Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai, besibeldžiantys stebuklai <3

QUOTE(RositaK @ 2015 12 01, 12:34)
Aive, orya, levandų eterinis aliejus (lavandula angustifolia) yra vienintelis kurį gali naudoti kremuose ar aliejukuose ne tik neščiosios, bet ir leliukai (leliukams i 50ml kremuką ar aliejuką 1lašas, neščioms keli lašai). Jis ne tik dezinfekuoja odą, bet ir ramina ją, bei atpalaiduoja kūną bei protą 4u.gif nėščioms dat galima ir mandarinų et.a. Aš perku pas savo aromatologijos dėstytoją Kaune Agnum centre, tai esu tikra dėl kokybės. Bet Kvapų namai irgi kokybe neatsilieka mirksiukas.gif riebusis aliejus pilvukui tepti kaip minėjau labiausiai tinka erškėtuogių
O mūsų drakoniukai pilve pradėjo mostais tokiais plaukiot, kad net kvapą kartais užima bigsmile.gif  wub.gif ypač pastebėjau kai naktimis guliu ant kurio nors šono, tai ten ir duoda. išorėj tų bangų dar nesimato kažkaip.
Ir vis negaliu atsitokėti, kad jau ryt mums 30sav wub.gif

Taip, ir as wub.gif man liko 3 dienos iki atostogu thumbup.gif darysiu zygius i parduotuves. Vezimelio iki siol neturim doh.gif
Aciu, reikes nuvaziuot i Kvapu namus uzsipirkt aliejuku, jau sunaudojau visa buteliuka -tepu kasdien biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 12 01, 12:34)
Aive, orya, levandų eterinis aliejus (lavandula angustifolia) yra vienintelis kurį gali naudoti kremuose ar aliejukuose ne tik neščiosios, bet ir leliukai (leliukams i 50ml kremuką ar aliejuką 1lašas, neščioms keli lašai). Jis ne tik dezinfekuoja odą, bet ir ramina ją, bei atpalaiduoja kūną bei protą 4u.gif nėščioms dat galima ir mandarinų et.a. Aš perku pas savo aromatologijos dėstytoją Kaune Agnum centre, tai esu tikra dėl kokybės. Bet Kvapų namai irgi kokybe neatsilieka mirksiukas.gif riebusis aliejus pilvukui tepti kaip minėjau labiausiai tinka erškėtuogių 4u.gif

Kas dėl neštumo priežiūros tai manau tikrai nėra būtina lankytis ir toliau pas spec.ginę pas kurią pastojot su pagalba. Tiesiog reik atrast "valstybinę" , kuri bet kokiu atveju daugiau dėmesio skirs nes pastojimas buvo sunkus 4u.gif

AnaMari, labai sveikinam  wub.gif  4u.gif

O mūsų drakoniukai pilve pradėjo mostais tokiais plaukiot, kad net kvapą kartais užima bigsmile.gif  wub.gif ypač pastebėjau kai naktimis guliu ant kurio nors šono, tai ten ir duoda. išorėj tų bangų dar nesimato kažkaip.
Ir vis negaliu atsitokėti, kad jau ryt mums 30sav wub.gif

Su 30 savaitėlių!!! wub.gif wub.gif
Mano irgi jau kartais subanguoja, bet dar nestipriai wub.gif O ant šono/pilvo irgi nebeleidžia miegot, iškart tuksenti pradeda į tą vietą, kur į lovą remiasi biggrin.gif Tai paskutines kelias naktis gražiai ant šonų temiegu, klubus rytais skauda doh.gif
Atsakyti
Rosita, kaip manai, Kvapu namu tepalas nuo striju vertas demesio? noriu nusipirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2015 12 03, 22:15)
Rosita, kaip manai, Kvapu namu tepalas nuo striju vertas demesio? noriu nusipirkti  ax.gif

Yra ten dėta erškėtrožių aliejaus (nors ne pirmoj vietoj), taukmedžio sviesto...Pabandyk 4u.gif tik nei vienas kremas neduoda 100% apsaugojimą nuo strijų, juolab jei yra paveldimumas. Tačiau tepant strijos tikėtina bus (jei bus) ne tokios ryškios mirksiukas.gif

