Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(NOKIA @ 2015 09 18, 15:41)
PAAIŠKINKIT MAN SU CLASS DOJO, TEN MAN NEPASIŽYMI... g.gif

Atsidarai klasę, apačioje yra mygtukas "Apdovanoti keletą", paspaudi, atsiranda užrašas "Pažymėti visus", paspaudi ir pasižymi visi. Tuomet, kai prasižengia, spusteli ant konkretaus vaiko vardo, varnelės nebelieka. Vadinasi ir taškiuko už drausmingumą pamokoje negaus.
Jau minėjau, kad pamokos gale lieka tik keletas vaikiukų, kuriems galiu duot tokį tašką doh.gif .
Bet, turiu pasigirti, kad beveik šimtaprocentinai gauna taškus už tai, kad pamokai pasiruošia laiku. smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Norėjau pasiklaust išgyvenusių išorės auditą. Ar auditoriai labai stebi, kad ilgalaikiai planai sutaptų su tuo, kas parašyta dienyne? Jei norisi kažką pakeisti kitaip nei ilgalaikiam, valdžios patvirtintam, plane, tai ką tada darot?
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2015 09 19, 08:49)
Ninkute, mums nerekomenduoja pirmoje klasėje dėl palengvintos tirtis. Per metus tam tikrą pažangą jis padarys. Matysi po kelių mėnesių. Gali dabar sunkiau dėl adaptacijos gali būti.  Jei visai nejudės į priekį, tai gal galima kokiais išimtinais atvejais tirtis. O jei su elgesiu bėdos, tai gal mokyklos psichologė padėtų. Ar turit tokią?

Psichologės neturim, o mamos nuomonė jau ateinant į pirmą klasę, kad jei nesiseks, tai antriems metams.
Papildyta:
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 09 19, 15:35)
Panašų pirmokėlį ir aš turiu. Visai nesupranta, kad yra mokykloje. Drausmės nėra - nori piešia, nori vaikšto po klasę, į pastabas nereaguoja, juokiasi ištisai ir komentuoja kiekvieną mano žodį. Pamokos metu kažkas pabarškino į duris, o jis sako "mokytoja, jums į galvą barškina"... Mama ateina, sako nežinau ką daryti, atėmiau planšetę, bet ir tai neveikia... sako, nepykit, kad mano vaikas toks... jeigu nori, griūk negyvas  doh.gif

Dar nors tiek galiu ramintis, kad nevaikšto po klasę ir bent jau sąsiuvinį, vadovėlį atsiverčia, kad ir kiek užtrunka.
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2015 09 19, 19:51)
Atsidarai klasę, apačioje yra mygtukas "Apdovanoti keletą", paspaudi, atsiranda užrašas "Pažymėti visus", paspaudi ir pasižymi visi. Tuomet, kai prasižengia, spusteli ant konkretaus vaiko vardo, varnelės nebelieka. Vadinasi ir taškiuko už drausmingumą pamokoje negaus.
Jau minėjau, kad pamokos gale lieka tik keletas vaikiukų, kuriems galiu duot tokį tašką doh.gif .
Bet, turiu pasigirti, kad beveik šimtaprocentinai gauna taškus už tai, kad pamokai pasiruošia laiku. smile.gif

O tai pastoviai laikai projektorių įjungtą, kad vaikai matytų?
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2015 09 18, 15:10)
Puiku!!! Ir vėl norisi mygtuko "Patinka"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

reikia kurti fb slaptą grupę biggrin.gif
QUOTE(ninkute @ 2015 09 18, 20:43)
Sveikutės,
Ateinu su prašymu patarimo. Nors dar tik dvi savaitės praėjo, bet kas bus toliau, nežinau.  Turiu superinį pirmoką. Išmokome jau keturias raideles. Neturi žalio supratimo ar raidė ar skaitmuo, apie raidžių pažinimą net minčių. Per matematikos pamoką geba išspręsti vieną veiksmą iš vadovėlio. Reikalaujantis begalinio dėmesio. Suole juda, kruta, lenda po suolu. Patarkite ką daryti. Juk su klase reikia dirbti, tai ką jam duoti veikti, kaip išmokyti? Ar pirmoje klasėje galima vežti dėl palengvintos programos? Ką man su juo reikės veikti visus metus?

pirmoje klasėje nerekomnduoja, bet popieriukus suruošti ir antroj klasėj rugsėjo mėn jau galit drąsiai keliaut. pas mus yra buvę atvejų kai jau priešmokyklinėj grupėj keli piliečiai buvo suruošti į PPT.
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2015 09 20, 10:51)

pirmoje klasėje nerekomnduoja, bet popieriukus suruošti ir antroj klasėj rugsėjo mėn jau galit drąsiai keliaut. pas mus yra buvę atvejų kai jau priešmokyklinėj grupėj keli piliečiai buvo suruošti į PPT.

Neseniai viena kolegė buvo pedagoginės-psichologinės tarnybos organizuotam seminare ir dalinosi įspūdžiais. Buvo kalbama apie tai, kad kai kuriems vaikams užtenka pabūti 1 klasėje antrus metus. Per tą laiką jie kiek paauga, subręsta ir gal net programos jau modifikuot nereiks...
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2015 09 20, 12:41)
Neseniai viena kolegė buvo pedagoginės-psichologinės tarnybos organizuotam seminare ir dalinosi įspūdžiais. Buvo kalbama apie tai, kad kai kuriems vaikams užtenka pabūti 1 klasėje antrus metus. Per tą laiką jie kiek paauga, subręsta ir gal net programos jau modifikuot nereiks...

Tikrai tai yra tiesa. Šioje laidoje gavau antrametį pirmoką su PPT rekomendacijomis kartoti pirmos klasės kursą pagal bendrą programą. Pasiteisino-silpnas,bet patenkinamą lygį tempia
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2015 09 14, 19:47)
Sveikos 4u.gif
Gal kas turit pritaikytą programą 4 klasės mokiniui lietuvių kalbos? g.gif

turiu, siunčiu į paštą smile.gif
QUOTE(Bites Rites @ 2015 09 15, 20:41)
Pas mus irgi taupymas, nieko negausim, dirbsim dykai  blink.gif

pas mus irgi unsure.gif vos ne vos išsiprašėm po keletą atskirų pamokų jungtiniam komplekte unsure.gif
Atsakyti
Sveikos pirmokeles,
noreciau paklausti -kokias pasiekimu knygutes turite ar ju reikia, o gal uztenka el.dienyno ?
aciu ax.gif
Atsakyti
Sveikutės, oi ačiū už pasidalintis mintis apie drausmę, teks kažko imtis, nes kaip kažkuri rašė arba aš juos arba jie mane doh.gif Tyla ar pauzė, tai jiems vienodai, vos ne 10 min laukiau tylos, kad galėtume pradėti pamoka, pasižiūri, kad stoviu tyliu....nu maždaug gal nori patylėti biggrin.gif ,žiūri į akis ir toliau plepa, šūkauja. Ir dar kas mane liūdina ir stebina, labai sunku sudominti, greit viskas atsibosta- įdomu eiti į valgyklą ir namo schmoll.gif Glumina tie AŠ NENORIU.........
Atsakyti
QUOTE(anicka @ 2015 09 20, 13:34)
Sveikos pirmokeles,
noreciau paklausti -kokias pasiekimu knygutes turite ar ju reikia, o gal uztenka el.dienyno ?
aciu  ax.gif

Mes nebenaudojam jokių pasiekimų knygelių, nes yra el. dienynas, todėl dvigubo darbo neapsikraunam ir tėvai labiau domėsis rezultatais, kai nebus popierinio varianto..
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2015 09 20, 10:51)

pas mane jau iš darželio atėjo ištirti PPT doh.gif - abiem nustatyti kalbėjimo sutrikimai

Atsakyti