Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai, besibeldžiantys stebuklai <3

Kitas echo uz dvieju savaiciu lygiai. Tikiuosi viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2015 10 17, 05:57)
Labas rytas,
Gal kuri pirkote iš www.viskasvaikams.lt ABC zoom vežimėlį dvyniams desert spalvytės? Vyras vakar parvežė, ogi žiūriu, ant dėžių - MADE IN CHINA (tikėjausi bus vokiečių), atidarau vieną dėžę -ten spalva ne tokia kokios tikėjausi - labiau link pilkumo nei kad link kreminės (kokia iš tiesų turėtų būti?)g.gif Pasimečiau, parašiau jiems dėl abejonių, taip pat užklausiau pačių vokiečių  dėl šios firmos... Bet kaži kada sulaksiu atsakymo, o norisi kuo greičiau išsiaiškinti ar čia taip turi būti, ar vis tik "Padielką" pirkau g.gif  Ačiū kurios atsilieps 4u.gif  4u.gif

Sveika biggrin.gif , vos neidentiska situacija ir man buvo biggrin.gif , uzsakem vezima is ten pat ir taip pat, kai atveze dezes ir paliko, tik tuomet pastebejau, kad ant deziu parasyta made in china biggrin.gif , nu ir as nebuciau as, puoliau skambikt pardavejui, jis nuramino, kad viskas ok, tikrai ne padielke (mano aisku toks klausimas buvo biggrin.gif ), tiesiog paaiskino, kad tai vokieciu firmos vezimas ir pagal visas ju technologijas gaminamas kinijoj, ir jo teigimu, visi sie vezimai ten gaminami ir tikrai nerasim niekur, kad buru pagaminta pacioj DE. Na bet aisku, as dar uzklausiau kitam forume(klausiau ir cia, bet niekas neatsake 😊, matyt nesusidure) tai kita mergina irgi parase, kad pas ja taip pat kazkur buvo parasyta kad made in china. Na tai apsiraminau, nes buvau biski pasiutus... Plius ju internetiniame psl, parasyta aiskiai, kad GAMINTOJAS DE. Tai tikrai klaidina klienta.
O del spalvos, tai manau tikrai bus suklyde, nes pas mus irgi desert, bet spalva atitinka ta, kokia nurodyta internete, o ir Kaune buvom pries perkant apsiziureti, tai spalva ta pati. Manau del to nepergyvenk, tiesiog ivyko nesusipratimas ir nekils problemu del apkeitimo.
Beje, jei kalbant apie si vezimuka, prie kompleltacijos nebuvo jokios tasytes ir vietoje neturejo, lygtais lapkriti turetu jie gauti is gamintojo, tai galvojam nusipirkti, sbet mastau, gal kokia kito gamintojo butu galima prisiderinti? Ar tu, Zieminuke, gavai su tasyte komplektacijoj?

Kas del isskyru ir tu paketuku, kuriu kiek vaistiniu apejau, neradau doh.gif , vaistininkes apie tokius, beje, net negirdejusios, tai siuo klausimu apsiraminau, nes ziuriu, kad cia visom tas pat, jos gausios ir vandeningos 😊, tai tikrai tai reiskias yra normalu, plius vaikiukai juda kruta gerai, viena diena daugiau, kita diena maziau, bet apie save vis duoda zinot smile.gif

Aive, Rosita, as pries kiek daugiau nei dvi savaites buvau sveriama, tai jau 14 kg priaugau doh.gif unsure.gif , kadangi nesu lieknuole, tai jau gyd sake daug... Nu bet ka man db padaryt, jei as alkana?! Nejau nevalgyt ir pavalgyt tiek, kad vistiek alkana jausiuos... Aj, valgau, kiek organizmas praso, tik vakare jau apsiraminu, nevalgau pries miega smile.gif O pietums tai tikrai kaip uz du pakertu ( o mes juk tryse 😁)

Tina3333 4u.gif , laikas parodys, bet linkiu, kad abiems leliukams viskas butu thumbup.gif
Papildyta:
Beje, Zieminuke, pranesk, jei sulauksi atsakymo is DE, kad jie atsakys 4u.gif
Atsakyti
Žiemuže, tik ką pasisvėriau-nu užtikrinti 11g jau biggrin.gif tai iki tavo laiko (26sav) žiūrėk ir aplenksiu tave biggrin.gif žo vos ne kasdien po kažkiek gramų į kūną blush2.gif man viskas ką valgau eina į pilvą, nors rodos nėra super duper apetito, bet aš labai nesinervinu nes tikiuos mažiai sparčiai auga kartu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 10 17, 09:23)
Žiemuže, tik ką pasisvėriau-nu užtikrinti 11g jau biggrin.gif tai iki tavo laiko (26sav) žiūrėk ir aplenksiu tave biggrin.gif  žo vos ne kasdien po kažkiek gramų į kūną blush2.gif man viskas ką valgau eina į pilvą, nors rodos nėra super duper apetito, bet aš labai nesinervinu nes tikiuos mažiai sparčiai auga kartu wub.gif

