Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

As vis dar paieskose, kuo toliau, tuo labiau matau, kad noriu neimanomo, tiek su skrydziais, tiek su viesbuciais. Patarkit pirmakartiems tenerifinetojiems, del kurorto pasirinkimo. Gal as visai negerai isikandus las America? Nes isvykstame be vaiku, norisi kaviniu, parduotuviu, pasivaiksciojimu, bet kartu viesbucio prie pat papludimio, o ir papludimio neretusi smelio smile.gif.
dekui 4u.gif
Atsakyti
As uz las amerika....yra kur iseiti, knakti irgi, surmulys... gryzti i viesbuti ramu.... aisku turbut ir kituose miestose viskas ok
Atsakyti
QUOTE(Muffins @ 2015 11 04, 13:51)
As vis dar paieskose, kuo toliau, tuo labiau matau, kad noriu neimanomo, tiek su skrydziais, tiek su viesbuciais.  Patarkit pirmakartiems tenerifinetojiems, del kurorto pasirinkimo. Gal as visai negerai isikandus las America?  Nes isvykstame be vaiku, norisi kaviniu, parduotuviu, pasivaiksciojimu, bet kartu viesbucio prie pat papludimio, o ir papludimio neretusi smelio smile.gif.
dekui 4u.gif

O kada vaziuosit?nes jeigu saltuoju sezonu,tai taip pietine pakrante pats tas,bet jeigu velyva pavasari,vasara arba rudeni tai man pati nuostabiausia vieta yra Puerto de la Kruzas.Parkai,AUTENTISKAS senamiestis,superiniai restoranai,promenados,nuostabus plezai,nera tos komercijos tokios kicines.As tik uz ji!
Atsakyti
QUOTE(Muffins @ 2015 11 04, 12:51)
As vis dar paieskose, kuo toliau, tuo labiau matau, kad noriu neimanomo, tiek su skrydziais, tiek su viesbuciais.  Patarkit pirmakartiems tenerifinetojiems, del kurorto pasirinkimo.

As uz Costa Adeje ir Playa el Duque papludymi thumbup.gif Viesbuciai yra pirmoje linijoje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 04 lapkričio 2015 - 14:14
QUOTE(I.Elija @ 2015 11 04, 14:55)
O kada vaziuosit?nes jeigu saltuoju sezonu,tai taip pietine pakrante pats tas,bet jeigu velyva pavasari,vasara arba rudeni tai man pati nuostabiausia vieta yra Puerto de la Kruzas.Parkai,AUTENTISKAS senamiestis,superiniai restoranai,promenados,nuostabus plezai,nera tos komercijos tokios kicines.As tik uz ji!

kovo paciai pabaigai (atsventus velykas)- balandzio pradziai. Todle ir norisi, akd tik silta butu. Skaitineju visu ispudzius, visi tiek daug keliavo, tiek daug pamate, o mano busena tokia, kad noriu tik siltai gulet, nakti miegot ir skaniai valgyt, net nezinau ar nuomuosimes masina. Todel ir noriu to ,,siek tiek,, gyvesnio kurorto, kad gal but gerai issimiegoje, iseisime pasivaikscioti, nors si ta pamatysime. Nors gal kelias dienas issimiegoje, veliau pakeliausime. O mergaites, cia visos taip ir keliaujate savarankiskai? Cia tik as viena, kad ir kaip beziureciau man susitaupo visai visai nedaug keliaujant savarankiskai, ir akys krypsta i Novaturo pasiulymus, bet tik ju viesbuciai labai jau nekokie, arba neadekvaciai brangus uz padorius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muffins @ 2015 11 04, 14:27)
O mergaites, cia visos taip ir keliaujate savarankiskai?

