Įkraunama...
Įkraunama...

Apie depresijos šmėklą

QUOTE(VėjoVaikas @ 2015 09 22, 13:03)
Nėra pateisinamos priežasties seksualiniam priekabiavimui. Gali būt pasišiaušus, gali būt su miniaku ir raudonom lūpom - o ką, gal dėl savęs puošiesi, kad gerai jaustumeisi. Niekas neturi teisės lįsti prieš tavo valią.

Va, va. As visada su makiazu, pasipusciusi, pakankamai ryski, bet tai darau tikrai ne del to, kad diedai kabintusi. Bet prie manes ir nesikabina, man atrodo, kad mano zvilgsnis labai grieztas. Sporto saleje seni sporcmenai tik nedrasiai pasisveikina. Vienas yra toks kiek issisokes, vis megsta pakalbinti ar pamokinti kaip teisingai daryti pratimus, bet jis tokios naturos, megstantis mokinti, tai kol kas neteko grumtis biggrin.gif Karta pasake, kad as jam net vietoj svarmens buciau per lengva, tai kiek suerzino, nes siek tiek per intymu pasirode toks netiesioginis pasiulymas mane pakilnoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 22 rugsėjo 2015 - 21:46
QUOTE(Nidulia @ 2015 09 22, 22:45)
Va, va. As visada su makiazu, pasipusciusi, pakankamai ryski, bet tai darau tikrai ne del to, kad diedai kabintusi. Bet prie manes ir nesikabina, man atrodo, kad mano zvilgsnis labai grieztas. Sporto saleje seni sporcmenai tik nedrasiai pasisveikina. Vienas yra toks kiek issisokes, vis megsta pakalbinti ar pamokinti kaip teisingai daryti pratimus, bet jis tokios naturos, megstantis mokinti, tai kol kas neteko grumtis biggrin.gif Karta pasake, kad as jam net vietoj svarmens buciau per lengva, tai kiek suerzino, nes siek tiek per intymu pasirode toks netiesioginis pasiulymas mane pakilnoti.

Kas čia intymaus? Aš pasiūlyčiau raumenų kietumą jo patikrint spyriu į subinę įsibėgėjus.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 09 22, 22:34)
Aš pati depresikė, ko jūs iš manęs norit, kad linksminčiau?  biggrin.gif Apsieisit.

tai kad linksmini: biggrin.gif

QUOTE(Night13 @ 2015 09 22, 23:27)
Kas čia intymaus? Aš pasiūlyčiau raumenų kietumą jo patikrint spyriu į subinę įsibėgėjus.

Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 09 22, 23:27)

Jei taip kiekvienam siulyti, tai kas cia per gyvenimas?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 09 23, 02:15)
Jei taip kiekvienam siulyti, tai kas cia per gyvenimas?

O tai į tave kiekvienas sutiktas vyras kreipias su tokiais `intymiais` pasiūlymais? Į mane dabar išvis niekas. Tai nepraleisčiau tkios progos. Ir prie ko čia gyvenimas?
Papildyta:
šiandien 7m. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 09 23, 08:19)
O tai į tave kiekvienas sutiktas vyras kreipias su tokiais `intymiais` pasiūlymais? Į mane dabar išvis niekas. Tai nepraleisčiau tkios progos. Ir prie ko čia gyvenimas?
Papildyta:
šiandien 7m. verysad.gif

console.gif group.gif

aš tai nepraleisčiau progos, jeigu į mane kreiptųsi subtiliai ir vyriškai blush2.gif
Atsakyti
vakar skaičiau, jau nepamenu - knygoj ar kokiam straipsnyje, seniai savo kailiu patikrintą mintį. Kad žmogus didele dalim negatyvus ne pats iš savęs, o "užsikrečia" iš aplinkinių. Čia sergančioms nežinau, ar galioja, bet ar jūs pajuntat kitaip besijaučiančios, kai bendraujat su geranoriškais, nuoširdžiais žmonėmis? Nu ne tais, kur "užsikūrę" ant dirbtinio pozityvo, bet ramiais ir išties šiltais vidumi? Aš tai labai labai jaučiu. Vat apie Mėją pagalvojau, kaip ji čia rašo, kad ją ir sesė, ir mama dažnai gruzina, kad nepavyks, neišeis, prigasdina viskuo... labai nesmagu gyvent su tokiu "palaikymu". g.gif Aš jau sąmoningai vengiu bendravimo su tais, po kurių jaučiuosi nebe tokia laiminga, gera, kažkuo kalta, kažko nepadarius ar blogai padarius, netaip pasirinkus... g.gif
Atsakyti
QUOTE(VėjoVaikas @ 2015 09 23, 09:29)
vakar skaičiau, jau nepamenu - knygoj ar kokiam straipsnyje, seniai savo kailiu patikrintą mintį. Kad žmogus didele dalim negatyvus ne pats iš savęs, o "užsikrečia" iš aplinkinių.

labai jaučiu. net jei esi gerai nusteikęs, kompanijoje, kur varoma ant visko:valdžios, darbo, sporto....ilgainiui išeini suirzęs ir piktas. persiima tas negatyvizmas.
Atsakyti
QUOTE(VėjoVaikas @ 2015 09 23, 08:26)
console.gif  group.gif

