Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(gintule @ 2015 09 20, 13:29)
Sveikutės, oi ačiū už pasidalintis mintis apie drausmę, teks kažko imtis, nes kaip kažkuri rašė arba aš juos arba jie mane doh.gif Tyla ar pauzė, tai jiems vienodai, vos ne 10 min laukiau tylos, kad galėtume pradėti pamoka, pasižiūri, kad stoviu tyliu....nu maždaug gal nori patylėti biggrin.gif ,žiūri į akis ir toliau plepa, šūkauja. Ir dar kas mane liūdina ir stebina, labai sunku sudominti, greit viskas atsibosta- įdomu eiti į valgyklą ir namo  schmoll.gif Glumina tie AŠ NENORIU.........

Maniškius irgi labai sunku sudominti.. jeigu pradedu klausinėti, aptarinėti paveikslėlį, tai visi pradeda vaipytis, vartytis po suolą, žiovauti... visi labai neraštingi, duodu daug rašyti, lavinti rankytę, tai vis dejuoja, oi kaip nenoriu, kiek čia daug rašyti... nuo pat pirmos pamokos jau klausinėja kada namo eisim, kada į valgyklą eisime... liūdna...

mes turime dienoraščius, bet į juos rašau tik skubią informaciją ir kita reikalinga informacija - pamokų tvarkaraštis, logopedinės pratybos, atostogų datos ir pan...
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2015 09 20, 07:30)
O tai pastoviai laikai projektorių įjungtą, kad vaikai matytų?

Kol kas taip. Jeigu prireikia ką demonstruoti, minimizuoju, po to vėl...
Atsakyti
Gal kas nors turite 1 kl. teksto suvokimo testus autorės J. Banytė, Dž. Kuzavinienė, V. Vyšniauskienė?
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2015 09 18, 21:55)
Sveikos 4u.gif
Norėjau paklausti, ar reikai rašyti kokią programą kūno k.pamokai, jei vaikui priskirta spec.grupė, o jis toks vienas visoj mokykloj? Ar užtenka tik tai, kad jis sportuos pagal savo galimybes? g.gif

mes neršom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2015 09 20, 16:54)
Kol kas taip. Jeigu prireikia ką demonstruoti, minimizuoju, po to vėl...

Man lempą tiek kaitint gaila. doh.gif
Brangu dažnai keist.
Atsakyti
Gal kas galit paaiškinti kodėl negaliu prisijungti prie 2 pašto. Prie pirmojo pašto prijungia.

Su savo pirmokais taip pat vargstu - kalba visi, rašyt nenori, žaidimas taip pat greit pabosta. Dar turiu vieną su specifiniu mišriu raidos sutrikimu, PPT išvadoje "socialinė emocinė branda žemiau vidutinės". Per pamoką rėkauja, švilpia, žodžiu, daro viską, kad tik atkreiptų dėmesį.

Žaidimas skaičiaus 5 sandarai http://www.iboard.co...Pairs-to-5-2316
Atsakyti
Ar kas nors dalyvausit matematikos ekspertuose?
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2015 09 20, 19:58)
Gal kas nors turite 1 kl. teksto suvokimo testus autorės J. Banytė, Dž. Kuzavinienė, V. Vyšniauskienė?

Lygtais aš turiu klasėje g.gif reikia pažiūrėti spintose mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(daivajazz @ 2015 09 20, 21:38)

Užsiregistravau, bandysim mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, tos kurios dirbate su Skaičių šalimi ir Šaltinėliais 1kl, kokius testų sąsiuvinius naudojate? Ar testus ruošiate pačios? g.gif
Atsakyti
QUOTE(1aviada @ 2015 09 20, 21:24)

AČIŪ. MANO PIRMOKUI LABAI PATIKO
QUOTE(daivajazz @ 2015 09 20, 21:38)

KUR ČIA?
Atsakyti
Sveikos, čia pirmokams < ir > įtvirtinti, patiko smile.gif

http://www.mathsisfu...e Numbers to 10
Atsakyti