Įkraunama...
Įkraunama...

Apie depresijos šmėklą

Nu taip taip, bet aš žinau gi, kad ne tik vaikai. Gal rimtai paugdyt pabandyt tuos įgūdžius g.gif

Night, čia kažkoks lieviausias virusas.... maniškiai dažnai gi serga, bet kad šitaip visą savaitę negerėtų gerklės dar nebuvo.... darė užvakar merginai kraują, sakė bakterinio uždegimo nerodo... nors man knieti prašyt mėjos antibiotikų, kad atsiųstų (VV neskaityk), tas nesibaigiantis sirgimas man rodos labiau kenkia negu vaistai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daniella: 10 spalio 2015 - 20:42
QUOTE(Daniella @ 2015 10 10, 21:31)
Nu taip taip, bet aš žinau gi, kad ne tik vaikai. Gal rimtai paugdyt pabandyt  g.gif

Night, čia kažkoks lieviausias virusas.... maniškiai dažnai gi serga, bet kad šitaip visą savaitę negerėtų gerlklės dar nebuvo.... darė užvakar merginai kraują, sakė bakterinio uždegimo nerodo... nors man knieti prašyt mėjos antibiotikų, kad atsiųstų (VV neskaityk), tas sirgimas man rodos labiau kenktu negu vaistai...

Tau gal nebūtina ugdyt. Nežinau, koks pas tave levelis namie. biggrin.gif Pas mane mano kambarėly kartais išties būna taip, kad gėda būtų, jei kas užeitų. Ne kartą rašiau. Tikrai buvo buvę, kad NEBEGALIU, NEĮSTENGIU, NESVARBU, bet dabar to nėr. Reikalai pasitaisė, bet ne tiek, kad būtų, kaip pas normalų žmogų. doh.gif
Bjaurus tas gerklės skausmas, ir dar bjauriau, kai kas pakalbina ir tuo metu ima perstėt ten, imi springt, kosėt.
Aš vakar pas psichologę ryte nuėjau ir jau mintyjau, gal atsiprašyt, ir varyt namo karšto vandens užsivirt gurkštelt. doh.gif Bet paskui šiaip taip. O dirikas kai priskreto su klausimais apie darbus, tai dar labiau ėmiau springt. lotuliukas.gif
Beje, šita psicologė įžvalgi. Blogiau tikrai nepadarys, gal ir gero kas išeis. Minčių man duoda. Apšvietė mane, kad ne visi žmonės tokius klausimus kelia, kaip aš. g.gif Nu kad ir apie gyvenimo prasmę/beprasmybę, planetos likimą ir net apie mažesnius, tokius, kaip nuolatinis ėdimas savęs už klaidas darbe ir šiaip visokias nelaimes. g.gif Kažkaip manydavau, kad teigiamai ar neigiamai savo atžvilgiu visi žmonės apie tai pamąsto. g.gif Dar bandė įteigt, kad gi aš nežinau, kaip ten būtų, jei turėčiau laimę būt negimus, kitiems žmonėms, kad ir tėvams (atseit, nereiškia, kad nuo to kitiems geriau būtų buvę). Bet va šituo aš netikiu ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2015 10 10, 20:30)
Night,isipilk i pusle karsto vandens,jei neturi i bambali ir laikyk per nakti prie gerkles,lb padeda.

siaip ,sako, katinai megsta lipt ant sergancios vietos, tai Night, gal pasidaryk apykakle is jo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VėjoVaikas @ 2015 10 10, 22:08)
siaip ,sako, katinai megsta lipt ant sergancios vietos, tai Night, gal pasidaryk apykakle is jo? biggrin.gif

Kai buvo labai *ujova, nepasikėliau iš lovos po tam tikrų negandų pernai, tai rimtai guldavo ant krūtinės (man atrodydavo, kad kaip ten kaip kelios plytos įmontuotos). Bet šiaip kas ją matė, čia gi pusė šuns. doh.gif Tai labai trumpai paguli nebent. Labai veikli ji moteris, visokių reikalų turi nuolat. Ir šiaip ponios gi nepaguldysi, kai ji nenori.

Daniella, aš dar pagalvojau, kad reikia taikyt mums kažką pan į `flylady`, gal girdėjai - kur tvarkytis reikia ne daugiau 15min. biggrin.gif Pvz., vieną dieną langus valyti, kitą - apatinius susitvarkyti. Tik aš tikiuos, kad to nereik daryt kasdien. lotuliukas.gif
Sakykit, kad aš nenormali, bet tai rimtai, jei reikėtų IŠKART išsiplaut kavos puodelį, panaudojus, arba dabar, prilaisčius arbatos, iškart nusivalyt palangę, arba padėt rankšluostį į vietą, ar susilankstyt skalbinius, žinokit, išprotėčiau. doh.gif Žinau, kad daugeliui žmonių tai nenormalu. Ir aš tą darau prie kitų žmonių, ar patalpose, kuriomis naudojuos ne viena. Bet kur tik aš, man tai taip natūralu, kad to nereikia. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 10 spalio 2015 - 21:30
tad as irgi nenormali. baigiu apkerpet blush2.gif
Atsakyti
Oj night negaliu 4u.gif

Mintis įdomi apie 15 min.

