Įkraunama...
Įkraunama...

vyro svetimoteriavimas internete

QUOTE(Monteverte @ 2015 09 25, 08:48)
Nemokate jūs būti rami, cambala. Jums ryškiai bitė į vieną vietą įgėlusi smile.gif

Keista, kad dar apie sveika gyvensena neparaset, nes kai nebera ka rasyti, galetumet pamokyti kaip sveikai maitintis, nerukyti ar sportuoti smile.gif .
Patinkat man jus, Monteverte, ir postai daugiausia protingi (cia rimtai). Tik kai jau nusivaziuojat del kazko (kad ir sioj temoj apie vyru ir vaiku filtravima), susimakaluojat, bet vistiek tipo ''issisukat'' ir galvojat, kad jusu niekas neperpranta biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(aspYrinas @ 2015 09 25, 09:32)
As tai siulyciau maziau reaguot i jos komentarus. Nes pasiskaityk ka ji raso  doh.gif  Kazkas giria savo vaikus, o jai tada vaidenasi, kad varo ant jos vaiku, tipo jie niekam tike.  doh.gif  Apie tokius zmones sakoma, pati sugalvojo, pati uzsisiko biggrin.gif

Aspyrinai, prasom pacituoti ta vieta, kur man vaidenasi, kad varo ant mano vaiku.
Pasiskaitykit postus is naujo, as turiu viena vaika ir sioje temoje buvau parasius tik apie varzybu rezultatus. Ar rasot bile ka? Toks jausmas, kad taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 25 rugsėjo 2015 - 09:46
QUOTE(cambala @ 2015 09 25, 10:45)
Keista, kad dar apie sveika gyvensena neparaset, nes kai nebera ka rasyti, galetumet pamokyti kaip sveikai maitintis, nerukyti ar sportuoti  smile.gif .
Patinkat man jus, Monteverte, ir postai daugiausia protingi (cia rimtai). Tik kai jau nusivaziuojat del kazko (kad ir sioj temoj apie vyru ir vaiku filtravima), susimakaluojat, bet vistiek tipo ''issisukat'' ir galvojat, kad jusu niekas neperpranta biggrin.gif .
Papildyta:

Aspyrinai, prasom pacituoti ta vieta, kur man vaidenasi, kad varo ant mano vaiku.
Pasiskaitykit postus is naujo, as turiu viena vaika ir sioje temoje buvau parasius tik apie varzybu rezultatus. Ar rasot bile ka? Toks jausmas, kad taip.

Kaip jūs ten sakote? Man nesvarbu ką jūs apie mane galvojate, čia juk tik forumas, net nematote manęs mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 25 rugsėjo 2015 - 09:59
QUOTE(Monteverte @ 2015 09 25, 09:57)
Kaip jūs ten sakote? Man nesvarbu ką jūs apie mane galvojate, čia juk tik forumas, net nematote manęs mirksiukas.gif

Pritariu Aspyrinui (ne veltui aš su vyrais taip gerai sutariu tongue.gif ), jūs, cambala, tikrai taip rašėte. Negi dabar lėkti ir ieškoti kaip mažiems vaikams? Juk atmintimi ir mes du nesiskundžiame, ne tik jūs, cambala smile.gif

Tai pacituokit, o ne smeiskit. Uz savo zodzius garbingi zmones atsako, tai kad jus pasi.ikot, o dabar ''negi lakstysit kaip mazi vaikai'' lotuliukas.gif .
Ne as rasiau, kita dalyve rase, jei ka ax.gif .
Atsakyti
Nuo kada pritariamasis linkčiojimas vyrams yra sutarimo su jais požymis? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VėjoVaikas @ 2015 09 25, 11:11)
Nuo kada pritariamasis linkčiojimas vyrams yra sutarimo su jais požymis?  biggrin.gif

tai jūs tik forume gyvenate, kad manote, jog ir aš tik taip sutariu? vargšė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2015 09 25, 11:01)
Tai pacituokit, o ne smeiskit. Uz savo zodzius garbingi zmones atsako, tai kad jus pasi.ikot, o dabar ''negi lakstysit kaip mazi vaikai'' lotuliukas.gif .
Ne as rasiau, kita dalyve rase, jei ka ax.gif .

