Įkraunama...
Įkraunama...

vyro svetimoteriavimas internete

QUOTE(Monteverte @ 2015 09 24, 12:01)
Tai dar nebaigėt nagrinėjimo? Dėl jūsų asmeniškai, kad taip nebesikankintumėt, perskaičiau dar kartą ką parašiau. Tai matau, kad greitai rašant ir mąstant į priekį ką rašyti praleidusi būsiu vieną žodį "tik". Tik nebent postūmis.
Dabar jus jau tenkina tas postas? Mintis paaiškėjo, kad nebent tik, tik nebent, kas nereiškia, kad būtinai, visada, tik tuo ir gyvenu ir t.t. galų gale, aš net neturiu tokios kolegės, aš rašiau tik hipotetiškai cool.gif O jūs viską taip už gryną pinigą paimat, kad jums žalinga ir pavojinga bendrauti forumuose g.gif
Papildyta:

Ir vėl išsisukau, ania? biggrin.gif

Abipusiai. Tik šiaip labai įdomu kam jūs tiek plėšotės tada dėl kito asmens posto ir rakinėjate po žodelį, jei jums iš tiesų niekas nerūpi ir gyvenat sau laiminga? gal visgi tada verta pagalvoti ir apie save, nes akivaizdu, kad nelieka tam laiko, kai kitų mintis, pasigyrimus ir pan. tiek nagrinėjate? Apleidusi save ryškokai smile.gif

Nusiraminkit, Monteverte, eikit grynu oru pakvepuot 4u.gif . Pravaziavom jau senai, niekas po zodi nenagrineja, niekas niekam nieko nepavydi. O apie save as galvoju PIRMIAUSIA ir apie savo seimos narius, kaip ir kiekvienas zmogus smile.gif .
Prie ko cia isvis laimingas gyvenimas g.gif ?Jus kazka parasete kad galvosite apie mane kazka, o man visiskai dzin. Tai kad atstokit pati su savo knaisiojimais.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 09 24, 15:16)
Atleiskite jau man, bet šiuo atžvilgiu nepasikeisiu ir jūsų lūkesčių nepateisinsiu. Aš rašau visada greitai, prabėgom ir t.t. Taigi rekomenduoju kažkaip tai įsiminti, pasižymėti, jei jūs tam turite tiek laiko ir tiek nagrinėjate viską, kad kitą sykį nesiknibinėtumėt prie mano kažkokio vieno neprirašyto žodžio. manau, kad daug kas taip rašo ir tiek nesigilina. jums bus lengviau, jei tai žinosite, atsiminsite ir žiūrėsite į posto bendrą prasmę, o ne į kiekvieną žodį atskirai smile.gif

Nesusireikšminkit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2015 09 24, 15:27)
Nusiraminkit, Monteverte, eikit grynu oru pakvepuot 4u.gif . Pravaziavom jau senai, niekas po zodi nenagrineja, niekas niekam nieko nepavydi. O apie save as galvoju PIRMIAUSIA ir apie savo seimos narius, kaip ir kiekvienas zmogus smile.gif .
Prie ko cia isvis laimingas gyvenimas g.gif ?Jus kazka parasete kad galvosite apie mane kazka, o man visiskai dzin. Tai kad atstokit pati su savo knaisiojimais.

Tai sakot nenarstote, prie nieko nekimbate, rami kaip bitė? Vėl išsisukote? biggrin.gif
Taip ir užsirašysim: cambala rami kaip bitė, niekada nieko nenarsto, visada pagauna tik pačią posto esmę thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(vilnera @ 2015 09 24, 16:02)
Nesusireikšminkit smile.gif

Būtinai, tik jūs pati pirma manęs kitą kartą nesureikšminkit, pakomentuokit tik esmę, jei norėsit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2015 09 24, 13:27)
Jeigu moteris pageidauja kavos - tikrai, nėra sunku, ir nemanau, kad čia kažkas taip nesugebėtų, bet jeigu pora turi kitokius ryto ritualus, nafik tą kavą nešti į lovą? Turiu omenyje tai, kad kartais pora gyvena sau laimingai, moteris jaučiami mylima, bet kai pradeda lyginti prisiklausiusi draugės pagyrų, ima jai rodytis, kad kažko trūksta.

