Įkraunama...
Įkraunama...

Apie depresijos šmėklą

QUOTE(meja82meja @ 2015 09 27, 23:47)
kita savaite eisiu bandyt dirbt papildomam darbe smile.gif

oho, kur bigsmile.gif

QUOTE(Night13 @ 2015 09 27, 23:58)
nu gal normalu ramiam žmogui erzintis, kai visą dieną aplink zuja, strakalioja, plepa. gal tau pamedituot priliptų, ar piešt? Nežinau, kas dar ramina.. Kokia muzika gal. Nežinau, bet bandau spėliot kas teiktų nusiraminimą.

Dabar visi pagalvos, kad VėjoVaikas baisus rėksnys isterikas. Wahahaha.  biggrin.gif  doh.gif

kad aš pati ne kartą čia rašiau, jog isterikuoju, rėkiu ant viso namo ir kitaip iš proto einu biggrin.gif
pamedituot būtų gerai, bet... kada? biggrin.gif daug nusiraminimo budu tiktu, bet kaip ten ramintis, kai salia strakalas?

QUOTE(meja82meja @ 2015 09 28, 00:06)
knygu skaitymas dar ramina:)
arba vaika gerai iskraut reik kazkur kitur,kad namie neturetu jegu.aisku jei nenori lankyt jokiu bureliu tai nieko nebus tada

lanko muzikos mokyklą, užsirašė savo mokykloj i 2 burelius. labai noriu, kad kanors judraus lankytu, bet nenori ji pati. bet po vakar namie kaip šventa buvo thumbup.gif

QUOTE(kliomba @ 2015 09 28, 01:37)
Yra toks durnas efektas. Kai visi ima sakyt kad žino kaip reikia daryt, ir spaust, atsiranda noras daryt priešingai. Tie priklausomybės ir vyrų reikalai taip sudėtinga, dažnai pati nesuvoki, už ko ten laikaisi ir kam tas ryšys reikalingas, o kitą kartą klikt ir meti viską net nepamąsčius.

būtent, tą norėjau pasakyt drinks_cheers.gif

QUOTE(Night13 @ 2015 09 28, 08:39)
Atsikėliau, 4 kaip durnė, o pro lngą mėnulio nesimato.  biggrin.gif Rengtis ir į lauką eiti, žinoma, tingėjau.

as su chalatu i balkona ir per tureklus persisverus buvau biggrin.gif tobula savizudybe - del raudono menulio, kuris pasirodo tik karta per xx metų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(VėjoVaikas @ 2015 09 28, 07:52)
oho, kur  bigsmile.gif
lanko muzikos mokyklą, užsirašė savo mokykloj i 2 burelius. labai noriu, kad kanors judraus lankytu, bet nenori ji pati. bet po vakar namie kaip šventa buvo  thumbup.gif
būtent, tą norėjau pasakyt  drinks_cheers.gif
as su chalatu i balkona ir per tureklus persisverus buvau  biggrin.gif  tobula savizudybe - del raudono menulio, kuris pasirodo tik karta per xx metų  doh.gif

Tvarkyt namus,priziuret suni su katinu ir ofisa.aisku jei ne suo nebuciau susigundzius biggrin.gif o suo dieviskas biggrin.gif kas antra diena ten butu,po kelias val.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 09 28, 07:39)
-O ką veiki per dienas, ką išvažiavus veiki? Kaip suprantu, nėra taip, kaip Deraramos, kad neprisiverčia keltis.  g.gif
[b]Papildyta:[/b
-Atsikėliau, 4 kaip durnė, o pro lngą mėnulio nesimato.  biggrin.gif

Isvaziavus tai tikrai yra ka veikt:) o cia, nezinau. Kazkokiu reikalu ir veiku prisigalvoju ar atsiranda. Ir hobiu dar turiu. Tas laikas kazkoks susitraukes, buna net truksta. Kai blogiau, jo, rezimas susislenka, nakti nemiegu o paskui iki pietu. Paskui stengiuosi atstumdyt.
- pamaniau kad su Inga miegojai:))
Atsakyti
Nenoriu su Inga miegot, kas ji bebūtų. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 09 28, 11:19)
Nenoriu su Inga miegot, kas ji bebūtų.  schmoll.gif

pati nebezinai su kuo miegi. nemaza inga susisaudei, kad net menuli uzstoja.
Atsakyti
QUOTE(cremaster @ 2015 09 28, 12:26)

oi, myyyzu, negaliu, mergos pavarot lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VėjoVaikas @ 2015 09 28, 12:00)
oi, myyyzu, negaliu, mergos pavarot  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kai lužau iš tos Ingos lotuliukas.gif
Ilgai galvojau, čia gal parduotuvė kokia,kad pro langa užstoja ? g.gif

Oj negaliu, tryliktukė pavaro lotuliukas.gif pavaro lotuliukas.gif
Aj turejo buti langa vietoj Inga blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylinti_mamyte: 28 rugsėjo 2015 - 12:10
QUOTE(cremaster @ 2015 09 28, 12:26)

nepavydėk
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 09 28, 13:02)
nepavydėk

Kur jau cia, badauju. Paskutiniu metu visai nebeturiu laiko ingoms. Reiks susiimt.
Atsakyti
Kazkur sugebejau persalt,skauda gerkle,salta.sildyma laikau ijungta.ir nulis energijos.
Atsakyti
QUOTE(VėjoVaikas @ 2015 09 28, 12:00)
oi, myyyzu, negaliu, mergos pavarot  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Myžu ir aš lotuliukas.gif

Peršalau vėl ir aš,nebesportuoju ir aš,plaukai slenka ir man...👀
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bestygė: 28 rugsėjo 2015 - 16:35
Inga *inda, niekuo neypatinga. Baikit. doh.gif Mano vaizduotėj šlykštu net daros dėl tų ingų.

Lieva diena. Vėl prisidirbau darbe.
Atsakyti