Orya wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 04 gruodžio 2015 - 00:43
sveikos merginos,

Gal kuriai reikia svarstykliu ir korseto po gimdymo? 4u.gif saviskius jau pardavinesiu, tai pirmiausia rasau bendrazygems 4u.gif firmas, kainas, foto atsiusiu per az jei ka domins ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 12 04, 13:16)
sveikos merginos,

Gal kuriai reikia svarstykliu ir korseto po gimdymo?  4u.gif saviskius jau pardavinesiu, tai pirmiausia rasau bendrazygems  4u.gif firmas, kainas, foto atsiusiu per az jei ka domins  ax.gif

4u.gif
O tau liepė mažius sverti? g.gif diržą po gimdymo turiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 12 04, 13:35)
4u.gif
O tau liepė mažius sverti? g.gif diržą po gimdymo turiu rolleyes.gif

Ne, neliepe, bet buvau 100% pasiryzusi maitinti krutimi, todel iskart isigijau svarstykles kad nepanikuoti ir zinoti kiek mano mazyliai suvalgo ir istraukia 4u.gif tai pradzioje kol krutimi maitinau taip ir darydavau mirksiukas.gif na o po to perejus tik ant buteliuku sverem tik del smalsumo savo kleckus jau bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 12 04, 15:25)
Ne, neliepe, bet buvau 100% pasiryzusi maitinti krutimi, todel iskart isigijau svarstykles kad nepanikuoti ir zinoti kiek mano mazyliai suvalgo ir istraukia  4u.gif tai pradzioje kol krutimi maitinau taip ir darydavau  mirksiukas.gif na o po to perejus tik ant buteliuku sverem tik del smalsumo savo kleckus jau  bigsmile.gif  4u.gif

Ir aš nusiteikus tik žindyti wub.gif baigiau žindymo kursus tai tikiuos jie padės ax.gif bet kolkas neplanuoju sverti jų namuose, nes žadu kabėt su jais ant (.)(.) kiek reikės smile.gif matysim.
O jūs kaip grei augat wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 12 04, 16:11)
Ir aš nusiteikus tik žindyti wub.gif baigiau žindymo kursus tai tikiuos jie padės ax.gif bet kolkas neplanuoju sverti jų namuose, nes žadu kabėt su jais ant (.)(.) kiek reikės smile.gif matysim.
O jūs kaip grei augat wub.gif  4u.gif

