Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai, besibeldžiantys stebuklai <3

QUOTE(Cit @ 2015 09 18, 15:57)
man ir buvo, kad uztekdavo 5-6h temiegot, uztat db parpiu, jei kur anksti keltis vos issiruosiu biggrin.gif

Nepasakyčiau, kad užtenka man biggrin.gif Tikiuosi, kad ir man vėliau pavyks ilgiau pamiegot prieš džiaugsmui ateinant wub.gif

QUOTE(Atisa @ 2015 09 18, 17:50)
Oi, atsiminsit jus dar situos gerus laikus su nostalgija, kai galejot miegot ir nemiegojot hihihi.gif hihihi.gif
As dabar per para miegu apie 6 val, is ju istisinio miego-2valandas nakti, tada keliuosi maitint ir nusitraukinet, tad valanda pertraukos, tada dar porai valandu atsigulu ir viskas, ir dar 2 valandas susirenku po keliasdesimt minuciu prigulimo. Viena nakti sunelis pamirso atsikelt ir miegojau 5 val.is eiles,tai net galva ryte skaudejo nuo persimiegojimo  lotuliukas.gif hihihi.gif dabar man atrodo, kokia durna buvau,kad dekrete nemiegojau  biggrin.gif ir svajoju svajoju,kad kazkada ateis laikas, kai galesiu miegot VISA nakti  wub.gif
pavargsti, aisku, bet kai i tave paziuri angelas didelem akim ir issisiepia savo bedante sypsena, niekas nebesunku tada  wub.gif

Sekmes pvuziukems, nesiokit sekmingai savo dievo dovaneles  4u.gif

Kad nelabai, mamos bent priežastį turi būt neišsimiegojusios, o aš šiaip nemiegu ir pervargus siuntu (ir prieš nėštumą nemiga puldavo, vyras sakydavo "nesuprantu kaip nori miegot ir negali užmigt. Jei šiąnakt vėl blūdysi, ryte mušiu" biggrin.gif). Kokia čia nostalgija tokiai būsenai smile.gif Va būtent tų angelo akių į mane žiūrinčių ir trūksta, kad viskas geriau atrodytų wub.gif

QUOTE(1EVA @ 2015 09 18, 22:15)
labuka mielos pilvuziukes. esu 9 danguj. thumbup.gif  po sirdele nesioju berniuka tai patvirtino vakar daktariukas smile.gif tik vis dar laukiu judesiuku angelelio. vis dar nejauciu.

Sveikinu wub.gif
Atsakyti
orya, bent man tai pastebejau miegas pagerejo, kai sumazinau doze progesterono biggrin.gif o pradzioj nestumo tikrai mazai miegojau, bet kai nedirbu ir uzteko to miego lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cit @ 2015 09 18, 22:19)
Sveikinimai melyni wink.gif
Kiek savaiteliu tau? As va sia savaite rimtesnius judesius pajutau jau biggrin.gif iki tol budavo arba nieko, arba vos jauciami biggrin.gif
Pas mus kukuliai megsta kai katinukas ateina murkdamas, ir atsigula ant pilvuko,  tada isiselsta ypatingai apatinis maziukas judet smile.gif

Cit kaip nuostabu kad pas tave du zuikiukai ir jau bumsuoja mamyte smile.gif man 18 sav.5d. smile.gif beje gal jau zinai vaikiuku lyti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(1EVA @ 2015 09 19, 16:39)
Cit kaip nuostabu kad pas tave du zuikiukai ir jau bumsuoja mamyte smile.gif man 18 sav.5d. smile.gif beje gal jau zinai vaikiuku lyti? smile.gif

Jo, nuo 13sav zinau, abu bernai biggrin.gif
Atsakyti
sveikos merginos, isoksiu i traukini
QUOTE(Lock @ 2015 09 15, 13:42)
Apsiskelbiau čia jums apie planinį cp, bet likimas viská sudėliojo kitaip:) sekmadienio naktį gimė mūsú mažyliai:) vienas svėrė 3,3 kg, kitas-2,3 kg. nors jiems trūko 4 dienú iki išnešiotú statuso, bet juos gavom į palatá tá pačiá diená, žodžiu stiprūs mažiai!
O gimdymas buvo gan ekstremalus. Tiesiog naktį pajutau kažká šilto bėgant per kojas, o pasirodo tai buvo kraujas, daug daug jo, tai kvietėm greitájá, mane gulinčiá ir nutransportavo į ligoninę, kur viskas įvyko tiesiog žaibiškai. Po 1,5 val nuo to nubėgimo jau buvo gimę mažiukai. Man atšoko placenta. Nei kas nei kaip nei kodėl nesidomėjau, bet buvau tikrai rami, kad viskas yra gerai ir dabar gyvenu kitais rūpesčiais. Nors ir iš greitosios, ir ligoninės visú lakstymo supratau, kad padėtis rimta ir reikia skubėti.

Sveikinimai 4u.gif , ir kaip dauguma sake kieta motriska esi, as per isterija buciau ir uzmirsus greitajai skambint.

