Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Mopsyte @ 2015 09 16, 11:39)

Gal kas Klaipedoje renkate is unserekleineapotheke???

Prisijungciau irgi smile.gif
Atsakyti
Gal pagelbėsit naujokei bandymo pirkti pačiai srityje:)?
Pirmą kartą pirkau SD, užsakiau 6 prekes, šian parašė kad dvi tapo out off stock, pasakykit man: Unfortunately the items listed below are no longer in stock. As a result we have had to cancel these items and cancel the payment authority on your card. You will not be charged for any of these items.
Ar jie išvis man siuntino nesius ar tik tų dveijų prekių? kaip tada su pinigais, gražins už tuos du daiktus?
Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramuner @ 2015 09 16, 13:19)
Gal pagelbėsit naujokei bandymo pirkti pačiai srityje:)?
Pirmą kartą pirkau SD, užsakiau 6 prekes, šian parašė kad dvi tapo out off stock, pasakykit man: Unfortunately the items listed below are no longer in stock. As a result we have had to cancel these items and cancel the payment authority on your card. You will not be charged for any of these items.
Ar jie išvis man siuntino nesius ar tik tų dveijų prekių? kaip tada su pinigais, gražins už tuos du daiktus?
Labai ačiū 4u.gif

nebus ir finigu uz juos nenuskaiciuos
Atsakyti
QUOTE(paurelija @ 2015 09 16, 13:03)
Dar galiu viena mergaite priimti prie mytoys, su -30 kodu pirksiu. paurelija@yahoo.com
TIK KAUNAS

o kodas galioja žaislams? blush2.gif
o jei kaina jau su nuolaida, tai bus dar nuolaida, ar čia nuo pradinės kainos? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leonila: 16 rugsėjo 2015 - 12:25
QUOTE(Garbane* @ 2015 09 16, 13:11)
Sveikos 4u.gif ..turiu toki klausima, gal kuri nors matete ar girdejote, ar siaip zinote, kur butu galima isigyti DORMEO antciuzini pigiau nei dormeo.lt puslapyje?..labai ieskau, labai reikia dovanai smile.gif ..didelis dekui 4u.gif

Man praeitą savaitę skambino ir siūlė pigiau kažkiek tai procentų čiužinius įsigyt, nes esu jų narys. Atsisakiau pasiūlymo, bet manau dar siūlys kitiems nariams, gal kas pagelbėtų ir perleistų jums tą čiužinį.
Atsakyti
QUOTE(leonila @ 2015 09 16, 12:24)
o kodas galioja žaislams? blush2.gif
o jei kaina jau su nuolaida, tai bus dar nuolaida, ar čia nuo pradinės kainos? ax.gif

Tik rubams ir avalynei galioja kodas
Atsakyti
mergaitės, tikrai žinosit - kiek maždaug kainuoja Eye Q žuvų taukų didžioji pakuotė (360 kapsulių), siunčiantis iš UK? g.gif galutinė kaina domina, bent apytiksliai ax.gif ir iš anksto ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2015 09 16, 12:45)
mergaitės, tikrai žinosit - kiek maždaug kainuoja Eye Q žuvų taukų didžioji pakuotė (360 kapsulių), siunčiantis iš UK? g.gif galutinė kaina domina, bent apytiksliai ax.gif ir iš anksto ačiū 4u.gif

Paziurekit boots parduotuveje
Atsakyti
ar vilniete kuri renka cocooncenter? o Gal yra norinciu? parinkciau:) 4u.gif
Atsakyti
Mamytes, o Emu batukai maziukams atitinka dydi?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 09 16, 13:24)
nebus ir finigu uz juos nenuskaiciuos

Aciu, gaila kaip:(
Atsakyti
QUOTE(Sandrute1986 @ 2015 09 16, 14:11)
ar vilniete kuri renka cocooncenter? o Gal yra norinciu? parinkciau:) 4u.gif

yra norinciu 4u.gif
Atsakyti