Mane svere 24 sav biggrin.gif jau buvo + 14 kg blush2.gif , o db eisiu be 1 dienos 27 sav, svertis jau bijau lotuliukas.gif , namie i svarstykliu puse neziuriu biggrin.gif , tik pas gine per prievarta kaip mazas vaikas lipu ant ju biggrin.gif . Tau gerai, kad tik i pilviuka biggrin.gif , as ir tada nepergyvenciau tongue.gif , o db pas mane i pagurkliuka, rankas, sikna, leskas doh.gif biggrin.gif , kaip sakant "proporcingai" pasiskirsto biggrin.gif , nors pilviuks tai irgi uch koks wub.gif , labai grazus wub.gif , bet va kitos isvardintos kuno dalys pasigerejimo nekelia biggrin.gif , na bet tai laikina, as labiau juoku forma tai priimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Žiemuže* @ 2015 10 17, 09:38)
Mane svere 24 sav  biggrin.gif  jau buvo + 14 kg  blush2.gif , o db eisiu be 1 dienos 27 sav, svertis jau bijau  lotuliukas.gif , namie i svarstykliu puse neziuriu  biggrin.gif , tik pas gine per prievarta kaip mazas vaikas lipu ant ju  biggrin.gif . Tau gerai, kad tik i pilviuka  biggrin.gif , as ir tada nepergyvenciau  tongue.gif , o db pas mane i pagurkliuka, rankas, sikna, leskas  doh.gif  biggrin.gif , kaip sakant "proporcingai" pasiskirsto  biggrin.gif , nors pilviuks tai irgi uch koks  wub.gif , labai grazus  wub.gif , bet va kitos isvardintos kuno dalys pasigerejimo nekelia  biggrin.gif , na bet tai laikina, as labiau juoku forma tai priimu  smile.gif

Labai teisingas poziuris mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(RositaK @ 2015 10 16, 15:17)
Kokia gražuolė 4u.gif  wub.gif
Aš daugiau -10kg!  lotuliukas.gif kitą treč.nusifotkinsiu ir įmesiu foto. Skaičiau, kad 24sav leliukai jau būna susiformavę jau tiek, kad yra tikimybė išauginti toliau inkubatoriuj. Paskui 32sav jau pilnai gali patys išgyvent. Tai vat momentas 24sav artėja-žingsnelis po žingsnelio wub.gif
O pas mane tų bangų tokių didelių nėra kolkas ax.gif bet sulauksiu, o sulaukus reiks kažkaip gaudyt kadrus biggrin.gif
Aš anksčiau pradėjau nes žinai jei jie kartais sugalvotų ankstėliau išsilukštent, o ir gale nėštumo kažin ar jau kur savo bambonešį panešiu lotuliukas.gif 6paskaitos po 2h 4u.gif

Na tikekimes labai neskubes musu maziukai, nors tas irgi guodzia kad jau isgyventu 4u.gif
Rytoj vaziuojam jau ir mes ieskoti vezimelio ir lovytes. Nusipirkot jau Bugaboo kaip planavot? Girdejau kad jie tikrai lengvi tik ju LT nematau kad kas pardavinetu, net padevetu dar nemaciau. Puske pirko per Amazone padeveta tai labai patenkinta. Mes jei jo nerasim, kitas variantas Zippy's is 3 daliu. Gaila nestukes visos kazkur dingusios, neraso kas ka planuoja pirkti ax.gif
Del kursu tai planuoju lankyti Antakalnio klinikoje ir cia http://www.sveikapra...y...heets&id=90

Atsakyti
QUOTE(*Žiemuže* @ 2015 10 17, 10:17)
Sveika  biggrin.gif , vos neidentiska situacija ir man buvo  biggrin.gif ,

Gavau atsakymą tik iš viskasvaikams, tą patį paaiškino, plius įkėlė nuorodą http://www.abc-desig...03ea9b85722820a. kur galiu patikrinti - taip, jie oficialūs pardavėjai. O spalvą mano ekrane rodo ne tokią kokia yra iš tiesų - realiai ji labiau link pilkumo, ne link kreminės. Jie tvirtina, kad tokia yra desert spalva...nors esu gyvai mačiusi šviesų vežimą, tik nežinau kurių tai metų modelis - tikrai kreminė salva buvo, o ne tokia kokią gavau g.gif Suksiu dabar galvą dėl spalvos doh.gif Vat čia http://www.musumazyl...alvos-vezimelis matau kreminę spalvą, o mano kiek kitokia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2015 10 17, 16:15)
Rytoj vaziuojam jau ir mes ieskoti vezimelio ir lovytes. Nusipirkot jau Bugaboo kaip planavot? Girdejau kad jie tikrai lengvi tik ju LT nematau kad kas pardavinetu, net padevetu dar nemaciau. Puske pirko per Amazone padeveta tai labai patenkinta. Mes jei jo nerasim, kitas variantas Zippy's is 3 daliu. Gaila nestukes visos kazkur dingusios, neraso kas ka planuoja pirkti  ax.gif
Del kursu tai planuoju lankyti Antakalnio klinikoje ir

Mūsų irgi dėvėta. taip, jau turim karietą wub.gif kolkas atrodo tobulas-manevringas, nengvas, greitai susiskleidžia ir pan., bet matysim ar ir realiai pasitvirtins.
Žinok Bugaboo vienviečių (camelion, bee..) yra nemažai skelbiu.lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 10 18, 18:13)
Mūsų irgi dėvėta. taip, jau turim karietą wub.gif kolkas atrodo tobulas-manevringas, nengvas, greitai susiskleidžia ir pan., bet matysim ar ir realiai pasitvirtins.
Žinok Bugaboo vienviečių (camelion, bee..) yra nemažai skelbiu.lt 4u.gif

Nusipirkom lovyte sian wub.gif O vezimelius tik apziurejom. Greiciausiai pirksim jau padeveta ir is brangesniu. Zippy, Milly grazus bet sunkoki. Parduotuveje tiek visko kad vos isejau dar ko nors nenusipirkus biggrin.gif Na bet pradzia padaryta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2015 10 18, 18:22)
Nusipirkom lovyte sian  wub.gif

Kaip smagu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif o as vakar 1-a karta pajutau spyri i ranka wub.gif siandien visa diena apsipatenkinus wub.gif
Vezimeli jau turiu, pirkau nauja Emmaljunga Mondial De Luxe wub.gif labai fainas, bet tikrai sunkus, bet kadangi gyvenam name, tai neproblema. Geresnio varianto, kad vaziuotu musu sodu keliais, neradau..
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2015 10 17, 15:15)
Labai teisingas poziuris  mirksiukas.gif
Papildyta:

Na tikekimes labai neskubes musu maziukai, nors tas irgi guodzia kad jau isgyventu  4u.gif
Rytoj vaziuojam jau ir mes ieskoti vezimelio ir lovytes. Nusipirkot jau Bugaboo kaip planavot? Girdejau kad jie tikrai lengvi tik ju LT nematau kad kas pardavinetu, net padevetu dar nemaciau. Puske pirko per Amazone padeveta tai labai patenkinta. Mes jei jo nerasim, kitas variantas Zippy's is 3 daliu. Gaila nestukes visos kazkur dingusios, neraso kas ka planuoja pirkti  ax.gif
Del kursu tai planuoju lankyti Antakalnio klinikoje ir cia http://www.sveikapra...y...heets&id=90

Labuka. Nusipirkom zippy natural 3x1 smile.gif namie pastumdom ir kol kas lb dziaugiames pirkiniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(1EVA @ 2015 10 18, 22:35)
Labuka. Nusipirkom zippy natural 3x1 smile.gif namie pastumdom ir kol kas lb dziaugiames pirkiniu smile.gif

Sveikute, nauja pirkote ar padeveta? Parduotuveje vaikinukas mus itikinejo kad Zippy ir Milli vezimeliai yra ekonominiai ir po 1-2 vaiku issiklibina g.gif Tai dabar vel apmastymuose, nes man labai grazus nuotraukose buvo Zippy Pie 3x1 ax.gif Ju didesnis lopsys.
Perziurejau Bugaboo padevetus internete, kazkaip nelabai man patinka kad lopsys yra labai zemai t.y remas kozkoks maziukas, ir lopsys labai plonas lyg krepselis aptrauktas medziaga g.gif
Papildyta:
QUOTE(19891010 @ 2015 10 18, 19:11)
Sveikos 4u.gif  o as vakar 1-a karta pajutau spyri i ranka wub.gif  siandien visa diena apsipatenkinus wub.gif
Vezimeli jau turiu, pirkau nauja Emmaljunga Mondial De Luxe wub.gif  labai fainas, bet tikrai sunkus, bet kadangi gyvenam name, tai neproblema. Geresnio varianto, kad vaziuotu musu sodu keliais, neradau..

Na jei paciai nereikes vezimeli surinkti ir ideti i masiniuka tai liuks thumbup.gif As kadangi zinau kad teks daug ka daryt paciai tai noretusi lengvumo lotuliukas.gif
Atsakyti