Ačiū. Tikrai ačiū. verysad.gif Šiandien mintyse ir testovi. Taip ryškiai prisimenu tą vakarą prieš tuos 7m. verysad.gif
Kai buvo praėję nedaug laiko, galvojau, kad o kaip bus, kai praeis metai, 2, 5, 15 ir t.t. Ar pasimirš skausmas. Ar prisiminsiu Jo veidą. Ar ilgėsiuos. Viskas ne taip, kaip maniau. Viskas gyva atminty. Gal ne kaip vakar. Kaip prieš kokį trejetą mėn atrodo tas vakaras buvo. verysad.gif
Galvoju, kas pasikeitė mano gyvenime per tą laiką. Nieko labai iš tikro. Sunkūs, neramūs visi tie metai. verysad.gif
QUOTE(VėjoVaikas @ 2015 09 23, 09:29)
vakar skaičiau, jau nepamenu - knygoj ar kokiam straipsnyje, seniai savo kailiu patikrintą mintį. Kad žmogus didele dalim negatyvus ne pats iš savęs, o "užsikrečia" iš aplinkinių. Čia sergančioms nežinau, ar galioja, bet ar jūs pajuntat kitaip besijaučiančios, kai bendraujat su geranoriškais, nuoširdžiais žmonėmis? Nu ne tais, kur "užsikūrę" ant dirbtinio pozityvo, bet ramiais ir išties šiltais vidumi? Aš tai labai labai jaučiu. Vat apie Mėją pagalvojau, kaip ji čia rašo, kad ją ir sesė, ir mama dažnai gruzina, kad nepavyks, neišeis, prigasdina viskuo... labai nesmagu gyvent su tokiu "palaikymu".  g.gif  Aš jau sąmoningai vengiu bendravimo su tais, po kurių jaučiuosi nebe tokia laiminga, gera, kažkuo kalta, kažko nepadarius ar blogai padarius, netaip pasirinkus...  g.gif

Turbūt visi žmonės daugiau mažiau empatiški. Manau, kad jaučiu, kada žmogus nuoširdus ir šiluma sklinda. Bet iš tikro laaaabai retai "užsikrečiu" kito žmogaus nuotaika. Ar būtų labai džiaugsmingas, ar įniršęs, ar atlapaširdis, ar savanaudis, kad ir kaip ir kokias emocijas parodo, manęs neįtakoja. unsure.gif Vienužo dabar supratau, kad aš medis. surrender.gif
Atsakyti
QUOTE(VėjoVaikas @ 2015 09 23, 08:29)
vakar skaičiau, jau nepamenu - knygoj ar kokiam straipsnyje, seniai savo kailiu patikrintą mintį. Kad žmogus didele dalim negatyvus ne pats iš savęs, o "užsikrečia" iš aplinkinių. Čia sergančioms nežinau, ar galioja, bet ar jūs pajuntat kitaip besijaučiančios, kai bendraujat su geranoriškais, nuoširdžiais žmonėmis? Nu ne tais, kur "užsikūrę" ant dirbtinio pozityvo, bet ramiais ir išties šiltais vidumi? Aš tai labai labai jaučiu. Vat apie Mėją pagalvojau, kaip ji čia rašo, kad ją ir sesė, ir mama dažnai gruzina, kad nepavyks, neišeis, prigasdina viskuo... labai nesmagu gyvent su tokiu "palaikymu".  g.gif  Aš jau sąmoningai vengiu bendravimo su tais, po kurių jaučiuosi nebe tokia laiminga, gera, kažkuo kalta, kažko nepadarius ar blogai padarius, netaip pasirinkus...  g.gif

mama palaike mane,tik bijojo ,kad ko nenutiktu.del seses,tai jos palaikymo nejauciu,nezinau ka ji galvoja,nes nelabai bendrauja,o jei bendrauja,tai viskas baigias mano sunervinimu.

bet svarbu,kad as gerai jauciuos,jos gi nenugyvens mano gyvenimo.
Atsakyti
Zinot ka?????

Man nerimo ir viso kito s... padeda GrYBAVIMAS!!!!!!!!

Kaifuoju miske budama... grynas oras, grybu belekiek... gal ir jums kazkas aktualu ?

thumb_yello.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
Jums leidus aš dar apsivemsiu (jau net ant viso feisbuko apsivėmiau. nežinau kam). Kadangi šiandien TA diena, tikrai reikšminga mano su*iktoj biografijoj, kaip tyčia darbe dirikas klykavo iš džiaugsmo (žinoma, ačiūdie, kad ne iš pasiutimo), kad jam visi babkes šiandien tik neša, kad pavyko mašiną parduot ir pirks naują, kad reikia įsidėmėt tą dieną. Ir dar mašinos pirkėja paantrino, kad šiandien ypatinga ir gera diena. Suprantu, kad sutapimas. Suprantu, kad net ir man ta diena nebuvo bloga. Bet sutapimas nemalonus. Kanopos tirta. Nuo garsų šokinėju. Žmonių baidausi.
Ir aš tikrai tikrai tikiu, kad mirtis yra kažkokia kitokia realybė, kad nėra taip, kad nieko nebelieka. Nors nei sau, nei kitam nelinkėčiau, kad TEN irgi būtų kančių.
Dieve, kaip aš myliu savo tėtį ir mamą. Nors man jau TIEK metų.
Atsakyti