Mes visaip keliaujame, ir su agentūra ir be. Apsvarstau visokius variantus, ilgai renkuosi. Kanarų salose buvome 4 kartus, du savarankiškai, du su agentūra. Visaip skaičiavome, mums, kaip bebūtų keista, apsimoka su agentūra keliauti. Važiuojam su vaikais, viso 7 žmonės, nenoriu sukti galvos dėl maisto, mums reikalingi pusryčiai, todėl apartamentai atkrenta.
Viešbučius ir taip ir taip ieškojau, skirtumas labai neženklus gaunasi.
Skristi iš Varšuvos man per sunku, nepatiko, labai prailgėja kelionė. Su ryanair gaunasi su persėdimais, o mane ir taip tie kilimai nusileidimai iš proto veda, kuo jų mažiau, tuo atostogos mielesnės.
Mums mašinos visai savaitei nereikia, praktiškai trim dienom, taigi, važiuojant su agentūra, nėra problemos su nuvykimu iš ir į oro uostą.
O po salas su agentūra šiaip nekeliaujam(šį kartą padarėm išimtį, plaukėm į La Gomerą ir, eilinį kartą įsitikinom savo klaida

).
Prieš porą dienų grįžom iš Tenerifės, buvom antrą kartą, vis dėl to, man ir MB Grand Kanarija mielesnė. Jei apsigyventi keliems mėnesiams, rinktumėmės pastarąją. O šiaip gyvenom Costa Adeje, šurmulio yra, bet normaliai, vakarais pasivaikščiojimui puiki promenada, žmonių šiek tiek mažiau nei Los Americos. Ten buvom ir pėstute nuėję, tik grįžom taxi. Jaunimas norėjo pasilinksminti, tai ten kelis kartus buvo nulėkę. Leidomės iš Maska tarpekliu, mūsų septynmetė atlaikė puikiai, tik pasidžiaugėme, kad nepasinaudojome draugų patarimu ir, vietoj leidimosi, nepasirinkome kopimo, mažoji turbūt būtų dalį kelio kopusi ant tėčio ir brolių pečių.
Beje, labai patiko Los Gigantes miestelis, jei dar kartą važiuočiau, be jaunimo, tai tikrai rinkčiausi jį.