Įkraunama...
Įkraunama...

vyro svetimoteriavimas internete

Joa, aš normali, nes turiu vyrą ir kitų nekirkinu internete ir neprašau nuogų pimpalų foto iš jų, tai jap, aš normali thumbup.gif o tu, būdamas vyras, ką gi daugiau pasakysi. Šiais laikais čia gi norma, o jei dar kokia gyvatė boba turi kažą prieš, kad jos vyras kirkina kitas ir prašinėja jų ero foto, tai ją akmenim užmėtyt, nes rupūžė nežino ko nori lotuliukas.gif apgailėtinas tu ir visi tie, kurie taip elgiasi.
Atsakyti
QUOTE(butterflyy @ 2015 09 16, 19:51)
Joa, aš normali, nes turiu vyrą ir kitų nekirkinu internete ir neprašau nuogų pimpalų foto iš jų, tai jap, aš normali  thumbup.gif  o tu, būdamas vyras, ką gi daugiau pasakysi. Šiais laikais čia gi norma, o jei dar kokia gyvatė boba turi kažą prieš, kad jos vyras kirkina kitas ir prašinėja jų ero foto, tai ją akmenim užmėtyt, nes rupūžė nežino ko nori  lotuliukas.gif  apgailėtinas tu ir visi tie, kurie taip elgiasi.

biggrin.gif
Taip, tu normali... Normali butum jei gyventum savo gyvenima, taip kaip tau patinka ir suvoktum, kad kiti turi savus gyvenimus ir gyvena taip kaip jiems patinka, o ne aiskina, kad va as normaliai viska darau, o kiti kazkokie issigimeliai wink.gif Tu matyt esi viena is tokiu "normaliuju" kuri aiskina, va reikia mylet ir gyvent su priesingos lyties atstovu ir butent taip kaip as gyvenu, o visi kiti tikri issigimeliai, nes mylet tos pacios lyties zmogu issigimimas, bendraut, leist laisvalaiki, myletis kitaip nei as irgi issigimimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2015 09 16, 18:49)
Va as varau ant padoriu moteru, saipausi is to, nes man paciam truksta padorumo smile.gif Bet as sito visai nepasiilgstu savyje (padorumo) biggrin.gif

Tu varai ant moterų, nes pats esi kaip moteris, ištižęs ir pilnas mergaiškų nuoskaudų. Tau trūsksta vyriškumo pripažint savo kurviniškumą. Esi bailys ir tiek. Padorumas reikalauja daug vidinių dvasinių pastangų, o kai esi silpnas tai ieškai tik pasiteisinimų kurvindamas ar žemindamas kitas moteris. Jeigu į temą, tai saugokitės moterys tokių kaip Aspyrinas. Esi apgailėtinas, ar supranti tai ?
Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 09 16, 20:17)
Tu varai ant moterų, nes pats esi kaip moteris, ištižęs ir pilnas mergaiškų nuoskaudų. Tau trūsksta vyriškumo pripažint savo kurviniškumą. Esi bailys ir tiek. Padorumas reikalauja daug vidinių dvasinių pastangų, o kai esi silpnas tai ieškai tik pasiteisinimų kurvindamas ar žemindamas kitas moteris. Jeigu į temą, tai saugokitės moterys tokių kaip Aspyrinas. Esi apgailėtinas, ar supranti tai ?

SUPRATAU. Parasyk man i AZ savo tel. tada galesiu ji duot visom su manim bendraujanciom moterim, kad apsviestum vargseles su kokiu despotu ir apgailetinu desreles nesiotoju jos susidejo biggrin.gif
Dar, turiu pora klausimu. Kurviniskumas, tai kas? Jei pasileidimas, tada as ji pilnai pripazistu ir man tai patinka, bei tai labai vertinu visuose zmonyse ax.gif
Mergaiskos nuoskaudoa, wrf (kas tai yra) ? g.gif Ar tu irgi magic mooshrums pavartoji ? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aspYrinas: 16 rugsėjo 2015 - 19:25
QUOTE(aspYrinas @ 2015 09 16, 19:24)
SUPRATAU. Parasyk man i AZ savo tel. tada galesiu ji duot visom su manim bendraujanciom moterim, kad apsviestum vargseles su kokiu despotu ir apgailetinu desreles nesiotoju jos susidejo biggrin.gif

Man dzin su kuom tu bendrauji, ir į AZ aš tau niekada nerašyčiau ir savo nr neduočiau. Mačiau tokių dešimtimis, man pakanka patirties kad atskirčiau kur tortas o kur š...das.
Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 09 16, 20:42)
Man dzin su kuom tu bendrauji, ir į AZ aš tau niekada nerašyčiau ir savo nr neduočiau. Mačiau tokių dešimtimis, man pakanka patirties kad atskirčiau kur tortas o kur š...das.

Ane, atskiri ax.gif Tai kaip ten su tavimi? Neatskyrei savo ex vyro nuo s..do, ar siuo atveju ne jis toks buvo, o tu? lotuliukas.gif
Tiesa, taip ir neatsakei i mano uzduotus du klausimus, ar dar grybai neatleidzia? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aspYrinas: 16 rugsėjo 2015 - 19:50
QUOTE(aspYrinas @ 2015 09 16, 19:46)
Ane, atskiri  ax.gif  Tai kaip ten su tavimi? Neatskyrei savo ex vyro nuo s..do, ar siuo atveju ne jis toks buvo, o tu?  lotuliukas.gif
Tiesa, taip ir neatsakei i mano uzduotus du klausimus, ar dar grybai neatleidzia? biggrin.gif

Gudruolis lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ieškok durnesnių nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 09 16, 20:56)
Gudruolis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Ieškok durnesnių nail.gif

Tai kad kazi ar dar galima rast durnesniu biggrin.gif
Vsio, vakariene ir pietus paruosti (liurbio darbas) biggrin.gif , tad gali nerst cia viena toliau, as out wink.gif oro_buckis.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2015 09 16, 20:02)
Tai kad kazi ar dar galima rast durnesniu biggrin.gif
Vsio, vakariene ir pietus paruosti (liurbio darbas) biggrin.gif , tad gali nerst cia viena toliau, as out wink.gif  oro_buckis.gif  lotuliukas.gif

Sėkmės tau, pupuli širdele 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aha, man išsigimėliai tie, kur tos pačios lyties tuokiasi ir ''šeimas'' kuria. Ir dar vaikus nori augint. Ir mano nuomonės ir įsitikinimų nepakeis kažkokio vertybių ir padorumo neturinčio žmogaus svaičiojimai biggrin.gif ūūū, smagaus pasileidusio gyvenimo, vienišos ateities ir venerinių ligų.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(butterflyy @ 2015 09 16, 21:19)
ūūū, smagaus pasileidusio gyvenimo, vienišos ateities ir venerinių ligų..  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

neprisikarksėk
Atsakyti
Mergaitės, eikim sirgti už Lietuvą 4u.gif biggrin.gif ***** tas Aspyrinas, svarbu kad rinktinę reikia palaikyt 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti