QUOTE(Night13 @ 2015 10 10, 20:22)
Tai va kaip.

Gal tikrai užsikrėčiau. Man jei užeidavo, tai užmušdavau tuos gerklinius negalavimus per dieną - dvi. O db jau prieš sav. prasidėjo. Darbe geriu arbatas, ėdu lockets, mynton ir halls, kad nespringčiau, purškiuos hexoralį, ar kaip jis ten. Tai padeda, bet trumpam.
Aišku, kad neturiu jokių pūslių, iš kur pas mane tokie medicininiai įrankiai?

Pas mane nebent virvučių korimuisi galima rast - vaisto nuo visų ligų. Ir traleliuškių, žinoma.
Ir bambalių neturiu. Jei koks kada ir buvo atsiradęs šiuos namuos, tai jis seniausiai plastiko konteinery bus atsidūręs, tokių daiktų daiktų skubu atsikratyt.
tada pakaitink keptuvej druskos ir supilk i kojine ar salika ir uzsidek-irgi gerai veikia.nu blyn kojine juk turi turet:D
QUOTE(Night13 @ 2015 10 10, 21:23)
Kai buvo labai *ujova, nepasikėliau iš lovos po tam tikrų negandų pernai, tai rimtai guldavo ant krūtinės (man atrodydavo, kad kaip ten kaip kelios plytos įmontuotos). Bet šiaip kas ją matė, čia gi pusė šuns.

Tai labai trumpai paguli nebent. Labai veikli ji moteris, visokių reikalų turi nuolat. Ir šiaip ponios gi nepaguldysi, kai ji nenori.
Daniella, aš dar pagalvojau, kad reikia taikyt mums kažką pan į `flylady`, gal girdėjai - kur tvarkytis reikia ne daugiau 15min.

Pvz., vieną dieną langus valyti, kitą - apatinius susitvarkyti. Tik aš tikiuos, kad to nereik daryt kasdien.
Sakykit, kad aš nenormali, bet tai rimtai, jei reikėtų IŠKART išsiplaut kavos puodelį, panaudojus, arba dabar, prilaisčius arbatos, iškart nusivalyt palangę, arba padėt rankšluostį į vietą, ar susilankstyt skalbinius, žinokit, išprotėčiau.

Žinau, kad daugeliui žmonių tai nenormalu. Ir aš tą darau prie kitų žmonių, ar patalpose, kuriomis naudojuos ne viena. Bet kur tik aš, man tai taip natūralu, kad to nereikia.
aha,tavo kate kieta,dar nepamirsau kaip ji mane primuse

su kavos puodeliais ir lekstem,tai man keista lb kaip cia visi pavalgo ir bega plaut indu,as padedu ir laukiu kol man ateis ikvepimas

viena k gryzus radau isplauta savo lekste,tai buvo geda,nes ja isplove darbuotoja,kuri rengias ir pietauja mano nameli.
as pasitvarkau,pasitvarkau ir jei bunu namie tuoj vel susikuiciu.man tvarkymasis toks beprasmis dalykas...
gavau seses siuntiny pagaliau

pradziugino su saldumynu kiekiu ir naujais rubais
Papildyta:
QUOTE(Daniella @ 2015 10 10, 20:31)
nors man knieti prašyt mėjos antibiotikų, kad atsiųstų (VV neskaityk), tas nesibaigiantis sirgimas man rodos labiau kenkia negu vaistai...
parasiau tau zinute del vaistu.
Aš tave myliu. Aš tave mylėsiu net tada kai nebus tavęs. Aš tave mylėsiu net tada, kai nebus manęs.