QUOTE(1EVA @ 2015 09 15, 16:09)
RositaK mums labai panasus nestumas. man ryt 18 sav. bet irgi dziaugsmelis dar nebumsuoja, o taaaip laukiu smile.gif

1EVA, malonu jus matyti ponia 4u.gif

QUOTE(Cit @ 2015 09 15, 23:10)
Man sake, kad jie vienas virs kito yra, nes ir klijavo juos man gimdoj taip, virsutinis krebzda apie skrandi kazkur jau, apatinis  labai zemai, per echo visad ir nuotraukose jie vienas virs kito, jei as gwrai suprantu.
Lock, sveikinimai, ale bauginanciai cia biski... Bet db pagaliau turi savo leliukus jau wink.gif

Cit, sveikinimai 4u.gif , prisimeu tamsta dar is vilnieciu namuku. Beje mes gimdysim beveik ta pacia diena.

QUOTE(*Žiemuže* @ 2015 09 16, 16:16)
Labas pilvuziukems   4u.gif

Maniau, kad as cia tarp musu viena tokia zalia, del nezinojimo, kokius tuos rubelius, kokiu dydziu ir kiek tureti, bent jau i ligonine tai nzn ko ir kiek pirktis  doh.gif , esu nusipirkus tik pora sliauztuku 50 dydzio, 2 kepurytes ale i ligonine, BET, paskiau paskaiciau, kad reikia su isvirksciom siulem!  biggrin.gif , o as aisku ne tokias nusipirkau  doh.gif , nubbet dzin  smile.gif, tai vat galvoju, tie vaikai mano sparciai auga, planuoju nesiot ilgai  biggrin.gif , bent jau bandau uzsiciklinti, uzsiprogramuoti  biggrin.gif , kad taip ir butu ir jei planas pavyks, 50 dydzio tikriausiai gali buti mazi  g.gif , tai vat db daugiau rubeliu nieko nebeperku kol kas.
O va mama mano tai jau kiek pririnkus rubeliu ivairiu  wub.gif , iki koki puses metu  wub.gif Prisiunte nuotrauku, nu grozis neapsakomas, realiai viskas mergaitem, tai mamai sakiau, jei bus berniukai, teks eit man viska pardavinet i turgu ka ji parves  biggrin.gif

*Ziemuze* drinks_cheers.gif
nieko nezinau ka pirkti, o ir noras kol kas tik teorinis, i parduotuves eiti nesinori. pasidairiau vezimelio internete, bet nz koki riktis, visko tiek daug, galva tik uzkaito. doh.gif bet jauciuosi apsileidus kad nieko neperku. gal reiktu susiimti.
Beja, siandien einu pas akusere, tikiuosi gausiu leidima pradeti paankstintas dekretines.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siekla: 21 rugsėjo 2015 - 10:38
QUOTE(orya @ 2015 09 19, 01:58)
o aš šiaip nemiegu

Man tai paryčiais po rytinio apsilankymo wc ateina nemigo valanda-nu sunku užmigti, vartausi vartausi doh.gif jau gan anstyvam nestuke.gif

Atisa 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 09 21, 12:03)
Man tai paryčiais po rytinio apsilankymo wc ateina nemigo valanda-nu sunku užmigti, vartausi vartausi  doh.gif jau gan anstyvam  nestuke.gif

Atisa 4u.gif  wub.gif

As jei nueinubi wc tai nebeuzmiegu, issiblasko man visi miegai biggrin.gif tai vis dar kenciuviki ryto, nots pakankamai gerai uzspaudzia jau jie man pusle naktim biggrin.gif man isvis paskutiniu metu atrodo as wc galeciau gyvent, ciut kas jau atrodo turiu lekt, nors nuejus neitin ten kas pasidaro, matyt sujuda ir viskas sad.gif
Siekla, jo, man sodino viena diena veliau, nei kad tau, kada tau nustate gimdymo data? As pagal save tureciau 27 gimdyt, daktares nustatyta neisku kodel 25.. Pagal mm data ji man visad rase, ne pagal vaikus.
Ale aa kokia miegale ir tingine pasidariau, net i miesta tingiu vaziuot, baisu
Atsakyti
Labusix 4u.gif

QUOTE(RositaK @ 2015 09 18, 09:09)
*Tai ir bus mergutės greičiausiai wub.gif nes genetikai labai anksti tiksliai pamato.
**patikėk, dar nesuvokiu kaip taip galėjom būti apdovanoti, kai šitiek metų ėjom lažą...Jau stebuklas, kad po 9IVF pastojom! Paskui sužinojom, kad DU!! O paskui kad porytėėėė!!! wub.gif kažkaip drėbtelėjo dangus už visus metus wub.gif kad tik taip sėkmingai ir toliau
***gerai nuskambėjo lotuliukas.gif nes vat mes vienkiemy  lotuliukas.gif tai aš stengiuos kuo anksčiau viskuo pasirūpint. Aišku, Kaunas mums 40km, bet va extra šalia kokios vaistinės ar gydytojo negausi doh.gif bet kolkas manau norėsim vaikus augint grynam ore, o paskui teks keltis į miestą manau prasidėjus ankstyvam ugdymui

