Sveikos damos, kaip visada smagu ir įdomu jus paskaityti. Nuoširdžiai džiaugiuosi dėl mejos, kad šitaip kabinasi į naują gyvenimą, nesėdi rankų sudėjus, naudojasi progom.
Šiaip jo, norėčiau keisti sritį, tik kol kas nėra vizijos į kokią ir kaip. Gal ne taip drastiškai. Bet čia 5dienį buvau pokalbyje dar, sakau ten jiem, man nesinori vien techninio darbo, na teisybę nuoširdžiai pasakiau, ir prašoviau, ten reikia žmogaus techniniam darbui

O man norisi bendravimo, organizavimo. Tada ir tos techninės klaidos nelįs tiek, manau, nebus tiesiog tam terpės. O aš esu galvota. Taip manau. Man tik nesiseka tie smulkmeniški darbeliai, negabi aš jiems. Neturiu kantrybės, iškart noriu kažko stambesnio ir svarbesnio. Dabartiniam darbe išvis jaučiausi tokia menka, nereikšminga, atlikdavau juokingo atsakingumo ir svarbumo darbus, o mane dar tikrindavo. Nors, aišku, ne be reikalo. Tiesiog ne man tokie darbai, jie mane slopina. Nors ir atrodo, kad va, ramiai, be streso dirbsiu ir bus gerai. Bet išeina dar blogiau. P.S. kiek daug 'man' ir 'aš' vartoju

Savianalize užsiiminėju.
Šiandien nerami diena, į galvą lenda įkyrios mintys, bijau pirmadienio, suku filmukus apie būsimus ir buvusius pokalbius darbe, kuriu scenarijus. Buvau truputį pasikultūrinti, į fejerverkų šou, na tai patys fejerverkai labai gražu, net sprandą paskaudo, bet tos grupės muzikinės... Sako dainininkas "aš dar grįšiu", kažkas iš galo rėkia "nebūtina"

Dar žmonių labai daug, visur aplinkui dūmai, rūkalai, vaikai. Bet labai nesiskundžiu, nors ir vargina. To ir reikėjo tikėtis, gerai, kad ne viena ėjau bent.
Dar apie vieną dalyką jums nepapasakojau (ar tai įmanoma? Ir kam įdomu?

). Paauglystėj esu turėjus valgymo sutrikimų. Tada buvo savų priežasčių. Atrodo, nebe maža esu, viską protu suvokiu, bet jaučiu, kad noriu vėl mitybos kontrole suimti savo gyvenimą į rankas. Bent čia yra viskas mano rankose. Nežinau, ar labiau save baudžiu, ar džiuginu. Gaila pinigų maistui, neprisimenu, kada ėjau į parduotuvę. Man pinigai labai svarbu, aš skrega ir taupyklė. Ir jei mažai valgau, jei krenta svoris, man toks pasitenkinimas. Dar nedaug tenumečiau, 3 kg. Gal viskas tik laikinai, čia toks laikinas užtemimas, kol daug streso.