QUOTE(Night13 @ 2015 09 22, 09:18)
bet noriu pasakyt, kad neretai ir nuo pačių mergų daug kas priklauso kaip su jom elgiamasi.
nu nevaryk tik merginoms kaltės. kaip reikia bendrauti, kad jie suprastų- kad nedomina, neįdomu - tą ir reiškia. suprantu jei vaikšai miniaku, ryškiai dažyta ir pan, gal tas 'neįdomu" dviprasmiškai skamba, bet ir tuomet jie neturi absoliučiai jokių teisių tave liesti lįsti ir pan.
aš dėl to ir jaučiuosi nesaugiai nes nežinai kaip pasielgti, kad neliktum kalta - neįdomu, bet nusišypsai - aha vadinasi nori, sakai giržtai neįdomu - aha meluoji, nes nori ir uoj kokia tu pikčiurna kuti kuti, nukratai elektyros šoku - aha kokia žiurkė durnė ir pan. - visais atvejais prieš tokius esi kalta, o ne jie - kad lenda, taiga šiaaaip, biškiii. vaidinti kokią apsiseilėjusią nelabai protingą irgi nefaina. tokiose situacijose aš net nežinau išeities. nevaikščiot vienai, susirasti draugę/daugių ir pan. ir nors neturiu jokių blogų prisiminimų, potyrių, bet kažkaip mane visada lydi tas vyrų atžvilgiu - kad aš nežinau kaip tinkamai ką pasakyti, kad atsikabintų. visad jaučiu kažkokią įtampą, kad ką pasakyti jei sakys taip, o jei anaip.