Įkraunama...
Įkraunama...

Apie depresijos šmėklą

Pasiilgau kažkiek. Nebaisiai, bet šiek tiek.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2015 10 08, 13:14)
Vejo vaikas,nejai siandien pro verkiu gatve?eidama su savo kibirais ir sluotom lb panasia i tave maciau.

šlaistytis šlaisčiaus, bet lyg ir ne verkių

QUOTE(Night13 @ 2015 10 08, 13:23)
Aha, VV. Prisipažink, kur vėl šlaistais.  lotuliukas.gif
Mėja, o regimos negalios kokios nors neturėjo ta panaši?

jo, pvz be vienos akies ar su 3 kojom lotuliukas.gif

QUOTE(Bad Seeds @ 2015 10 08, 16:52)

Geras nikas.
Atsakyti
QUOTE(Bad Seeds @ 2015 10 08, 16:52)

Aš tave kadaise seniai seniai šaukiau. mad.gif Kur tu valkiojies? Protas sveikas?

QUOTE(VėjoVaikas @ 2015 10 08, 17:53)

Aš tave vadinsiu Vėjavaike. Ot. bigsmile.gif
Atsakyti
Man taip nepatogu pries savo bendradarbe,ji po pietu uz mus abi dirbo,nes man paliko blogai,liepe isgert vaistu ur eit miegot.vakare pabudau-prasidejo priepuolis,siule iskviest greitaja,bet atsisakiau.db lyg geriau.

Isgeriau lexo pora.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2015 10 08, 22:33)
Man taip nepatogu pries savo bendradarbe,ji po pietu uz mus abi dirbo,nes man paliko blogai,liepe isgert vaistu ur eit miegot.vakare pabudau-prasidejo priepuolis,siule iskviest greitaja,bet atsisakiau.db lyg geriau.

Isgeriau lexo pora.

O as dziaugiuosi, kad tu turi salia zmogu, kuriam rupi 4u.gif nesijausk nepatogiai, kada nors gal ir jai prireiks tavo pagalbos ir atsilyginsi tuo paciu bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, nezinau gal ne toje temoje rasau, bet pamaniau kad zinote atsakyma i mano klausima. Ar galima gauti nemokama psichologo konsultacija? Ar terapija? Nes manau, kad vieno susitikimo nepakaktu. Ar pas mus is vis praktikuojamas gydymas pas psichologa ar tik psichiatras gydo? Zinau, kad yra daug privaciu kliniku, kur praktikuoja psichologai, bet siuo metu man ju paslaugos per brangios.

Aciu
Atsakyti
Galima, jei gydaisi pas psichiatra. Prasaisi I dienos stacionara. Tarp visus uzsiemimu ten, priklauso 1 karta per savaite psichologas/psichoterapeutas. Kursas - 6 savaites.
Atsakyti
QUOTE(jur12345 @ 2015 10 09, 00:15)
Sveikos mergaites, nezinau gal ne toje temoje rasau, bet pamaniau kad zinote atsakyma i mano klausima. Ar galima gauti nemokama psichologo konsultacija? Ar terapija? Nes manau, kad vieno susitikimo nepakaktu. Ar pas mus is vis praktikuojamas gydymas pas psichologa ar tik psichiatras gydo? Zinau, kad yra daug privaciu kliniku, kur praktikuoja psichologai, bet siuo metu man ju paslaugos per brangios.

Aciu

Tikrai galima, jei tavo klinikoje yra psichologas. Mano tiesiog užsiregistruoji pas jį ir gali eiti, jokio siuntimo nereikia. Pasiskambink ir pasiklausk klinikoje wink.gif
Atsakyti
trecia sudina diena prasidejo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(VėjoVaikas @ 2015 10 08, 16:53)
Geras nikas.

Taip.

QUOTE(Night13 @ 2015 10 08, 20:53)
Aš tave kadaise seniai seniai šaukiau.  mad.gif Kur tu valkiojies? Protas sveikas?
Aš tave vadinsiu Vėjavaike. Ot.  bigsmile.gif

Nerėk, aš jautri smile.gif
Protas sveikas. Visai gerai man. Užeina periodiškai nerimėlis, bet išsilaižau. Kaip narkomanė - vos vos neatkrinti, bet atsilaikai. Intensyvus gyvenimas padeda vėl nenusmurgti.
Kaip Tu? Permečiau akimis temą šiek tiek, tai nieko spindinčiai coelhiško neišvydau sad.gif

cremaster, jakšemaš?
Atsakyti
Neisejau i darba,tiksliau isejau ir bendradarbe parlydejo atgal,nes uzejo priepuolis.neisivaizduoju nuo ko.
Atsakyti
QUOTE(Bad Seeds @ 2015 10 09, 13:07)
Taip.
Nerėk, aš jautri smile.gif
Protas sveikas. Visai gerai man. Užeina periodiškai nerimėlis, bet išsilaižau. Kaip narkomanė - vos vos neatkrinti, bet atsilaikai. Intensyvus gyvenimas padeda vėl nenusmurgti.
Kaip Tu? Permečiau akimis temą šiek tiek, tai nieko spindinčiai coelhiško neišvydau sad.gif

Džiaugiuos. Kai žmonės iš čia dingsta, tai galvoju, kad arba praėjo tamsios dienos, arba pasidarė galą.
Nu aš palyginus, kad ir su pusmečiu prieš, ramiau. Koją iš mėšlo pakeliu, apsitarnauju, tai, manau, kažkiek išsikapsčiau. Tik kad man koks šūdukas pasirodo ir viskas. Ilgam šūdukus matau visur viskame.

QUOTE(meja82meja @ 2015 10 09, 14:16)
Neisejau i darba,tiksliau isejau ir bendradarbe parlydejo atgal,nes uzejo priepuolis.neisivaizduoju nuo ko.

Bet man atrodo, dažniau užeidavo kiek anksčiau. Ar sužinojo kas apart kolegių, kad tu ne darbuose?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 09 spalio 2015 - 13:24