Oi, na jei moters gyvenime vyras apskritai yra pirmas, ta prasme susipazino, apsuvede ir gyvena, o iki to laiko neteko kitu vyru pazint, tai sakyciau net labai sveikintina kitu moteru pasakojimu pasiklausyt. Nes tikrai, tuo metu gali ir atrodyti, kad viskas tobula, bet suzinojus apie kitu moteru patirtis su vyrais, gali kilt visokiu klausimu wink.gif biggrin.gif

QUOTE(Monteverte @ 2015 09 24, 16:35)

Taip ir užsirašysim: cambala rami kaip bitė, niekada nieko nenarsto, visada pagauna tik pačią posto esmę thumbup.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2015 09 24, 18:39)
Oi, na jei moters gyvenime vyras apskritai yra pirmas, ta prasme susipazino, apsuvede ir gyvena, o iki to laiko neteko kitu vyru pazint, tai sakyciau net labai sveikintina kitu moteru pasakojimu pasiklausyt. Nes tikrai, tuo metu gali ir atrodyti, kad viskas tobula, bet suzinojus apie kitu moteru patirtis su vyrais, gali kilt visokiu klausimu wink.gif biggrin.gif

Tas ir yra, kad pora laimingai gyveno, o paskui "sužinojo", kad ne taip laimigai, ir tapo nelaiminga pora. Bet ar visi turi gyventi vienodai? Tai kitų patirtis yra tik kitų patirtis. Vyrai skirtingi, ir skirtingai asistuoja, neprivalo vienodai, ir ačiū dievui (o tai tektų gyventi su kokiu saldžiabalsiu iglesijum). Mažiau lygindamiesi į kaimynus, filmų herojus ir pan. žmonės tikrai būtų laimingesni. Juk laimingas žmogus, kada jaučiasi laimingas, o ne tada, kai atitinka kažkokius ypatingus laimingo žmogaus kriterijus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė_gulbė: 24 rugsėjo 2015 - 19:31
QUOTE(Monteverte @ 2015 09 24, 16:35)
Tai sakot nenarstote, prie nieko nekimbate, rami kaip bitė? Vėl išsisukote? biggrin.gif
Papildyta:

Būtinai, tik jūs pati pirma manęs kitą kartą nesureikšminkit, pakomentuokit tik esmę, jei norėsit smile.gif

Monteverte, o pati ką darai paskutiniame psl - gi narstai, vartaisi, išsisukinėji, ne? biggrin.gif ..
Dėl esmės - tai susitarkim - kurią esmę galima komentuot - ar tai, ką rašot, ar tai, ką turit momeny? Tik va kaip atspėt, aa ? Jei ekstrasensinių gebėjimų nėr.. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2015 09 24, 20:30)
Tas ir yra, kad pora laimingai gyveno, o paskui "sužinojo", kad ne taip laimigai, ir tapo nelaiminga pora. Bet ar visi turi gyventi vienodai? Tai kitų patirtis yra tik kitų patirtis. Vyrai skirtingi, ir skirtingai asistuoja, neprivalo vienodai, ir ačiū dievui (o tai tektų gyventi su kokiu saldžiabalsiu iglesijum). Mažiau lygindamiesi į kaimynus, filmų herojus ir pan. žmonės tikrai būtų laimingesni. Juk laimingas žmogus, kada jaučiasi laimingas, o ne tada, kai atitinka kažkokius ypatingus laimingo žmogaus kriterijus.

Bet ar gali laiminga pora patapt nelaiminga dėl to, kad kita pora gyvena kitaip? Na žiūrėkit - ar jūs patampat nelaiminga, nes turit pvz fordą, o kaimynas - mersedesą? Man kažkodėl atrodo, kad atvirkščiai - jei žmogus nelabai patenkintas esamu, tai šalia va kažkas pasiskųs - ir tam gal geriau pasidarys, nes va mol, pas kitus dar blogiau.. O jei gera, gerai jautiesi savam gyvenime ir kailyje - tai manau, nei svetima laimė, nei nelaimė tavo gyvenimo gerovei įtakos neturės.
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2015 09 24, 19:43)
Bet ar gali laiminga pora patapt nelaiminga dėl to, kad kita pora gyvena kitaip? Na žiūrėkit - ar jūs patampat nelaiminga, nes turit pvz fordą, o kaimynas - mersedesą? Man kažkodėl atrodo, kad atvirkščiai - jei žmogus nelabai patenkintas esamu, tai šalia va kažkas pasiskųs - ir tam gal geriau pasidarys, nes va mol, pas kitus dar blogiau.. O jei gera, gerai jautiesi savam gyvenime ir kailyje - tai manau, nei svetima laimė, nei nelaimė tavo gyvenimo gerovei įtakos neturės.

Aš dabar nepatampu, bet, sakykim, jei būčiau jaunesnė, mažiau ko perėjusi, linkusi į idealizacijas, galbūt ir galėčiau. Viskas priklauso nuo žmogaus.
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2015 09 24, 20:43)

Gal ne skirtumų matymas, o pats lyginimasis padaro nelaimingą? Ir perdėtas perfekcionizmas.
Jei žmogus nepatenkintas esamu, jis ir be kitų pavyzdžių imtis keisti padėtį (arba tik skųsis).
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 09 24, 15:35)
Papildyta:

Galite uzsizymeti savo uzrasuose ar dar kur(nes visoms cia is eiles siulot zymetis doh.gif ), nzn g.gif : taip, as rami, Nieko nenarstau, nes su mano atmintim viskas kol kas ok. Kas Jums, Monteverte taip savigarba(saviraiska) uzgavo? Kad parasiau posta apie savo kolege, kuri gyresi n-aja vieta savo vaiko ''cempiono'', ar tai, kad man tokie gyrimaisi asociajuojasi su Jusu saves pristatymo ''grozio etalono'' - tipo ''zmones sako, kad as grazi ir veidrodis'' smile.gif . Turbut sitai, nes antraip nesiknistumet taip prie manes schmoll.gif biggrin.gif .
O jei as parasysiu, kad esu mise laimejus 1-a vieta is 10-ies, nusiramintumet?

Papildyta:
QUOTE(aspYrinas @ 2015 09 24, 18:39)
thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir jums gerbiamnasis ta pati rankeliu i virsu kilnojima thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif . Be Jusu forumo senai nebutu 4u.gif ...Visos jau senai butu ismirusios is nuobodulio.
Papildyta:
Nurimk, Monteverte , tu pati graziausia, protingiausia 4u.gif , nebesiplesk, ner daugiau kam su tavim lygintis smile.gif . Tu pati paciausia. wub.gif . Ramybes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 24 rugsėjo 2015 - 23:26
QUOTE(VėjoVaikas @ 2015 09 24, 23:00)
Gal ne skirtumų matymas, o pats lyginimasis padaro nelaimingą? Ir perdėtas perfekcionizmas.

Gali būt.. Giliai užkabinot, yra apie ką pamąstyt..
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2015 09 25, 00:31)
Galite uzsizymeti savo uzrasuose ar dar kur(nes visoms cia  is eiles siulot zymetis doh.gif ), nzn g.gif : taip, as rami, Nieko nenarstau, nes su mano atmintim viskas kol kas ok.  Kas Jums, Monteverte taip savigarba(saviraiska) uzgavo? Kad parasiau posta apie savo kolege, kuri gyresi n-aja vieta savo vaiko ''cempiono'', ar tai, kad man tokie gyrimaisi asociajuojasi su Jusu saves pristatymo ''grozio etalono'' - tipo ''zmones sako, kad as grazi ir veidrodis'' smile.gif . Turbut sitai, nes antraip nesiknistumet taip prie manes schmoll.gif  biggrin.gif .
O jei as parasysiu, kad esu mise laimejus 1-a vieta is 10-ies, nusiramintumet?
Nurimk, Monteverte , tu pati graziausia, protingiausia 4u.gif , nebesiplesk, ner daugiau kam su tavim lygintis smile.gif . Tu pati paciausia. wub.gif . Ramybes.

Nemokate jūs būti rami, cambala. Jums ryškiai bitė į vieną vietą įgėlusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 09 25, 09:48)
Nemokate jūs būti rami, cambala. Jums ryškiai bitė į vieną vietą įgėlusi smile.gif

As tai siulyciau maziau reaguot i jos komentarus. Nes pasiskaityk ka ji raso doh.gif Kazkas giria savo vaikus, o jai tada vaidenasi, kad varo ant jos vaiku, tipo jie niekam tike. doh.gif Apie tokius zmones sakoma, pati sugalvojo, pati uzsisiko biggrin.gif
Atsakyti