QUOTE(meja82meja @ 2015 09 25, 21:44)
jei atsilaikysi,tai gal bent iseitine gausi?o siaip istojus i birza 6 men pasalpa moka,jei isdirbus per kazkiek laiko 18 men.
as tai dziaugiuos,kad mano darbe nera jokiu edimusi ir nervu gadinimo,intrigu.nezinau kaip man uz akiu,gal kad mazai su kuo bendrauju-nematau ir tu intrigu.
atsilaikyt reikėtų ilgai.. Nusiteikę mane ėst, taip ir pasakė. Net nežinau, dėl ko kovoju. Iš principo turbūt. Nes žinau, kokie nesąžiningi mano vadovai. Man pikta ant jų, noriu kenkti. Bet ir pati galiu nukentėti. O aš silpna. Aš jiems tik rakštis, kurią nori išdraskyti. Visai nesvarbus žmogus.
Iš biržos man pašalpa nepriklausytų, nes aš studentė. Finansiškai nėra labai sunku, net ne tame esmė, nors man pinigai irgi svarbu.
QUOTE(Daniella @ 2015 09 25, 21:45)
Sveikos
Skaitau viską.
Deraramos, gal tiesiog tie darbai ne tavo sritis? Gal reikia radikaliai kažko kito? Kai esi savo vietoj, nu tai kažkaip ir tos klaidos praplaukia, nes klaidų daro VISI. Aš pagal pirmąją savo specialybę galėjau dirbti tik analitinį darbą, o daugiau JOKIŲ, nu nėjo nuo rankos, nors atrodo, gi nieko sudėtingo. Pvz,, jeigu būtų galimybė pasirinkti bet kokį darbą ir bet kokią sritį (išskyrus gulėjimą ant sofos), ką pasirinktum? Šiaip užjaučiu ir siūlau nekovot... nervų prarasi daugiau negu laimėsi.... čia tik pasiūlymas aišku.
Pasirinkčiau literatūrinę kūrybą, teksto redagavimą, kažką tokio. Bet neturiu tam išsilavinimo, pakankamų žinių, pažinčių, esu visiškai nepatyrus, darbo rinka išvis nedėkinga. Ir nepasitikiu jau ir čia savimi.
QUOTE(Night13 @ 2015 09 25, 22:02)
pagalvojam. seniau ne visad gal skaitydavai, aš kalbinau, - nekalbėjai (dar prieš susitikimą), tai dabar neminiu.
bet tai vargeli tu mano.

labai užjaučiu.
man pirma mintis - ačiūdie nėr, kad neturi finansiškai į ką atsiremt. na, tokiai man, būtų krachas.
suprantama, kad tau N TAI dabar svarbiausia.

nu bet protinga mergina atrodai, darbiniu klausimu turės kažkada pasisekt, nu čia kažkokie atsitiktinumai, man vėl primena tą pažįstamą, kuriai panašu, kad tiesiog nesisekdavo su darbais.
negaliu sakyt, kad ir man sekas, bet vis tiek ne tokiom situacijom.
Papildyta:
Aha. Aš nedrįsau to sakyt, bet pagalvojau tą patį.

Nes ar tikrai jausies laimėjus kažką pačiu optimistiškiausiu atveju (nežinau, koks jis įmanomas)?
skaitydavau, ačiū, kad mane minėjai, man svarbu, kad žmonės nepamiršta, parašo, kad ir virtualiai. Dėkui už užuojautą. Šį periodą, kuris dar tik prasideda, esu apturėjus jau 2 kartus. Žinau visus jo šlykštumus ir jau matau, kad nesugebėsiu elgtis kažkaip kitaip. Vėl depresuosiu, būsiu pasyvi, nepasikelsiu nuo sofos ir pc, nerasiu motyvacijos gyventi dieną. Darbas buvo mano paspirtis gyventi ir jaustis normaliu žmogumi.
Tikiu, neprarandu vilties, kad dar atrasiu savo vietą. Bet kol kas esu per daug sugniuždyta ankstesnių patirčių, labai skaudžiai jas pernešiau, man sunku pasitikėti savimi ir vėl iš naujo stengtis, įrodinėti kitiems ir sau, kad esu kažko verta. Ir negaliu sakyti, kad tie trys atvejai yra atsitiktinumai. Problema yra. Manyje, žinoma. Nesugebu kažko. Trūksta skrupulingumo, atsirado žioplumas, kurio anksčiau nebūdavo. Per daug stresuoju, nepasitikiu savim. Sunku atrodyti stipriai, pakovoti už save, įgauti pagarbos kaip žmogui, kaip darbuotojui. Neturiu "svorio". O silpnieji nuo bandos būna atskiriami. Psichiatras užsiminė, kad kažkaip bus galima nagrinėti tą mano nesugebėjimą susikaupti, kad darau tiek klaidų. Žinau, kad sugebu, bet neišeina. Kažkas trukdo.
O išeiti jau dabar aš norėčiau visgi susitarus. Bandė ten su manim tartis, bet tuo metu ne tas rūpėjo, blaiviai nemąsčiau. Pykau ant jų, ant savęs, užsisklendžiau, kaltinau visus aplinkinius ir norėjosi tik užsispirti kaip mažai mergaitei ir pridaryti problemų. Nes aš jau neturiu ką prarasti, kodėl aš vėl turiu būti auka. Norėjosi kažkam keršyti, kažką apkaltinti. Kad stengiausi, atidaviau visą save, sėdėjau darbe rimtai sirgdama, o mano tos pastangos buvo nieko vertos ir niekam nereikalingos. Dabar truputį kitaip mąstau.
Prabudau su nerimu, suku mintyse kaip filmą vakarykštę dieną, kuri, tiesą pasakius, buvo labai įdomi, kupina įspūdžių, pokalbių, emocijų. Man tas netgi patinka. Nesvarbu, kad emocijos neigiamos. Bet įgrista rutina, reikia aštrių potyrių. Aš negaliu ramiai gyventi. Nors siekiu tos ramybės, stabilumo. Tai va, ta proga išsiliejau čia. Išgėriau lexo, nors dabar turėčiau jo jau nebevartoti. Bet gal nuramins mane ir galėsiu grįžt miegoti. Taip noriu tą ateinantį periodą pragyventi kuo sklandžiau, negulėdama paslika ir nepasikeldama, nenorėdama nieko neveikti ir po to šlykščiai jaustis. Nebeturiu atramos taško, dabar vėl pati turiu juo būti. Turbūt reikės daug ratų. Noriu gydytis psichiką, gal net pasirašysiu tai ligoninei. O kas jau dabar. Nieko neprarasiu. Gal psichoterapijas paskirs. Gal motyvacija atsiras. Gal įtikins mane, kad nieko vertos tos mano problemos, kad per daug įsikandu į jas, per daug analizuoju ir smerkiu save, neleidžiu sau džiaugtis gyvenimu. Tiesiog ne visiems viskas sklandžiai sekasi nuo pat pradžių. Reikia išlaukti, reikia atrasti, reikia stengtis. Ir suprasti, kad tai ne pasaulio pabaiga, ne esminis dalykas, atrasti gyvenimo prasmę ne tokioje srityje.