Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai, besibeldžiantys stebuklai <3

Cestrela, gerai parasei, maudenimas ir pas mane su pusle labai susijes biggrin.gif Ypac nakti - kai uzmaudena.. reiskia laikas keltis i wc lotuliukas.gif

Orya, skaiciau kad nuo 20 savaites jau gali buti, arba nebuti visai, labai individualu.

Kazkur musu Zuikutis25 dingo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aivė: 29 lapkričio 2015 - 16:21
QUOTE(Aivė @ 2015 11 29, 16:17)
Cestrela, gerai parasei, maudenimas ir pas mane su pusle labai susijes  biggrin.gif Ypac nakti - kai uzmaudena.. reiskia laikas keltis i wc  lotuliukas.gif

Orya, skaiciau kad nuo 20 savaites jau gali buti, arba nebuti visai, labai individualu.

Kazkur musu Zuikutis25 dingo  unsure.gif

Tas WC tai baigia pribaigti lotuliukas.gif Nakti tai atrodo viska atiduotum, kad tik nereiktu eiti smile.gif
Kazkur skaiciau, kad i pabaiga pamazeja lakstymas i WC, bet man kazkaip jis toks pats daznas doh.gif
Atsakyti
Sveiki, burbuliai 4u.gif

Kad retai čia lankiausi blush2.gif , ateinu prisiduot, kad vakar jau susitikom su dukrele wub.gif

Visom gražių akimirkų ir daaaug sekmės wub.gif
Atsakyti
Sveikos, tikiuosi, teisingai suprantu, kad šioje temoje susirinkusios tos, kurioms teko padiskutuoti kitose Nesulaukiančių gandro temose.
Norėjau paklausti, ar po pastojimo pasilikote pas tą patį gydytoją, kuris padėjo pastoti, ar išėjote pas paprastą ginių? Aš lankausi VK. Pastojau. Dabar jie siūlo pereiti pas kitą gydytoją toje pačioje klinikoje, kad jis prižiūrėtų mane iki gimdymo. Atseit, paprastas ginius gali neturėti patirties su po stimuliacijos pastojusia ir pan. Kaip darėte jūs? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cestrella @ 2015 11 30, 18:24)
Tas WC tai baigia pribaigti  lotuliukas.gif Nakti tai atrodo viska atiduotum, kad tik nereiktu eiti smile.gif
Kazkur skaiciau, kad i pabaiga pamazeja lakstymas i WC, bet man kazkaip jis toks pats  daznas doh.gif

O taip doh.gif biggrin.gif Na bet nebedaug ir liko, kentek mamyt mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(AnaMari @ 2015 11 30, 20:38)
Sveiki, burbuliai 4u.gif

Kad retai čia lankiausi blush2.gif , ateinu prisiduot, kad vakar jau susitikom su dukrele  wub.gif

Sveikinimai, AnaMari 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lemon girl @ 2015 11 30, 20:07)
Sveikos, tikiuosi, teisingai suprantu, kad šioje temoje susirinkusios tos, kurioms teko padiskutuoti kitose Nesulaukiančių gandro temose.
Norėjau paklausti, ar po pastojimo pasilikote pas tą patį gydytoją, kuris padėjo pastoti, ar išėjote pas paprastą ginių? Aš lankausi VK. Pastojau. Dabar jie siūlo pereiti pas kitą gydytoją toje pačioje klinikoje, kad jis prižiūrėtų mane iki gimdymo. Atseit, paprastas ginius gali neturėti patirties su po stimuliacijos pastojusia ir pan. Kaip darėte jūs?  smile.gif

su pirmu nestumu lankiausi VK, nes dvynuka buvo, nelabai ir zinojau, kur eiti, ir saugiau jauciausi.
Si karta meginsiu eiti pas paprasta gine, ziuresim.
Papildyta:
QUOTE(AnaMari @ 2015 11 30, 19:38)
Sveiki, burbuliai 4u.gif

Kad retai čia lankiausi blush2.gif , ateinu prisiduot, kad vakar jau susitikom su dukrele  wub.gif

kad cia apskritai mazai kas jau besilanko smile.gif

dideliausi sveikinimai sulaukus dukrytes wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Aive, orya, levandų eterinis aliejus (lavandula angustifolia) yra vienintelis kurį gali naudoti kremuose ar aliejukuose ne tik neščiosios, bet ir leliukai (leliukams i 50ml kremuką ar aliejuką 1lašas, neščioms keli lašai). Jis ne tik dezinfekuoja odą, bet ir ramina ją, bei atpalaiduoja kūną bei protą 4u.gif nėščioms dat galima ir mandarinų et.a. Aš perku pas savo aromatologijos dėstytoją Kaune Agnum centre, tai esu tikra dėl kokybės. Bet Kvapų namai irgi kokybe neatsilieka mirksiukas.gif riebusis aliejus pilvukui tepti kaip minėjau labiausiai tinka erškėtuogių 4u.gif

Kas dėl neštumo priežiūros tai manau tikrai nėra būtina lankytis ir toliau pas spec.ginę pas kurią pastojot su pagalba. Tiesiog reik atrast "valstybinę" , kuri bet kokiu atveju daugiau dėmesio skirs nes pastojimas buvo sunkus 4u.gif

AnaMari, labai sveikinam wub.gif 4u.gif

O mūsų drakoniukai pilve pradėjo mostais tokiais plaukiot, kad net kvapą kartais užima bigsmile.gif wub.gif ypač pastebėjau kai naktimis guliu ant kurio nors šono, tai ten ir duoda. išorėj tų bangų dar nesimato kažkaip.
Ir vis negaliu atsitokėti, kad jau ryt mums 30sav wub.gif

Atsakyti
Labas nestukes

AnaMari dideliausi sveikinimai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2015 11 30, 20:38)
Sveiki, burbuliai 4u.gif

Sveikinimai su dukryte wub.gif Isivaizduoju, kaip dabar tau bus smagu - du vyresneliai sunus ir dukryte wub.gif Geriau ir buti negali! Sveikinimai dar karteli!
Atsakyti
Rosita - kokia grazi tavo liniuote wub.gif sveikinu is anksto ir as, kad jau uzklydau cia biggrin.gif

QUOTE(RositaK @ 2015 12 01, 12:34)

Ir vis negaliu atsitokėti, kad jau ryt mums 30sav wub.gif

Atsakyti
Labas nėštukės, atsiprašau už dingimą ax.gif neturiu jėgų prie kompiuterio vakarais prisėst, kai visą dieną sėdžiu darbe, taip ir gaunasi...

AnaMari - nuoširdūs sveikinimai sulaukus dukriuko wub.gif
Aive, Rosita, o jau savaitėlių grožis wub.gif Džiugu, kad viskas einasi sklandžiai smile.gif
Mes taip pat po truputi augam ir spardomės. Kuo toliau tuo daugiau ir ryškesni judesiai mažylio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2015 12 01, 16:18)
Rosita - kokia grazi tavo liniuote  wub.gif sveikinu is anksto ir as, kad jau uzklydau cia biggrin.gif

wub.gif wub.gif

Olija, kiek tau nedaug liko iki susitikimo wub.gif

Zuikuti, wub.gif 4u.gif tuoj išeisi į dekretines ir pailsėsi, galėsi mėgautis nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti