Įkraunama...
Įkraunama...

Apie depresijos šmėklą

QUOTE(Night13 @ 2015 09 16, 23:25)
Oj. Nereik čia taip sureikšmint, Bestyge.  tongue.gif Aš, tiesą sakant, per tą pusvalandį ar valandą tikrai pavargau nuo zyzimo, bet nėra taip, kad čia kažkokia ojojoj tragedija buvo. Pasimatėm ir valio, malonu. Nedažnai susitinkam.
Mačius aš ir sūnėnus, ir dukterėčiaus beaugančius, tiesa, jie vyresni. Jauniausiam sūnėnui jau 11. Visai ne tokie, kaip taviškė jie, man atrodo, daug "lengvesni", bet gal tikrai, kad nebe šių laikų.
Darbe irgi matau, kaip kai kurie žmonės atsiveda vaikus, kuriems viskas tarsi leidžiama - griebti svetimus daiktus, daryti su jais ką tik nori pan., o kiti tokio pat amžiaus neatsiklausę prie nieko neprisilies. Taviškė jau penkiametė, juk tikrai viską supranta - kad manipuliuoja ir t.t.
Bet, kaip ir sakiau, auklėjimas tavo reikalas, kol tai nekliudo kitų žmonių.  cool.gif Gal čia taip ir turi būt, tie visi reikalavimai, o ne prašymai, zyzimai ir t.t.
Išvis per daug įsivėliau, ko neturėčiau komentuot. Jei Deraramos nuomonė ne per daug svarbi, tai ir mano lygiai taip pat turėtų būt. Gi, berods, neskriaudėm to tavo vaiko, buvom kantrios, nors ir draugaut gal nemokėjom.
Buvau ir pamiršus, čia šiandien kažkaip iškasei. Bet aš tave užjaučiu dėl to viso triukšmo namie.  tongue.gif
Ir tikiu, kad labai pavargsti.
Papildyta:
O dabar į temą. Man visur dvokia laidotuvių vainikais. wtf, nesuprantu.

Ne iškasiau, o sureagavau į Galvos žodžius, kad rašau apie dukrą gerai, nes noriu pasiteisinti po Night žodžių, kad mano vaikas baisus smile.gif O rašiau visai ne dėl to 4u.gif Taip, taip, tie vaikai - ne gyvenimo gėlės, o maži vampyrai biggrin.gif Tema baigta.To dar betrūktų, kad skriausti vaikus imtumėt, draugysčių dirbtinai nereikia su vaikais smile.gif
Atsakyti
Apie dukrą ir Night replikas paminėjai pirma tu, ne GPS. Visa laimė, man su jokiais vaikais gyvent nereikia, nes, turbūt, imčiau egtis kaip paauglystėj su jais ir mane uždarytų už grotų. wacko.gif

Atsakyti
Šiandien graži šilta ir saulėta diena. Žada gerus orus. Ar jus jie veikia teigiamai?
Atsakyti
mes iš namų išėjom visi trumpom rankovėm. 7,05 smile.gif faina labai. bet labai daug žmonių su paltais, rudeniniais batais, o vaikams dar ir kepurės užvarvolintos.

Atsakyti
as po plonyciu medziaginiu paltuku ant plonytes vasarines sukneles apsivilkau megztuka plona,tai smarkiai pasigailėjau biggrin.gif i darba atejau trumpom jau
Atsakyti
Aš tai su suplyšusiom pėdkelnėm. Kad karšta nebūtų.
Atsakyti
As miške,tipo grybaut issiruosem🍄Grybu beveik neradom,nuo koju nusivariau,sportas🎠papikninkavom miske,karsta,ant miego patrauke,sianakt mazai miegojau.
Atsakyti
busiu vienui viena visa savaitgaly clap.gif clap.gif clap.gif vacation1.gif vacation4.gif smoke.gif yahoo.gif yahoo.gif assa.gif 59.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 09 17, 12:17)
Aš tai su suplyšusiom pėdkelnėm. Kad karšta nebūtų.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Man pietus,db tik parveze ir is laiptiniu.parasiau prasyma kad leistu likt savaitgaliais.

Pavargau,bet biski.laukiu sestadienio-miegosiu miehosiu,o tada varysiu i gastroles:D
Atsakyti
jūs negalvokit, kad aš kokia paskutinė. nuėjau į parduotuvę ir persiaviau naujom pėdkelnėm (nepergyvenkit, aviausi wc, ne viešai). Sijonas ir bliuskė suglamžyti liko, bet kam tai rūpi nežinau. Man tikrai ne.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 09 17, 14:04)
jūs negalvokit, kad aš kokia paskutinė. nuėjau į parduotuvę ir persiaviau naujom pėdkelnėm (nepergyvenkit, aviausi wc, ne viešai). Sijonas ir bliuskė suglamžyti liko, bet kam tai rūpi nežinau. Man tikrai ne.

Neseniai gryzau,tai dar sugebejau ir vagona susitvarkyt,langus nusiplaut,grindis.ryt anksciau pradedam darba bet ir baigiam anksciau.
Vilnietes,ar vilniecio kortele galima pas vairuotoja papildyt ar tik internetuvur spaudos kioske?

Bet moteru kolektyvas tikrai nuostabus,viena man tiek darzoviu priveze,kad nezinau kaip atsidekot,saldziai valgyt negali...galetu tai nupirkciau sokolado...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meja82meja: 17 rugsėjo 2015 - 16:35
QUOTE(Bestygė @ 2015 09 17, 13:32)
As miške,tipo grybaut issiruosem🍄Grybu beveik neradom,nuo koju nusivariau,sportas🎠papikninkavom miske,karsta,ant miego patrauke,sianakt mazai miegojau.

O tai jums nei vienam į darbus nereikia? unsure.gif

QUOTE(meja82meja @ 2015 09 17, 17:31)
Neseniai gryzau,tai dar sugebejau ir vagona susitvarkyt,langus nusiplaut,grindis.ryt anksciau pradedam darba bet ir baigiam anksciau.
Vilnietes,ar vilniecio kortele galima pas vairuotoja papildyt ar tik internetuvur spaudos kioske?

Bet moteru kolektyvas tikrai nuostabus,viena man tiek darzoviu priveze,kad nezinau kaip atsidekot,saldziai valgyt negali...galetu tai nupirkciau sokolado...

Tik kioskely arba internetu.

Autobuse įsivėliau į drakes. Vožiau bobai į galvą iš alkūnės (netyčia). Boba vožė man per nagus (tyčia). Viskas per dar kitas dvi bobas, kurios negana, kad sėdėjo storas šiknas padėję ant sėdynių, bet ir nešuliais užėmę dar dvi sėdynes. O kiti žmonės kaip silkės susispaudę stovėjo, kol princesės su nešuliais sėdėjo. Kas tų nelaimingų dvikojų tiek užveisė, nesikeikus..
Atsakyti