Įkraunama...
Įkraunama...

Apie depresijos šmėklą

QUOTE(Night13 @ 2015 09 22, 09:18)
bet noriu pasakyt, kad neretai ir nuo pačių mergų daug kas priklauso kaip su jom elgiamasi.

nu nevaryk tik merginoms kaltės. kaip reikia bendrauti, kad jie suprastų- kad nedomina, neįdomu - tą ir reiškia. suprantu jei vaikšai miniaku, ryškiai dažyta ir pan, gal tas 'neįdomu" dviprasmiškai skamba, bet ir tuomet jie neturi absoliučiai jokių teisių tave liesti lįsti ir pan.
aš dėl to ir jaučiuosi nesaugiai nes nežinai kaip pasielgti, kad neliktum kalta - neįdomu, bet nusišypsai - aha vadinasi nori, sakai giržtai neįdomu - aha meluoji, nes nori ir uoj kokia tu pikčiurna kuti kuti, nukratai elektyros šoku - aha kokia žiurkė durnė ir pan. - visais atvejais prieš tokius esi kalta, o ne jie - kad lenda, taiga šiaaaip, biškiii. vaidinti kokią apsiseilėjusią nelabai protingą irgi nefaina. tokiose situacijose aš net nežinau išeities. nevaikščiot vienai, susirasti draugę/daugių ir pan. ir nors neturiu jokių blogų prisiminimų, potyrių, bet kažkaip mane visada lydi tas vyrų atžvilgiu - kad aš nežinau kaip tinkamai ką pasakyti, kad atsikabintų. visad jaučiu kažkokią įtampą, kad ką pasakyti jei sakys taip, o jei anaip.
Atsakyti
Nėra pateisinamos priežasties seksualiniam priekabiavimui. Gali būt pasišiaušus, gali būt su miniaku ir raudonom lūpom - o ką, gal dėl savęs puošiesi, kad gerai jaustumeisi. Niekas neturi teisės lįsti prieš tavo valią.

Mėja, nežinau,ar teisingai patariu, manau, turėtų padėti tiesus ir griežtas pasakymas, kad ne, neįdomu, atstok, ir ne bailus "apėjimas", o žiūrėjimas drąsiai į akis ir leidimas suprast, kad tu nejuokauji ir nėra jokių dviprasmybių. galima dar pasakyti, kad skųsies vadovybei ar dar kur rimčiau bei apkaltinsi seksualiniu priekabiavimu. Būk drąsi. 4u.gif
Atsakyti
man kaip patyrusiai prievarta,tai neidomu ir ne reiskia tai ka reiskia be jokiu pasleptu minciu.yra normaliu,kurie tik pasisveikina,atsakai ir tiek,bet yra ir tokiu,kurie kelia nemalonias emocijas.mes esam 6moterys,visos uz mane vyresnes,as vienintele jauna,kitos,manau,net nesigilina i tai,nereaguociau gal ir as jei man tai nekeltu nemaloniu prisiminimu.

p.s.miniaku,sukneliu nedeviu.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2015 09 22, 15:30)
man kaip patyrusiai prievarta,tai neidomu ir ne reiskia tai ka reiskia be jokiu pasleptu minciu.yra normaliu,kurie tik pasisveikina,atsakai ir tiek,bet yra ir tokiu,kurie kelia nemalonias emocijas.mes esam 6moterys,visos uz mane vyresnes,as vienintele jauna,kitos,manau,net nesigilina i tai,nereaguociau gal ir as jei man tai nekeltu nemaloniu prisiminimu.

