Kitas echo uz dvieju savaiciu lygiai. Tikiuosi viskas bus gerai.
QUOTE(žieminukė @ 2015 10 17, 05:57)
Labas rytas,
Gal kuri pirkote iš www.viskasvaikams.lt ABC zoom vežimėlį dvyniams desert spalvytės? Vyras vakar parvežė, ogi žiūriu, ant dėžių - MADE IN CHINA (tikėjausi bus vokiečių), atidarau vieną dėžę -ten spalva ne tokia kokios tikėjausi - labiau link pilkumo nei kad link kreminės (kokia iš tiesų turėtų būti?)
Pasimečiau, parašiau jiems dėl abejonių, taip pat užklausiau pačių vokiečių dėl šios firmos... Bet kaži kada sulaksiu atsakymo, o norisi kuo greičiau išsiaiškinti ar čia taip turi būti, ar vis tik "Padielką" pirkau
Ačiū kurios atsilieps

Gal kuri pirkote iš www.viskasvaikams.lt ABC zoom vežimėlį dvyniams desert spalvytės? Vyras vakar parvežė, ogi žiūriu, ant dėžių - MADE IN CHINA (tikėjausi bus vokiečių), atidarau vieną dėžę -ten spalva ne tokia kokios tikėjausi - labiau link pilkumo nei kad link kreminės (kokia iš tiesų turėtų būti?)

Sveika

O del spalvos, tai manau tikrai bus suklyde, nes pas mus irgi desert, bet spalva atitinka ta, kokia nurodyta internete, o ir Kaune buvom pries perkant apsiziureti, tai spalva ta pati. Manau del to nepergyvenk, tiesiog ivyko nesusipratimas ir nekils problemu del apkeitimo.
Beje, jei kalbant apie si vezimuka, prie kompleltacijos nebuvo jokios tasytes ir vietoje neturejo, lygtais lapkriti turetu jie gauti is gamintojo, tai galvojam nusipirkti, sbet mastau, gal kokia kito gamintojo butu galima prisiderinti? Ar tu, Zieminuke, gavai su tasyte komplektacijoj?
Kas del isskyru ir tu paketuku, kuriu kiek vaistiniu apejau, neradau

Aive, Rosita, as pries kiek daugiau nei dvi savaites buvau sveriama, tai jau 14 kg priaugau

Tina3333

Papildyta:
Beje, Zieminuke, pranesk, jei sulauksi atsakymo is DE, kad jie atsakys

Žiemuže, tik ką pasisvėriau-nu užtikrinti 11g jau
tai iki tavo laiko (26sav) žiūrėk ir aplenksiu tave
žo vos ne kasdien po kažkiek gramų į kūną
man viskas ką valgau eina į pilvą, nors rodos nėra super duper apetito, bet aš labai nesinervinu nes tikiuos mažiai sparčiai auga kartu

QUOTE(RositaK @ 2015 10 17, 09:23)
Žiemuže, tik ką pasisvėriau-nu užtikrinti 11g jau
tai iki tavo laiko (26sav) žiūrėk ir aplenksiu tave
žo vos ne kasdien po kažkiek gramų į kūną
man viskas ką valgau eina į pilvą, nors rodos nėra super duper apetito, bet aš labai nesinervinu nes tikiuos mažiai sparčiai auga kartu 

Mane svere 24 sav

QUOTE(*Žiemuže* @ 2015 10 17, 09:38)
Mane svere 24 sav
jau buvo + 14 kg
, o db eisiu be 1 dienos 27 sav, svertis jau bijau
, namie i svarstykliu puse neziuriu
, tik pas gine per prievarta kaip mazas vaikas lipu ant ju
. Tau gerai, kad tik i pilviuka
, as ir tada nepergyvenciau
, o db pas mane i pagurkliuka, rankas, sikna, leskas
, kaip sakant "proporcingai" pasiskirsto
, nors pilviuks tai irgi uch koks
, labai grazus
, bet va kitos isvardintos kuno dalys pasigerejimo nekelia
, na bet tai laikina, as labiau juoku forma tai priimu 

Labai teisingas poziuris

Papildyta:
QUOTE(RositaK @ 2015 10 16, 15:17)
Kokia gražuolė
Aš daugiau -10kg!
kitą treč.nusifotkinsiu ir įmesiu foto. Skaičiau, kad 24sav leliukai jau būna susiformavę jau tiek, kad yra tikimybė išauginti toliau inkubatoriuj. Paskui 32sav jau pilnai gali patys išgyvent. Tai vat momentas 24sav artėja-žingsnelis po žingsnelio
O pas mane tų bangų tokių didelių nėra kolkas
bet sulauksiu, o sulaukus reiks kažkaip gaudyt kadrus
Aš anksčiau pradėjau nes žinai jei jie kartais sugalvotų ankstėliau išsilukštent, o ir gale nėštumo kažin ar jau kur savo bambonešį panešiu
6paskaitos po 2h 

Aš daugiau -10kg!