Man svarbiausia minimaliai palaikyt sanitarines sąlygas.

Mūsų kacas irgi neguli ant gerklių smile.gif labiau jai patinka siautet smile.gif, jauna dar, neišsisiutus.
Atsakyti
QUOTE(VėjoVaikas @ 2015 10 10, 23:21)
tad as irgi nenormali. baigiu apkerpet  blush2.gif

Bijau, kad iki manęs tau toli. biggrin.gif O jei ir apkerpėjai, tai dabar žinau kodėl. biggrin.gif Nereikėjo tos trečios akies tau. Oi nereikėjo. lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 10 10, 20:22)

Tai va kaip.  g.gif Gal tikrai užsikrėčiau. Man jei užeidavo, tai užmušdavau tuos gerklinius negalavimus per dieną - dvi. O db jau prieš sav. prasidėjo. Darbe geriu arbatas, ėdu lockets, mynton ir halls, kad nespringčiau, purškiuos hexoralį, ar kaip jis ten. Tai padeda, bet trumpam.
Aišku, kad neturiu jokių pūslių, iš kur pas mane tokie medicininiai įrankiai?  biggrin.gif Pas mane nebent virvučių korimuisi galima rast - vaisto nuo visų ligų. Ir traleliuškių, žinoma.
Ir bambalių neturiu. Jei koks kada ir buvo atsiradęs šiuos namuos, tai jis seniausiai plastiko konteinery bus atsidūręs, tokių daiktų daiktų skubu atsikratyt.

tada pakaitink keptuvej druskos ir supilk i kojine ar salika ir uzsidek-irgi gerai veikia.nu blyn kojine juk turi turet:D

QUOTE(Night13 @ 2015 10 10, 21:23)
Kai buvo labai *ujova, nepasikėliau iš lovos po tam tikrų negandų pernai, tai rimtai guldavo ant krūtinės (man atrodydavo, kad kaip ten kaip kelios plytos įmontuotos). Bet šiaip kas ją matė, čia gi pusė šuns.  doh.gif Tai labai trumpai paguli nebent. Labai veikli ji moteris, visokių reikalų turi nuolat. Ir šiaip ponios gi nepaguldysi, kai ji nenori.

Daniella, aš dar pagalvojau, kad reikia taikyt mums kažką pan į `flylady`, gal girdėjai - kur tvarkytis reikia ne daugiau 15min.  biggrin.gif Pvz., vieną dieną langus valyti, kitą - apatinius susitvarkyti. Tik aš tikiuos, kad to nereik daryt kasdien.  lotuliukas.gif
Sakykit, kad aš nenormali, bet tai rimtai, jei reikėtų IŠKART išsiplaut kavos puodelį, panaudojus, arba dabar, prilaisčius arbatos, iškart nusivalyt palangę, arba padėt rankšluostį į vietą, ar susilankstyt skalbinius, žinokit, išprotėčiau.  doh.gif Žinau, kad daugeliui žmonių tai nenormalu. Ir aš tą darau prie kitų žmonių, ar patalpose, kuriomis naudojuos ne viena. Bet kur tik aš, man tai taip natūralu, kad to nereikia.  biggrin.gif

aha,tavo kate kieta,dar nepamirsau kaip ji mane primuse biggrin.gif biggrin.gif
su kavos puodeliais ir lekstem,tai man keista lb kaip cia visi pavalgo ir bega plaut indu,as padedu ir laukiu kol man ateis ikvepimas biggrin.gif viena k gryzus radau isplauta savo lekste,tai buvo geda,nes ja isplove darbuotoja,kuri rengias ir pietauja mano nameli.
as pasitvarkau,pasitvarkau ir jei bunu namie tuoj vel susikuiciu.man tvarkymasis toks beprasmis dalykas...

gavau seses siuntiny pagaliau smile.gif pradziugino su saldumynu kiekiu ir naujais rubais smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Daniella @ 2015 10 10, 20:31)

nors man knieti prašyt mėjos antibiotikų, kad atsiųstų (VV neskaityk), tas nesibaigiantis sirgimas man rodos labiau kenkia negu vaistai...

parasiau tau zinute del vaistu.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2015 10 11, 01:14)
tada pakaitink keptuvej druskos ir supilk i kojine ar salika ir uzsidek-irgi gerai veikia.nu blyn kojine juk turi turet:D
aha,tavo kate kieta,dar nepamirsau kaip ji mane primuse biggrin.gif biggrin.gif
su kavos puodeliais ir lekstem,tai man keista lb kaip cia visi pavalgo ir bega plaut indu,as padedu ir laukiu kol man ateis ikvepimas biggrin.gif viena k gryzus radau isplauta savo lekste,tai buvo geda,nes ja isplove darbuotoja,kuri rengias ir pietauja mano nameli.
as pasitvarkau,pasitvarkau ir jei bunu namie tuoj vel susikuiciu.man tvarkymasis toks beprasmis dalykas...

gavau seses siuntiny pagaliau smile.gif pradziugino su saldumynu kiekiu ir naujais rubais smile.gif
Papildyta:
parasiau tau zinute del vaistu.