O man ravo reakcija normali. Nors nesu patyrusi prievartos, man irgi būtų labai nemalonus toks priekabiavimas. Tik turbūt keltų ne baimę, o labiau pyktį.
Įsivaizduoju, kad nekaip jautiesi, bet jeigu tiems chamams atrodytum tvirtesnė, kad ir apsimestinai, gal nebelystų.
O prie tų vyresnių irgi fiziškai priekabiauja?
Atsakyti
QUOTE(VėjoVaikas @ 2015 09 22, 16:39)
O man ravo reakcija normali. Nors nesu patyrusi prievartos, man irgi būtų labai nemalonus toks priekabiavimas. Tik turbūt keltų ne baimę, o labiau pyktį.
Įsivaizduoju, kad nekaip jautiesi, bet jeigu tiems chamams atrodytum tvirtesnė, kad ir apsimestinai, gal nebelystų.
O prie tų vyresnių irgi fiziškai priekabiauja?

zodziais gal labiau.iki vakar ir prie manes zodziais labiau lindo.
Atsakyti
Pavargau,liūdna ir šalta.bloga,kazkas su skrandziu visa diena.ir siaip sveikata paslijo po gausybes antibiotiku.noreciau atsijungt nuo visko....
Atsakyti
QUOTE(VėjoVaikas @ 2015 09 22, 10:30)
Night, nu ne visi tokie.

Ne visi, aišku. Pvz., net aš žinau vieną iš buvusių statybininkų žinau dabar gan žymų istoriką - politologą, rašantį straipsnius viename rimtesnių portalų. Tą daryti pradėjo dar dirbdamas tuos juodus darbus. Ir dabar kažkiek dar dirba. Čia gal labiau išimtis, bet tikrai nemanau, kad visi ten kažkokie lochai - maniakai - pusiau degradavę.

QUOTE(linada @ 2015 09 22, 12:55)
nu nevaryk tik merginoms kaltės.

Man irgi būna, kad ne į temą komentuoju, bet pirmas sak. tai. sorry, bet mega_shok.gif Gal pirma postą perskaityt reikia prieš komentuojant, o ne iš konteksto traukt?
Labai priminė nūdienos populiarųjį vaizdelį dėl imigrantų ir žiniasklaidos:
user posted image
O dėl tavo santykio su nepatinkančiu tau dėmesiu/elgesiu irgi gerą receptą VėjoVaikas parašė skirtą Mėjai.
Pačiai, laimei, niekad neteko bendraut darbe, nei kur kitur, su visai asocialiais ar maniakakais, bet, tikrai gan tiksliai aprašė - man visad iki šiol suveikdavo, kai TIKRAI nenusiteikus leliakint, parodyt (emocija, povyza, elgesiu, kalba, ar kaip tai pavadint), kad aš TIKRAI nenusiteikus leliakint.
QUOTE(meja82meja @ 2015 09 22, 15:30)

Tu tik metais už mane jaunesnė, tai atsiprašau, jei nuvilsiu, bet jaunutės tikrai nesam ir neatrodom. biggrin.gif

Kaip jau pastebėjot, turbūt, aš šiandien vėl irzlus, neramus. Nu ir storas. Aj... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 09 22, 20:17)
Gal pirma postą perskaityt reikia prieš komentuojant, o ne iš konteksto traukt?

skaiciau wink.gif ne tuos zodzius panaudojau, ne ta omeny turejau. nekenciu internetinio bendravimo kartais.
Atsakyti
Ar tu norėjai šitą paslaptį atskleist? Hm. Ei, kaip jai pasakyt, spėju, kad nenorėjo. surrender.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 22 rugsėjo 2015 - 20:25
QUOTE(Night13 @ 2015 09 22, 20:17)
Tu tik metais už mane jaunesnė, tai atsiprašau, jei nuvilsiu, bet jaunutės tikrai nesam ir neatrodombiggrin.gif :

Stumi depresikes į dar didesnę depresiją.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 09 22, 19:17)

Tu tik metais už mane jaunesnė, tai atsiprašau, jei nuvilsiu, bet jaunutės tikrai nesam ir neatrodombiggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
grazios,jaunos ir net ne ant dietos tongue.gif
as cia jauniausia is visu moteru.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2015 09 22, 22:22)
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
grazios,jaunos ir net ne ant dietos tongue.gif
as cia jauniausia is visu moteru.

aš sakyčiau, vidutinio amžiaus bobos, bet tebūnie, kaip pasakysi. biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(VėjoVaikas @ 2015 09 22, 22:18)
Stumi depresikes į dar didesnę depresiją.

Aš pati depresikė, ko jūs iš manęs norit, kad linksminčiau? biggrin.gif Apsieisit.
Atsakyti