Mes jau septintus metus keliaujame savarankiskai ir uz jokius pinigus i agentura negrizciau, nebent tai butu Egiptas.
Atsakyti
QUOTE(Muffins @ 2015 11 04, 15:27)
kovo paciai pabaigai (atsventus velykas)- balandzio pradziai. Todle ir norisi, akd tik silta butu. Skaitineju visu ispudzius, visi tiek daug keliavo, tiek daug pamate, o mano busena tokia, kad noriu tik siltai gulet, nakti miegot ir skaniai valgyt, net nezinau ar nuomuosimes masina. Todel ir noriu to ,,siek tiek,, gyvesnio kurorto, kad gal but gerai issimiegoje, iseisime pasivaikscioti, nors si ta pamatysime. Nors gal kelias dienas issimiegoje, veliau pakeliausime. O mergaites, cia visos taip ir keliaujate savarankiskai? Cia tik as viena, kad ir kaip beziureciau man susitaupo visai visai nedaug keliaujant savarankiskai, ir akys krypsta i Novaturo pasiulymus, bet tik ju viesbuciai labai jau nekokie, arba neadekvaciai brangus uz padorius 4u.gif

Mes 18 metu ir tik savarankiskai.Net nemokeciau zasiuku principu keliauti.Tokiu laikotarpiu tai rinktines Amerikas arba Adeja.Atsibos savaite guleti,tada net neapsimoka tiek pinigu investuoti uz vien gulejima.Mes dar ziemos sezonu Los Gigantese apsistojam.Mums ten patinka.Mums tas Palanginis stilius ne prie dusios,bet visada turim masina.O kovo povelykiniai savaitei mes irgi ruosiames i Kanarus,tik dar ziuresiu kur geresnes salygos-ar vel link Los Giganciu ar link Kanarijos trauksim.
Atsakyti
Domina buvusius LaGomeroje, kiek realiai galima pamatyti per diena? bunant su masina.
Atsakyti
Mes visaip keliaujame, ir su agentūra ir be. Apsvarstau visokius variantus, ilgai renkuosi. Kanarų salose buvome 4 kartus, du savarankiškai, du su agentūra. Visaip skaičiavome, mums, kaip bebūtų keista, apsimoka su agentūra keliauti. Važiuojam su vaikais, viso 7 žmonės, nenoriu sukti galvos dėl maisto, mums reikalingi pusryčiai, todėl apartamentai atkrenta.
Viešbučius ir taip ir taip ieškojau, skirtumas labai neženklus gaunasi.
Skristi iš Varšuvos man per sunku, nepatiko, labai prailgėja kelionė. Su ryanair gaunasi su persėdimais, o mane ir taip tie kilimai nusileidimai iš proto veda, kuo jų mažiau, tuo atostogos mielesnės.
Mums mašinos visai savaitei nereikia, praktiškai trim dienom, taigi, važiuojant su agentūra, nėra problemos su nuvykimu iš ir į oro uostą.
O po salas su agentūra šiaip nekeliaujam(šį kartą padarėm išimtį, plaukėm į La Gomerą ir, eilinį kartą įsitikinom savo klaida doh.gif lotuliukas.gif ).

Prieš porą dienų grįžom iš Tenerifės, buvom antrą kartą, vis dėl to, man ir MB Grand Kanarija mielesnė. Jei apsigyventi keliems mėnesiams, rinktumėmės pastarąją. O šiaip gyvenom Costa Adeje, šurmulio yra, bet normaliai, vakarais pasivaikščiojimui puiki promenada, žmonių šiek tiek mažiau nei Los Americos. Ten buvom ir pėstute nuėję, tik grįžom taxi. Jaunimas norėjo pasilinksminti, tai ten kelis kartus buvo nulėkę. Leidomės iš Maska tarpekliu, mūsų septynmetė atlaikė puikiai, tik pasidžiaugėme, kad nepasinaudojome draugų patarimu ir, vietoj leidimosi, nepasirinkome kopimo, mažoji turbūt būtų dalį kelio kopusi ant tėčio ir brolių pečių.
Beje, labai patiko Los Gigantes miestelis, jei dar kartą važiuočiau, be jaunimo, tai tikrai rinkčiausi jį.
Atsakyti
QUOTE(merselle @ 2015 11 04, 14:57)
Domina buvusius LaGomeroje, kiek realiai galima pamatyti per diena? bunant su masina.

Pesciuju marsrutu nelabai spesit praeit, bet sala pamatysit. Bent jau mes pasivaiksciojom po Garajonay parka, papietavome sauleto miestelio kavinukeje ir apvaziavome visa sala po jos lankytinas vietas.
Atsakyti
QUOTE(kerija @ 2015 11 04, 16:06)
Mes visaip keliaujame, ir su agentūra ir be. Apsvarstau visokius variantus, ilgai renkuosi. Kanarų salose buvome 4 kartus, du savarankiškai, du su agentūra. Visaip skaičiavome, mums, kaip bebūtų keista, apsimoka su agentūra keliauti. Važiuojam su vaikais, viso 7 žmonės, nenoriu sukti galvos dėl maisto, mums reikalingi pusryčiai, todėl apartamentai atkrenta.
Viešbučius ir taip ir taip ieškojau, skirtumas labai neženklus gaunasi.
Skristi iš Varšuvos man per sunku, nepatiko, labai prailgėja kelionė. Su ryanair gaunasi su persėdimais, o mane ir taip tie kilimai nusileidimai iš proto veda, kuo jų mažiau, tuo atostogos mielesnės.
Mums mašinos visai savaitei nereikia, praktiškai trim dienom, taigi, važiuojant su agentūra, nėra problemos su nuvykimu iš ir į oro uostą.
O po salas su agentūra šiaip nekeliaujam(šį kartą padarėm išimtį, plaukėm į La Gomerą ir, eilinį kartą įsitikinom savo klaida doh.gif  lotuliukas.gif ).

Prieš porą dienų grįžom iš Tenerifės, buvom antrą kartą, vis dėl to, man ir MB Grand Kanarija mielesnė. Jei apsigyventi keliems mėnesiams, rinktumėmės pastarąją. O šiaip gyvenom Costa Adeje, šurmulio yra, bet normaliai, vakarais pasivaikščiojimui puiki promenada, žmonių šiek tiek mažiau nei Los Americos. Ten buvom ir pėstute nuėję, tik grįžom taxi. Jaunimas norėjo pasilinksminti, tai ten kelis kartus buvo nulėkę. Leidomės iš Maska tarpekliu, mūsų septynmetė atlaikė puikiai, tik pasidžiaugėme, kad nepasinaudojome draugų patarimu ir, vietoj leidimosi, nepasirinkome kopimo, mažoji turbūt būtų dalį kelio kopusi ant tėčio ir brolių pečių.
Beje, labai patiko Los Gigantes miestelis, jei dar kartą važiuočiau, be jaunimo, tai tikrai rinkčiausi jį.

Nesupykit, bet kaip jus sakot, nematoto skirtumo kainu atzvilgiu, keliaunat per agentura ir savarankiskai? Taip gal kaina ir panasi buna, bet laikotarpis ilgesnis uz ta pacia suma. Man tarkim yra skirtumas ar as uz 500 eur sildysiuosi sauleje 7 dienas ar 14 d. smile.gif O mums praeitais metais is viso pavyko sildytis 18 d. uz ta pacia kaina, kuria pasiule agentura 7 dienoms. As jau cia skaiciuoju su vaikais, apgyvendinimu ir maitinimo kada nori, kur nori ir su kuo nori, o ne bandos principu 9 val.pusryciai, 19 val.vakariene biggrin.gif Del La Gomeros irgi nesutikciau, nes agenturos gide visa istorija ppasakoja, pats keliaudamas tikrai nezinosi kur sustoti, ka pamatyti ir ka paskanauti.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2015 11 04, 16:17)
Pesciuju marsrutu nelabai spesit praeit, bet sala pamatysit. Bent jau mes pasivaiksciojom po Garajonay parka, papietavome sauleto miestelio kavinukeje ir apvaziavome visa sala po jos lankytinas vietas.

Aciu 4u.gif Visgi planuoju itraukti i atostogu plana aplankyti sia sala.
Elvita, o jus su masina is Tenerifes keletes ar emete nuomavotes jau LaGomeroje?
keletes su keltu ar katamaranu? smile.gif

Atsakyti