Tikriausiai, kad taip ir bus, as irgi kiek is kitu mergaiciu pasakojimu girdejau, kad pasitvirtina genetiko nurodyta lytis/lytys dar labai ansktyvam nestume smile.gif As jau i jas ir kreipiuosi moteriska gimine smile.gif

Galiu tik isivaizduoti, kiek jums laimes dabar, o ir kiek jegu bei tikejimo reikejo, tiek eiti tikslo link 4u.gif wub.gif Nemanau, kad as buciau tiek moraliskai jegu turejus blush2.gif Net neabejoju, kad viskas sekmingai ir toliau jums klostysis mirksiukas.gif , taip pat kaip ir mums visoms, cia esancioms ax.gif

1EVA, smagu, bernuzelis wub.gif 4u.gif

Siekla, na tikiu, kad sunku vezima issirinkti, mum, su dvyniukais, ir pliusas ir minusas, kad pasirinkimas mazas biggrin.gif , as aplamai is tokiu zmoniu, kad kai labai daug pasirinkimo, man galva apsisuka ir nebezinau ko noret doh.gif , tai del vezimo siuo atveju man buvo pliusas, labai greit issirinkau smile.gif ir gavau SB palaiminima.

O kas del miegojimo, tai as irgi issibudinu paryciais nuejus i wc, tai savaitgali dar nuluztu ir ismiegu iki 9-10val., o darbo dienom, tai jau nebespeju uzmigt normaliai, nes greit suskamba zadintuvas. O siaip tai as prie miegaliu esu, per gerus metus tik pripratau keltis anksti, nes nuo 8 darbas, pries tai visad dirbdavau nuo 10 val., tai keldavaus tokia valanda, nuo keliu jau db pradedu dirbt smile.gif

Papildyta:
Mergaites, as jau pradedu pergyvent unsure.gif , vienos kojos venos pradeda keliose vietose rysket labai verysad.gif , ir kai kur tokie kaip kapiliaru iplysimai...gal zinot, gal yra kokios priemones prustabdancios tokius procesus...? Sakes, kaip nenoriu kad liktu tokie dalylai po gimdymo... Cia matyt nuo svorio augimo, o dar is blauzdos patinsta kartkartems...
Atsakyti
QUOTE(*Žiemuže* @ 2015 09 22, 14:11)
Galiu tik isivaizduoti, kiek jums laimes dabar, o ir kiek jegu bei tikejimo reikejo, tiek eiti tikslo link  4u.gif  wub.gif Nemanau, kad as buciau tiek moraliskai jegu turejus  blush2.gif Net neabejoju, kad viskas sekmingai ir toliau jums klostysis  mirksiukas.gif , taip pat kaip ir mums visoms, cia esancioms  ax.gif

Mergaites, as  jau pradedu pergyvent  unsure.gif , vienos kojos venos pradeda keliose vietose rysket labai  verysad.gif , ir kai kur tokie kaip kapiliaru iplysimai...gal zinot, gal yra kokios priemones prustabdancios tokius procesus...? Sakes, kaip nenoriu kad liktu tokie dalylai po gimdymo... Cia matyt nuo svorio augimo, o dar is blauzdos patinsta kartkartems...

wub.gif 4u.gif

Normalu, pas mane irgi kapiliarai smarkiai iššoko į odos paviršių, nes ir buvau linkusi į tai; dešinės kojos veną irgi pradėjau jaust.
Pasirodo tai vyksta dėl padidėjusios medžiagų apykaitos 4u.gif ar po gimdymo atsistatys atgal į savo pirminę stadiją labai abejoju - tokia ta nėštumo kaina rolleyes.gif

Kas dėl lakstymo į wc naktį, tai man pirmam trimestre išvis buvo dažnas kėlimasis, o dabar apmažėjo iki kokių 3-4kartų.
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 09 22, 15:11)
Kas dėl lakstymo į wc naktį, tai man pirmam trimestre išvis buvo dažnas kėlimasis, o dabar apmažėjo iki kokių 3-4kartų.

3-4 kartai? Oho, tikriausiai daug skysciu isgeri vakare? g.gif As tik 1 karta sulakstau, diena dazniau gal kas 2val tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2015 09 22, 15:20)
3-4 kartai? Oho, tikriausiai daug skysciu isgeri vakare?  g.gif As tik 1 karta sulakstau, diena dazniau gal kas 2val  tongue.gif

kad aš ten tik pakrapinu greičiau, o atrodo labai noriu blush2.gif nu išgeriu perdien bent 1.5l, tai nedaug.
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 09 22, 15:30)
kad aš ten tik pakrapinu greičiau, o atrodo labai noriu  blush2.gif nu išgeriu perdien bent 1.5l, tai nedaug.

Man taip laikas ilgai eina, atrodo kad tiesiog sliauzia, ir jokia papildoma veikla nepadeda unsure.gif
Ir taip nuo skano iki skano doh.gif
Ar jau pradejai shopintis? ax.gif
Atsakyti