Deraramos, daraisi planą?

Kaip draugas reaguoja į tuos nepasisekimus?
QUOTE(VėjoVaikas @ 2015 09 29, 08:57)
* oi patikek, moka juodais ne tik kioskai, bet ir pakankamai rimtos imones
pradžioj daug kur moka grašius, bet gal kažkur yra perspektyva uždirbti daugiau su laiku?
Tikrai taip. Kartais NET MAN (

), kuriai gyvenime nėra mokėję niekas skaidriai, sunku patikėt KOKIOS įmonės tą daro. Paprastai jos yra lietuvių kapitalo.
Po seniausiai vykusios vadinamos krizės, tame, ką aš veikiu, atlygiai taip ir neatsistatė. Visi jie iš pradžių gražiai prisuokia, o po to tie grašiai ir lieka. Ir dar džiaugies, kad išvis moka ir maždaug laiku.
Kur db dirbu, ir iš pradžių aukso kalnų nežadėjo, kaip tik prigąsdino, nors, bet kokiu atveju išėjo geriau, nei buvusiam. Pasigyrus buvau, bet, po paskutinės klaidos, nebeverta tikėtis pakėlimo. Džiaugsiuos, jei nenuskaičiuos, nes ir taip būna. Nors lyg ir pasakė, kad to nebus šįkart (

) Bet jau man ne tas baisiausia, o morališkai...
Dėl tos klaidos šiandien pati užklausiau, atklausiau vėl gražų, bet moralą, kaip tai blogai, ojojoj. Aš vis tiek žinau, kad MAN neįmanoma tokių klaidų nedaryt. Nesu linkus į tokius labai labai smulkmeniškus mąstymus - skaičiavimus. Dabar kol viskas išsispręs, gali praeiti nemažai laiko. Jei pasakyčiau, kokia tai klaida, atrodytų pfff. Bet iš tikro kaip visiems darbams ir kitiems darbuotojams, ir pelnams atsiliepia, ojojoj - užtenka vieną raidelę ar skaičiuką sumaišyt.
Ir tai. Aname darbe tokiais atvejais daugiau streso turėdavau. Čia daugiau atsakomybės pats savininkas prisiima. Aš net ant sutarčių nepasirašinėju.
Papildyta:
Mėja, man nėra, kad neįdomu. Bet ir nėr viliojančiai.