matau, kalbat apie vaisiaus vandenis, tai trumpai pakomentuosiu, nes man tai buvo aktualu. Per apžiūrą savaitę prieš gimdymą buvo nustatyta, kad sumažėjo trečdaliu vaisiaus vandenų, o po savaitės gimė mano mažoji būtent dėl priešlaikinio vaisiaus vandenų nutekėjimo. Tai ką norėčiau pasakyti, tų testų kaip įklotukų al sense Lietuvoje aš neberadau, radau internete užsieny, bet už labai brangiai. Tačiau LT vaistinėse yra testukai vaginaliniam ph nustatyti, juos pirkau. Nes tie įklotukai kaip veikia, matuoja moters išskyrų ph, o jei ph nukrypsta nuo normos, tampa šarminis, tai gali reikšti be kita ko ir vaisiaus vandenų tekėjimą. Kada man tų vandenų sumažėjo, aš nepajutau, nes tikrai tokį kiekį turėjau pajusti (paprastai jų būna apie pusantro litro, tai kur tas puslitris dingo..). Testukus po to kiek dariau, jie rodė normalų rezultatą. Šiaip jei tik koks įtarimas yra, būtinai eikit pas ginę pasimatuoti vandenų kiekio. Nors ir ten gali nužiūrėti netiksliai.Ar važiuokit į ligoninę, atsarga gėdos nedaro. Į ligoninę nubėgus vandenims važiuoti būtina iškart, jei iki 37 sav.
Na, o kai man pradėjo bėgti vandenys, aš iškart supratau, kad kažkas negerai. Žinoma, jie gali lašėti, tada gal ir padėtų testukai. Naktį prabudau, nuėjau į wc ir pajutau tokį tempimo jausmą, kaip stipriai užkietėjus viduriams, o grįžus atsigulus į lovą pajutau, lyg šlapia pasidarė, bet nedaug, kokie keli šaukštai. Po keliolikos min. jaučiu vėl panašus kiekis. Atsikėliau, nuvažiavom į Santariškes, o tada jau pradėjo bėgti daugiau. Sulaukiau budinčios registratorės, sakau, man atrodo, vandenys bėga, o ji taip piktai, tai jums atrodo ar bėga iš tikro g.gif Parodžiau balą po savim ir užteko. Ant apžiūros stalo vandenys jau bėgo gausiai. Šiltas vandenėlis toks su kraujo priemaišom. Žinau atvejį kitos merginos, kuri irgi nuvažiavo dėl įtarimų, kad laša vandenys, tai ten nepatikėjo, sako, turi bėgti daug. Galiausiai prisiprašė apžiūros, ir akurat, kaklelis atsidares 5 cm.
Atsakyti
Sveikos, kalbant apie išskyras, man nuo nėštumo pradžios labai gausiios vandeningos išskyros dažnai pasirodo. Bet apžiūroj sakė, kad vandenų kiekis pakankamas. Tai gal būna nėštukių kam normalu taip... g.gif net sunerimau. Galvojau kad tai normalu.
Atsakyti
QUOTE(zuikutis25 @ 2015 10 10, 14:56)
Sveikos, kalbant apie išskyras, man nuo nėštumo pradžios  labai gausiios vandeningos išskyros dažnai pasirodo. Bet apžiūroj sakė, kad vandenų kiekis pakankamas. Tai gal būna nėštukių kam normalu taip... g.gif  net sunerimau. Galvojau kad tai normalu.

Man tas pats, gal dabar kiek maziau tik. Sakiau savo ginei, tai sako cia normalu nestukems.
Atsakyti
Tikrai normalu - nesiparinkit merginos biggrin.gif 4u.gif aisku, karmensitos atvejis parodo kad buna isimciu ir tai buna rimta, bet i nestumo pabaiga vistiek, o ne jo viduryje jums prades vandenukai begti, tad atsipalaiduokit ir megaukites nestumu ir deja tomis vandeningomis isskyromis biggrin.gif ir Rositos gelsvos ir tirstesnes isskyros irgi yra normalu - jos atsoranda labiau i nestumo antra puse, tad persikeli i nestumo antra gala Rositele thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano ginekologei nepatiko tos gelsvesnės išskyros, ėmė tepinėlį, ieškojo priežasčių, nieko nerado, tai dėl viso pikto liepė Lotamile boric žvakutėm kursą sunaudot. Sunaudojus išnyko, o paskui vėl atsirado. O tada jau gimdyt važiavau:)
Atsakyti