tai matot, tiek reiškiatės, kad viską savo ir ne savo susirinkot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2015 09 25, 10:45)

Čia anas ant manęs gal pavaryt norėjo ? biggrin.gif

Va - aspirinai, atkopinau :''Man regis, tose pasigyrose labiausiai erzinanti tarp eilučių skambantis leitmotyvas - pvz: va mano vaikai tai tokie ir anokie faini, paklusnūs, idealus - ir tarp eilučių nujaučiamas-o jau tavo tai nei paklusnūs, nei tokie geri, nei išvis-blogesni, žodžiu. Tas paprastai pagyrūno nėra tiesiai išsakoma, bet suprast galima - tokie va dalykai mane biesina, taip ir norisi užklaust - nu ir kas? koks tavo reikalas, kokie mano vaikai? kuriuo kampu anie liečiasi su tamsta.?""

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnera: 25 rugsėjo 2015 - 10:34
QUOTE(vilnera @ 2015 09 25, 11:25)
Čia anas ant manęs gal pavaryt norėjo ?  biggrin.gif

Gali but, nes siaip cia kelios man, kaip rusai sako, na odno lico biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2015 09 25, 11:33)
Gali but, nes siaip cia kelios man, kaip rusai sako, na odno lico biggrin.gif

Na, dėl vaikų - tai anuos aš gal auklėju šiek tiek kitaip, negu mano draugės kai kurios, ir tų palyginimų susilaukiu, nemalonūs jie man, atsimušinėt kiekvieną kartą irgi nervuoja. Na kad ir - mano vaikai turi savo atskirus kambarius, ir be leidimo vienas pas kitą nelandžioja. Pas draugę - eina, kada nori. Ji mano, kad jos modelis geresnis. Aš nežinau, man atrodo, kad kiekvienas žmogus turi turėt privačią erdvę, kur negalima lįst be kvietimo-leidimo. Tai toks kontekstas.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 09 25, 10:24)
tai jūs tik forume gyvenate, kad manote, jog ir aš tik taip sutariu? vargšė biggrin.gif
Papildyta:

tai matot, tiek reiškiatės, kad viską savo ir ne savo susirinkot  biggrin.gif  blush2.gif

Menulio uztemimas greit, tai matyt veikia tamsta, nes jau visai nusisnekat. Bet reikskites, nekliuna, jus gi megstat savo zodi paskutini parasyt biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 25 rugsėjo 2015 - 10:43
QUOTE(cambala @ 2015 09 25, 11:40)
Menulio uztemimas greit, tai matyt veikia tamsta, nes jau visai nusisnekat. Bet reikskites, nekliuna, jus gi megstat savo zodi paskutini parasyt biggrin.gif .

Koks dar mėnulis, mėnulis čia visiškas mielačius, mes juk 23 dieną visą pasaulio pabaigą kartu išgyvenome karsta.gif todėl normalu kiek sutrikti ir jums, ir mums, ania wink.gif
Atsakyti
QUOTE(VėjoVaikas @ 2015 09 24, 09:25)
Tai jeigu savi vaikai ne muzikos/sporto/kt. čempionai, būtinai reikia vesti galbūt klausos neturintį į muzikos mokyklą, o sporto nemėgstantį į kokį futbolą. Jeigu vyras neatneša ryte kavos į lovą ir neperka Nijolės kailinių, reikia iškelti skandalą, kad visai nemyyyyyyli, nes juk Onutės Petriukas tai viską jai perka ir apšokinėja. Jeigu neturit namo kaip Jonaičiai, tai reikia imti paskolą ir užsinerti kilpą iki gyvenimo galo. Nes nu kaip. Tobulybei ribų nėra.  cool.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif O jei Onutės Petriukas vieną dieną kulką sau į galvą susileis, tai nedvejokite ir padarykite ta patį, prieš tai dar bankrutavus Jonaičiams savo noru atsėdėkit 15metų už lėšų svaistymą ir mokesčių slėpimą, o iššėjus jau galima mega_shok.gif lotuliukas.gif
Atsakyti