Linkiu tureti uzsispyrimo ir kantrybes - viskas pavyks drinks_cheers.gif man buvo paciai priimtiniau buteliukai ir rezimas visgi 4u.gif jau ligonineje apsisprendziau, kad nusitraukinesiu ir maitinsiu kas tris valandas ir abu is karto - pakeiciau savo planus, bet tikrai nesigailiu, gal labiau savanaudiskai cia pasielgiau vaikuciu atzvilgiu, bet dabar esu be galo laiminga kad visus 3 menesius as su jais neturejau vargo, valgem kas 3 h, o dabar kas 4h ir nebuvo nei verkimu nei galvojimu ar sotus ar vel valgyt nori ir t.t nu man tokiai konkreciai merginai kuriai staigmenos nepatinka cia buvo superine iseitis biggrin.gif kai gims, viska pajausi kaip reikia daryti intuityviai pamatysi smile.gif mes nebutume buve atskirti 3 paras ir jie nebutu buve maitinti is buteliuku gal viskas butu kitaip pasisuke, bet tuo metu viskas susideliojo taip kaip dabar yra ir as tik kaifuoju - o siandien isvis tokie sentimentai uzpludo, vis asaras braukiu is laimes kad juos turiu ir vis dekoju D kad taip mums pasiseke del siu dvieju perliuku wub.gif buvo verta tiek laukti ir eiti siuo keliu tikrai! Tad Rositele as nezinau ka jus jausit po jusu nueito kelio, bet neapsakoma palaima kaip minimum - nebus sunku nei nesioti, nei supuoti nei bemieges naktis tureti - su asarom akyse maitinsi ir dziaugsiesi kad pagaliau PAGALIAU jie jusu globoje wub.gif bigsmile.gif
Mes augam neitiketinai greitai, nespeju sekti dienu, menesiu - kazkoks siaubas kaip tas pasaulis greit sukasi biggrin.gif tavo liniuote stulbinanti - jau greit busit visi kartu ir patirsi visa jausmu gama kaip ir kiekviena mama - pradzioje soka ir ivairius ne itin mielus jausmus nes viskas nauja, baime, hormonai ir visa kita neleis jau taip iskart dziaugtis vien meile, bet laikui begant su kiekviena diena pamilsit vieni kitus vis labiau ir labiau, o kai nusisypsos tik tau mama ir parodys kad tu jiems esi viskas geriausia ka siandien sutiko tai isvis issilydysi wub.gif 4u.gif Linkiu isnesioti pilnai, sklandaus susitikimo ir pilnu krutu pieno biggrin.gif
Atsakyti
Krown, kaip gražiai parašei, net susigraudinau! Ir paskutinė pastraipa labai artima. Mane tie jausmai labai nustebino. Bet kiekviená diená buvo vis lengviau.
Rosita, svarbiausia noras ir užsispyrimas ir viskas pavyks. Iš savo varpinės galiu pridėti, kad jei turi kokiá pagalbá, tai bus išvis super! Tai padės susikoncentruot tik į žindymá!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lock: 10 gruodžio 2015 - 09:58
QUOTE(Krown @ 2015 12 04, 17:37)
as tik kaifuoju - o siandien isvis tokie sentimentai uzpludo, vis asaras braukiu is laimes kad juos turiu ir vis dekoju D kad taip mums pasiseke del siu dvieju perliuku  wub.gif buvo verta tiek laukti ir eiti siuo keliu tikrai! Tad Rositele as nezinau ka jus jausit po jusu nueito kelio, bet neapsakoma palaima kaip minimum - nebus sunku nei nesioti, nei supuoti nei bemieges naktis tureti - su asarom akyse maitinsi ir dziaugsiesi kad pagaliau PAGALIAU jie jusu globoje  wub.gif  bigsmile.gif
Mes augam neitiketinai greitai, nespeju sekti dienu, menesiu - kazkoks siaubas kaip tas pasaulis greit sukasi  biggrin.gif tavo liniuote stulbinanti - jau greit busit visi kartu ir patirsi visa jausmu gama kaip ir kiekviena mama - pradzioje soka ir ivairius ne itin mielus jausmus nes viskas nauja, baime, hormonai ir visa kita neleis jau taip iskart dziaugtis vien meile, bet laikui begant su kiekviena diena pamilsit vieni kitus vis labiau ir labiau, o kai nusisypsos tik tau mama ir parodys kad tu jiems esi viskas geriausia ka siandien sutiko tai isvis issilydysi  wub.gif  4u.gif Linkiu isnesioti pilnai, sklandaus susitikimo ir pilnu krutu pieno  biggrin.gif

Aš kažkaip taip ir galvoju, kad be viso fizinio vargo jausiuos pakylėta-o kaip kitaip, kai tų stebuklų tiek laukėm wub.gif aišku, apima tokia panika kartartėmis, kad kaip čia mes susitvarkysim su dviem (vyras tik 1mėn bus kartu), bet paskui suvokiu, kad kažkaip, juk ir su trimis susitvarko bigsmile.gif
Netveriu noru greičiau juos išvysti, apkabinti ir myluoti myluoti wub.gif jau dabar kaskart per echo parodo 3D vaizdą tai negaliu patikėt, kad matau savo vaikų veidelius wub.gif
Ačiū tau labai 4u.gif wub.gif

Lock, 4u.gif negalės padėt savi, tai reiks samdytis kažką pagalbos buityje.

Antrad. buvom echo tai abu drakoniukai mūsų sveria po 1920g wub.gif o mamytė jau pukši kaip reik thumbup.gif ir dar pilvuko fotosesiją apturėjom-laukiam fotkių ax.gif
Kaip kitos pilvūziukės laikosi?
Atsakyti
Linkėjimai visoms 4u.gif
Aš sveriu namie, nors maitinu tik mp. Taip ramiau smile.gif Bet aišku įsigyti galima ir jau pagimdžius:)
Atsakyti