druskos gal 3 arbatinius šaukštelius turiu. lotuliukas.gif ne viską apgalvojai. biggrin.gif aš gi negaminu, iš kur pas mane tokie turtai. bet iš tikro tai vakare geriau, tarpais tik springimas užeina.
nu jei kiti lankytųs mano urve, tai plaučiau iškart tą 1 lėkštę/sav. ir net puodelį. darbe va tai išsiplaunu iškart, nes ten mato kiti.
kažkur skaičiau, kad netvarkingi žmonės nebūna turtingi (net rimuojasi). vis pagalvoju apie save, kad tai tiesa. bardakas daiktuose, bardakas dūšioj. visur bardakas. tai iš kur tie turtai pas sutrę. biggrin.gif bet kad koks tai kūrybingumas iš to, irgi tiesa.
be to. dabar prisiminiau. šmaikštuolis irgi toks bardakiškas. ir aš visai nesibaisėdavau, kai vietoje mėsos plaktuko, mėsos gabalas įdedamas į keletą maišelių ir ant jo šokinėjama kol susiplos. man tai taip natūralu.

Papildyta:
Nu bet kad nieko ta katytė mano baisaus tada nedarė. Nuoširdžiai nesuprantu, kaip ja žmonės baisisi. unsure.gif Viena mergina sakė, kad tai yra vienintelė katė pasaulyje, kurios nenorėtų augint. doh.gif
Papildyta:
O sesė tavo būna ir šaunuolė, pasirodo, kartais.
Atsakyti
Nu gal visgi nevalgyčiau.... lotuliukas.gif

Aš irgi kai kas lankos mikliai plaunu indus, bet tai būna LABAI RETAI, o vaikų draugai, kurie lankos, pripratę. Penkiolikos minučių tvarkymą bandysiu... nuo pirmadinio (kurio?).

Mėja, o nešalta namely? Man vis smalsu kaip ten kūrena. Vienu metu galvojom įsitaisyt tokį, čia turbūt tie taip vadinami pusiau moblilūs nameliai... bet skaičiau kad žiemą juose šalta, reikia specialiai apšiltint.
Atsakyti
Valgiau, no prob. irnesakyk.gif
Kaip krikščionės, tai sekm. netinka. laugh.gif Vadinas, nuo ŠIO pirmad. 2015 10 12. Kas antrą dieną. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 10 11, 00:53)
druskos gal 3 arbatinius šaukštelius turiu.  lotuliukas.gif  ne viską apgalvojai.  biggrin.gif aš gi negaminu, iš kur pas mane tokie turtai. bet iš tikro tai vakare geriau, tarpais tik springimas užeina.
nu jei kiti lankytųs mano urve, tai plaučiau iškart tą 1 lėkštę/sav. ir net puodelį. darbe va tai išsiplaunu iškart, nes ten mato kiti.
kažkur skaičiau, kad netvarkingi žmonės nebūna turtingi (net rimuojasi). vis pagalvoju apie save, kad tai tiesa. bardakas daiktuose, bardakas dūšioj. visur bardakas. tai iš kur tie turtai pas sutrę.  biggrin.gif bet kad koks tai kūrybingumas iš to, irgi tiesa.
be to. dabar prisiminiau. šmaikštuolis irgi toks bardakiškas. ir aš visai nesibaisėdavau, kai vietoje mėsos plaktuko, mėsos gabalas įdedamas į keletą maišelių ir ant jo šokinėjama kol susiplos. man tai taip natūralu.
Papildyta:
Nu bet kad nieko ta katytė mano baisaus tada nedarė. Nuoširdžiai nesuprantu, kaip ja žmonės baisisi.  unsure.gif Viena mergina sakė, kad tai yra vienintelė katė pasaulyje, kurios nenorėtų augint.  doh.gif
Papildyta:
O sesė tavo būna ir šaunuolė, pasirodo, kartais.

nu blem as taip norejau tave pagydit...daugiau nieko neatgaminu kad man padedavo...
ji mane primuse sededama po taburete kai as kazko ieskojau savo tasej ir priverte kojas po kaldra susikist,nes plikas irgi uzpuole biggrin.gif
as nesibaisiu,man atvirksciai patinka katinai,kurie nera veplos.tavo kieta smile.gif
dar siaip visokiu smulkmenu idejo,nors as sakiau,kad atiduosiu pinigus ir liepiau suskaiciuot kiek esu skoloj,bet ji to klausimo negirdejo.

[quote=Daniella,2015 10 11, 00:58]

Mėja, o nešalta namely? Man vis smalsu kaip ten kūrena. Vienu metu galvojom įsitaisyt tokį, čia turbūt tie taip vadinami pusiau moblilūs nameliai... bet skaičiau kad žiemą juose šalta, reikia specialiai apšiltint.

yra sildytuvas,tai nezinau kaip kiti,bet as ji diena nakti jau laikau ijungta,drauge siandien tik patare isjungt bent pusvalandziui,nes sako gali perkaist...
man tik i duso vagona lb salta eit,o praustis,tai is vis...

Atsakyti