Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai, besibeldžiantys stebuklai <3

QUOTE(Ruta.B @ 2015 09 22, 16:32)
Sveikos merginos, prisiduoti ir aš. Rugsejo 18d. pagimdžiau Kauno klinikose sveiką, gražę mergaitęsmile.gif. Svoris 3050 g. ūgis 49 cm.

Gimdymas vyko ilgai ir ne pagal planą. Kitą kartą būtinai parašysiu savo gimdymo istoriją, nes suprantu čia nemažai planuojančių gimdyti Kauno klinikose.

Sveikinimai sulaukus dukriuko!!!! wub.gif aukit sveikučiai wub.gif
QUOTE(*MiStreSS* @ 2015 09 22, 19:20)
Sveikos prisiduodu wink.gif cia MissChili nauja anketa wink.gif
Ei mergaites kas doplerius naudoja?? Man zinokit ana sav pavyko pagaut sirdele o vakar ir siandien nieko sad.gif visiskai nko.. Jau prisigalvojau blogiausio....

Tikrai neverta stresuoti, kartais mažiukas tokiam amžiuje nusisuka ir jau beveiknesigirdi nieko, šiandien pasiklausyk mirksiukas.gif man prieš kelias dienas buvo, kad ilgai ilgai laukiau, bet po to išgirdau vos vos girdimą traukinuką, tai supratau, kad nusisukęs buvo, o vakar kaip reikiant dunksėjo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2015 09 23, 08:27)
Galvoju kad tai reiketu padaryti iki Kaledu karstines, kai jau nesinores duotis po parduotuves  doh.gif

kiek kalbėjau su draugėm, buvusiom nestuke.gif , tai geriausias laikas apsipirkinėti yra iki 7mėn, ypač kas du nešioja, nes paskui jau nebe malonumas, o kančia vaikščioti visur ir važinėti.

o mes peršalome kažkur ohmy.gif gerklę skauda, tempos turiu kelias dalis... Kad tik mažiams nepakenkčiau unsure.gif
Atsakyti
Rositėle, laikykis, gerk spanguolių ar šaltalankių arbatėles. Pas mus visa šeima serga, tai irgi baisu, man kolkas herpiai tik šokinėja, bet irgi nelabai gerai... toks metas ligų ankstyvas doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Ruta.B, sveikinimai 4u.gif wub.gif

RositaK, zuikutis25, sveikateles jums, nesirkit 4u.gif

Rosita, Bogaboo tikrai atrodo super vezimas thumbup.gif , pradzioj as ziurinejau, domejausi juo, nu bet jau kaina doh.gif . Paskiau kazkaip persimeciau ant traukinuko smile.gif

Man ryt turejo buti skanas, bet perkele kitai savaitei verysad.gif , o taip jau laukiau susitikimo su pupom wub.gif

Geros dienos visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 09 23, 08:37)
o mes peršalome kažkur  ohmy.gif  gerklę skauda, tempos turiu kelias dalis... Kad tik mažiams nepakenkčiau unsure.gif

Man labai padejo praeita karta, kai apsirgau vasara, naturalus (kaimo) vistienos sultinys-sriubike thumbup.gif Nezinau gal sutapimas, bet jauciu kad padejo. Nosi purskiau su juros druska ir Euphorbium. Pagerejo po 4 dienu.

Merginos, papasakokit kas tas pirmieji judesiukai? blush2.gif As vakar vakare pilvuky zemiau bambos jauciau lyg ten plaukiotu kokia zuvele. Ar cia tai?
Atsakyti
QUOTE(zuikutis25 @ 2015 09 23, 08:32)
Sveikinimai sulaukus dukriuko!!!! wub.gif aukit sveikučiai  wub.gif

Tikrai neverta stresuoti, kartais mažiukas tokiam amžiuje nusisuka ir jau beveiknesigirdi nieko, šiandien pasiklausyk  mirksiukas.gif man prieš kelias dienas buvo, kad ilgai ilgai laukiau, bet po to išgirdau vos vos girdimą traukinuką, tai supratau, kad nusisukęs buvo, o vakar kaip reikiant dunksėjo  wub.gif

Siandien irgi nieko sad.gif
Atsakyti
QUOTE(*MiStreSS* @ 2015 09 23, 10:40)

Gal nulek pas savo gydytoja arba pvz Vilniuje, Antakalnio klinikoje yra budincios ginekologes- apziures del sventos ramybes, tik jei dar nera nesciosios korteles reikes susimoket.
Atsakyti

nežinau koks jūsų dopleriukas, bet su dauguma iki 12sav. labai sunku pagauti.
kai gulėjau ligoninėj su gręsiančiu, tai visoms iš eilės klausydavo širdutes, o man kadangi buvo tik 11sav be poros dienų tai niekada neklausydavo, sakė tikrai anksti dar
bet jeigu neramu, nueikit pas gydytoją, nes stresas tikrai ne į sveikatą 4u.gif
Atsakyti

gal nubėk kur echo unsure.gif bus ramiau ant širdies nei taip nervintis 4u.gif

Aive, aš kartais irgi pajaučiu kažkokius suplazdenimus, bet nespėju užfiksuoti, nes ne ramybės būsenoj tai būna. Tad nesu tikra ar ten žuviukai wub.gif bet sako, kad pojūtis tikrai kaip žuvelė švelniai praplaukia wub.gif mano tokie ne žuviukų, grietesni atrodo, bet dar nepavadinčiau tai bumsiukais rolleyes.gif
Atsakyti
Man ryt vizitas VK tai palauksiu iki ryt.
Panevezy mano gine atostogauja.. o daugiau nieks taip staigiai nepriims
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 09 23, 10:53)
Aive, aš kartais irgi pajaučiu kažkokius suplazdenimus, bet nespėju užfiksuoti, nes ne ramybės būsenoj tai būna. Tad nesu tikra ar ten žuviukai  wub.gif bet sako, kad pojūtis tikrai kaip žuvelė švelniai praplaukia wub.gif mano tokie ne žuviukų, grietesni atrodo, bet dar nepavadinčiau tai bumsiukais  rolleyes.gif

Na gal dar ne bumsiukai, bet gal dar jiems per anksti, kol kas tik toks svelnus pakutenimas rolleyes.gif Gal tai pradzia? Pajutai kai ramiai sedejau ant sofos biggrin.gif Jau taip norisi kazkokiu nauju pojuciu wub.gif
Atsakyti
Maniskiai intensyviausiai juda vakare, pries man uziegant biggrin.gif as apatini vaika labiau jauciu lyg bangavima, virsutinis kai juda, jau ir oda buna kilsteli nuo smugio, bet prasidejo labiau tai tik ana savaite :)ir pas man labai vaikai megsta, kai ateina kaciukas ant pilvo atsigula ir murkia, tada abu labai juda, na arba cia nepatinka jiems, nesuprasi lotuliukas.gif

*MiStreSS*, tikrai jauciu veltui pergyveni, as taip tau siuliau ta doppleri, maniau sirdele ramesne bus, nes man tikras issigelbejimas jis buvo...
Atsakyti