O pas mane tų bangų tokių didelių nėra kolkas

Aš anksčiau pradėjau nes žinai jei jie kartais sugalvotų ankstėliau išsilukštent, o ir gale nėštumo kažin ar jau kur savo bambonešį panešiu

Na tikekimes labai neskubes musu maziukai, nors tas irgi guodzia kad jau isgyventu

Rytoj vaziuojam jau ir mes ieskoti vezimelio ir lovytes. Nusipirkot jau Bugaboo kaip planavot? Girdejau kad jie tikrai lengvi tik ju LT nematau kad kas pardavinetu, net padevetu dar nemaciau. Puske pirko per Amazone padeveta tai labai patenkinta. Mes jei jo nerasim, kitas variantas Zippy's is 3 daliu. Gaila nestukes visos kazkur dingusios, neraso kas ka planuoja pirkti

Del kursu tai planuoju lankyti Antakalnio klinikoje ir cia http://www.sveikapra...y...heets&id=90
QUOTE(*Žiemuže* @ 2015 10 17, 10:17)
Sveika
, vos neidentiska situacija ir man buvo
,

Gavau atsakymą tik iš viskasvaikams, tą patį paaiškino, plius įkėlė nuorodą http://www.abc-desig...03ea9b85722820a. kur galiu patikrinti - taip, jie oficialūs pardavėjai. O spalvą mano ekrane rodo ne tokią kokia yra iš tiesų - realiai ji labiau link pilkumo, ne link kreminės. Jie tvirtina, kad tokia yra desert spalva...nors esu gyvai mačiusi šviesų vežimą, tik nežinau kurių tai metų modelis - tikrai kreminė salva buvo, o ne tokia kokią gavau

QUOTE(Aivė @ 2015 10 17, 16:15)
Rytoj vaziuojam jau ir mes ieskoti vezimelio ir lovytes. Nusipirkot jau Bugaboo kaip planavot? Girdejau kad jie tikrai lengvi tik ju LT nematau kad kas pardavinetu, net padevetu dar nemaciau. Puske pirko per Amazone padeveta tai labai patenkinta. Mes jei jo nerasim, kitas variantas Zippy's is 3 daliu. Gaila nestukes visos kazkur dingusios, neraso kas ka planuoja pirkti
Del kursu tai planuoju lankyti Antakalnio klinikoje ir

Del kursu tai planuoju lankyti Antakalnio klinikoje ir
Mūsų irgi dėvėta. taip, jau turim karietą

Žinok Bugaboo vienviečių (camelion, bee..) yra nemažai skelbiu.lt

QUOTE(RositaK @ 2015 10 18, 18:13)
Mūsų irgi dėvėta. taip, jau turim karietą
kolkas atrodo tobulas-manevringas, nengvas, greitai susiskleidžia ir pan., bet matysim ar ir realiai pasitvirtins.

Nusipirkom lovyte sian

Sveikos
o as vakar 1-a karta pajutau spyri i ranka
siandien visa diena apsipatenkinus
Vezimeli jau turiu, pirkau nauja Emmaljunga Mondial De Luxe
labai fainas, bet tikrai sunkus, bet kadangi gyvenam name, tai neproblema. Geresnio varianto, kad vaziuotu musu sodu keliais, neradau..

QUOTE(Aivė @ 2015 10 17, 15:15)
Labai teisingas poziuris 
Papildyta:
Na tikekimes labai neskubes musu maziukai, nors tas irgi guodzia kad jau isgyventu
Del kursu tai planuoju lankyti Antakalnio klinikoje ir cia http://www.sveikapra...y...heets&id=90

Papildyta:

Labuka. Nusipirkom zippy natural 3x1

QUOTE(1EVA @ 2015 10 18, 22:35)
Labuka. Nusipirkom zippy natural 3x1
namie pastumdom ir kol kas lb dziaugiames pirkiniu 

Sveikute, nauja pirkote ar padeveta? Parduotuveje vaikinukas mus itikinejo kad Zippy ir Milli vezimeliai yra ekonominiai ir po 1-2 vaiku issiklibina

Perziurejau Bugaboo padevetus internete, kazkaip nelabai man patinka kad lopsys yra labai zemai t.y remas kozkoks maziukas, ir lopsys labai plonas lyg krepselis aptrauktas medziaga

Papildyta:
QUOTE(19891010 @ 2015 10 18, 19:11)
Sveikos
o as vakar 1-a karta pajutau spyri i ranka
siandien visa diena apsipatenkinus
labai fainas, bet tikrai sunkus, bet kadangi gyvenam name, tai neproblema. Geresnio varianto, kad vaziuotu musu sodu keliais, neradau..

Na jei paciai nereikes vezimeli surinkti ir ideti i masiniuka tai liuks