QUOTE(Aivė @ 2015 10 21, 16:08)
Tai tik 2 zmones buvo? Nu super kad patiko

O as prisirasiau Antakalnio Mot.centre, tai ten mankstos nemokamai, bet tik 9 val.ryto darbo dienomis
Va todėl aš ir nėjau į ten, nes man laiaks labai nepalankus, aš manau prisijungs dar tų nėštukių, tikriausiai tingi rudeniniu tingulių vyniotis iš šiltų namučių
QUOTE(RositaK @ 2015 10 21, 16:09)
ohoho kaip sparčiai auga bernužėlis ąžuolėlis
klausykit, o kaip jums su tinimu -netinsta rankos ir kojos?

nes man gerokai pradėjo, vandens geriu nemažai, o wc ne taip jau daug ir nukrapinu. Naktimis tai tiesiog dega delnai, atsikeliu kelios naktys su užtirpusiais delnais. Šiandien 24sav proga pasisvėriau - tai jau 12kg pliuso
Aš dar kolkas netinstu, bet gal dar ankstoka
QUOTE(*Žiemuže* @ 2015 10 21, 22:35)
As snd buvau gliukozes tyrima darytis, viskas praejo sklandziai, nieko ten baisaus, kiek buvau prisiskaicius, kaip kitom buna alpsta, vemia....
Jo, sunku su tais norais
As irgi biski patinstu jau kokius pora menesiu, daugiau gal blauzdos, rankos maziau, pastebejau, kad dazniausiai patinstu darbe, visa diena prasedziu, kojos sulenktos, tai ir po piet pradedu jausti patinima, ir dar, keista, bet ir daugiau pavaiksciojus, patinsta...o savaitgaliais viskas ok, jokiu tinimu. Skaiciau, kad jei kojos tinsta, gerai jas pakelti auksciau, sirdies lygyje, tai as bunu atsigulu, o kojos uzkeliu sb ant keliu 😊. Arba sedziu ant sofkutes, pasistatau priesais kede ir ant jos kojas padejus istiesiu. Gal tuomet kraujas geriau cirkuliuoja...
Smagu, akd tyrimas praėjo sklandžiai

O va nuo ilgo sėdėjimo darbe, man pradeda mausti pilvą šiek tiek, įtariu, kad užsispaudžia kraujagyslės, tai kai pasivaikštau, viskas susitvarko.
O kaip ir kur jūs ten rodotės, aš nelabai žinau

gal ir man galima būtų?
Vakar taip susinervbinau, nugi dvi dienos kaip grįžau iš ligos, o darbe bendradarbė virusuota ne tas žodis kaip, "pasaulį gelbėja" nu vos neapsirėkiau iš tų nervų, ir ką šiandien vėl sėdžiu su užtinusia gerkle ir nosim...