QUOTE(Night13 @ 2015 09 16, 23:25)
Oj. Nereik čia taip sureikšmint, Bestyge.
Aš, tiesą sakant, per tą pusvalandį ar valandą tikrai pavargau nuo zyzimo, bet nėra taip, kad čia kažkokia ojojoj tragedija buvo. Pasimatėm ir valio, malonu. Nedažnai susitinkam.
Mačius aš ir sūnėnus, ir dukterėčiaus beaugančius, tiesa, jie vyresni. Jauniausiam sūnėnui jau 11. Visai ne tokie, kaip taviškė jie, man atrodo, daug "lengvesni", bet gal tikrai, kad nebe šių laikų.
Darbe irgi matau, kaip kai kurie žmonės atsiveda vaikus, kuriems viskas tarsi leidžiama - griebti svetimus daiktus, daryti su jais ką tik nori pan., o kiti tokio pat amžiaus neatsiklausę prie nieko neprisilies. Taviškė jau penkiametė, juk tikrai viską supranta - kad manipuliuoja ir t.t.
Bet, kaip ir sakiau, auklėjimas tavo reikalas, kol tai nekliudo kitų žmonių.
Gal čia taip ir turi būt, tie visi reikalavimai, o ne prašymai, zyzimai ir t.t.
Išvis per daug įsivėliau, ko neturėčiau komentuot. Jei Deraramos nuomonė ne per daug svarbi, tai ir mano lygiai taip pat turėtų būt. Gi, berods, neskriaudėm to tavo vaiko, buvom kantrios, nors ir draugaut gal nemokėjom.
Buvau ir pamiršus, čia šiandien kažkaip iškasei. Bet aš tave užjaučiu dėl to viso triukšmo namie.
Ir tikiu, kad labai pavargsti.
Papildyta:
O dabar į temą. Man visur dvokia laidotuvių vainikais. wtf, nesuprantu.

Mačius aš ir sūnėnus, ir dukterėčiaus beaugančius, tiesa, jie vyresni. Jauniausiam sūnėnui jau 11. Visai ne tokie, kaip taviškė jie, man atrodo, daug "lengvesni", bet gal tikrai, kad nebe šių laikų.
Darbe irgi matau, kaip kai kurie žmonės atsiveda vaikus, kuriems viskas tarsi leidžiama - griebti svetimus daiktus, daryti su jais ką tik nori pan., o kiti tokio pat amžiaus neatsiklausę prie nieko neprisilies. Taviškė jau penkiametė, juk tikrai viską supranta - kad manipuliuoja ir t.t.
Bet, kaip ir sakiau, auklėjimas tavo reikalas, kol tai nekliudo kitų žmonių.

Išvis per daug įsivėliau, ko neturėčiau komentuot. Jei Deraramos nuomonė ne per daug svarbi, tai ir mano lygiai taip pat turėtų būt. Gi, berods, neskriaudėm to tavo vaiko, buvom kantrios, nors ir draugaut gal nemokėjom.
Buvau ir pamiršus, čia šiandien kažkaip iškasei. Bet aš tave užjaučiu dėl to viso triukšmo namie.

Ir tikiu, kad labai pavargsti.
Papildyta:
O dabar į temą. Man visur dvokia laidotuvių vainikais. wtf, nesuprantu.
Ne iškasiau, o sureagavau į Galvos žodžius, kad rašau apie dukrą gerai, nes noriu pasiteisinti po Night žodžių, kad mano vaikas baisus